קצת חדשות

Or Amit

New member
קצת חדשות

קודם כל - ריקי רוביו הודיע על מועמדותו לדראפט השנה והוא צפוי להבחר מיד אחרי גריפין (וכרגע אני מדמיין את ווסטברוק ורוביו בקו האחורי של OKC. אני לא חושב שיצליחו לעבור את החצי נגדם)
גם סטפן קארי יצא לדראפט (ניקס! ניקס! ניקס!!!)
לאון פואו ככה"נ יחמיץ את שארית הסדרה מול הבולס.
הראפס יגישו לכריס בוש הצעה להארכת חוזה
דוייט הווארד יראה מומחה לעיניים, אבל צפוי לשחק במשחק הקרוב.
הניקס צפויים לנסות להחתים פוינט גארד נחשב הקיץ (קיד? נאש?) ולהעביר את דוהון לעמדת הרכז המחליף. באותה הנשימה הניקס פנו לקרלוס קבזס בן ה-29 ממלאגה.
קווין גארנט ימתין עוד מספר ימים לראות האם הברך משתפרת. במידה ולא הוא יקבע ניתוח.

rapgamer4ever

New member
רוביו נחשב להפתעה, לא?

חשבתי שהוא היה אמור לגשת לדראפט בשנה הבאה בגלל הפציעה... בכל אופן יהיה מעניין לראות אותו. אני חושב שההשתלבות שלו תהיה לא קלה בצד ההתקפי- או לו יתרון כמעט על אף רכז בליגה (מהמעט שראיתי אותו). לעומת זאת בהגנה הוא יהיה אחד הטובים מהרכזים כבר בעונת הרוקי. החסרון של פו יקשה מאוד על בוסטון, בהתחשב בזה שגארנט בחוץ הוא היה הגבוה השני-שלישי בחשיבותו. עכשיו לסלטיקס יהיה קשה אפילו עוד יותר לנצל את הקו הקדמי החלש של שיקאגו... נראה בינתיים שהקו הקדמי של שיקאגו מנצל אותם. ואני כבר ממזמן הפסקתי להבין מה הניקס מחפשים.

מנחם לב

New member
לא קשור

אין שום קשר לפציעה ממנה הוא סבל בתחילת העונה. הסיבה הכמעט יחידה שהיה ספק (ומבחינתי עדיין יש, כי הוא תמיד יכול לבטל את ההרשמה עד לכמעט סמוך לדראפט) זה מכיוון שהחוזה שלו מסתיים ב-2011 וסעיף היציאה כולל תשלום קנס (מה שמכונה ה-buyout) של 6 מיליון יורו! כרגע ההנחה היא שהקבוצה והוא יגיעו לאיזשהו הסכם פשרה.

בלי פואו יהיה לבוסטון קשה מאוד

פרקינס ודיוויס בחמישייה הם עוד סבירים אבל כשהמחליף היחיד שלהם הוא מייקי מור (וביל ווקר לדקות בודדות) הם נמצאים בבעיה... מה שבוסטון אוהבים לפעמים לעשות זה סמול-בול עם פירס בתור PF אבל זה לא יכול להחזיק מעמד לדקות ארוכות...

carmelo

New member
ההודעה שלך הפכה לרלוונטית

אני מניח שהתכוונת לשרשר באשכול של המשחק מאתמול, אבל עכשיו מסתבר שפואו גמר את העונה...כל המזל הטוב של האירים מהעונה שעברה מתהפך השנה.

התכוונתי לשרשר פה

אור עמית כתב בהודעה הראשונה שלו " לאון פואו ככה"נ יחמיץ את שארית הסדרה מול הבולס."

Orenseg

New member
ועכשיו אני באמת סופר את הימים עד ללוטרי

אם הסאנס משיגים את הבחירה השניה אני אעשה משהו מטורף (לא מתחייב על ריצות חוטיני א-לה עבוד).

חחחחח אתה יכול להתחייב למה שאתה רוצה

0.5% לקבל את הראשונה 0.6% לקבל את השנייה 0.7% לשלישית

קרלוס קבזס

שחקן נחמד מאוד אבל שיאו כבר מאחוריו והו תמיד נראה לי כבד כזה - בטח בשביל הNBA ובטח ובטח בשביל השיטה של דאנטוני והניקס אם רוביו נשאר בריא הוא יעבור את סטוקטון בטבלת החטיפות - אין דברים כאלה סטפן קארי מסתמן לי כמו JJ רדיק החדש - קלע בלתי ניתן לעצירה במכללות ,שחקן קצה רוטציה שלא מסתדר עם הפיזיות בNBA

carmelo

New member
קארי הראה העונה שהוא מסוגל לרכז

עם כמעט 6 אסיסטים למשחק. לא יודע עד כמה הוא מתאים לניקס, אלא אם נייט רוב יעזוב בקיץ. הוא נראה לי מתאים לאוקלהומה, אם הם יפלו קצת במיקום שלהם (נראה לי המינימום שלהם זו בחירה 7) ויתרשמו ממנו מספיק באימונים. גם את ווסטברוק הם לקחו לאחר שרוב הזמן הוא נחשב לבחירת קצה לוטרי. אם הוא יחליק מחוץ ללוטרי, אטלנטה בבחירה ה19 היא יעד מעניין.

JJ רדיק???

אני ממש לא רואה את קארי באותה משבצת. נתחיל בעובדה שJJ שיחק בדיוק, אוניברסיטה בעלת שם, והיה לו עם מי לשחק. קארי ממש לבד. נמשיך בזה שJJ קלעי בחסד וצריך שהקבוצה תעבוד בשבילו, קארי סקורר בחסד ויכול ליצור לעצמו מצבים, אז הוא הרבה יותר מתאים לליגה. קארי כבר הוכיח שהוא יכול להתמודד עם דאבל וטריפל טימים בלי בעיה, ובNBA אפילו יהיה לו למי למסור. אני חושב שקארי הרבה יותר בכיוון של מונטה, רק סקורר הרבה יותר טוב ממונטה. קשה לי לראות אותו מקבל תקן של כוכב בגלל הגובה והקשיים שיהיו לו בהגנה על גארדים גבוהים, אבל אני חושב שמדובר בשחקן שעולה מהספסל ל20 דקות ונותן אינסטנט אופנס. משהו כמו שהיה סבלוס בפיניקס. זה מאוד תלוי איזה קבוצה הוא יפול. בקבוצות כמו הניקס, הווריירס, פיניקס, טורנטו יעשו ממנו בובה של שחקן. בסאן אנטוניו או ביוטה הוא ילך לאיבוד.

כרגע פול עובד קשה בכדי להשיג את השיא

שיא אחד - רצף משחקים עם חטיפה אחת לפחות - יש לו.

שיקאגו לא היו מקום 14...

הם סיימו עם 33 נצחונות פחות מלאינדיאנה, גולדן סטייט, ניו ג'רזי, פורטלנד, סקרמנטו, יענו במקום 9 ולכן היה להם סיכוי של: 1.7% לראשונה, 2% לשנייה ו2.4% לשלישית, זה הפרש די משמעותי...

carmelo

New member
אורלנדו מג'יק...

לא רק שהם זכו בבחירה מס' 1 שנתיים ברציפות, הפעם השניה היתה עם המאזן הכי טוב מבין 11 (הגריזליס, רפטורס והבובקאטס עוד לא היו אז בליגה) קבוצות הלוטרי. כך הם יכלו לצרף לצד שאק את פני/וובר. מי שמאמין בתיאורית הקונספירציה שלפיה סטרן שולט בלוטרי, לא יתפלא אם פניקס יזכו בבחירה השניה או השלישית...אבל גם לניקס רוביו יעשה טוב, ודאנטוני הוא המאמן המושלם בשבילו. הנה, שיקאגו עם כאלה סיכויים נמוכים זכתה בהזדמנות להביא את רוז יליד העיר, מיד לאחר עונה שבה הם לקחו צעד אחורה...

אורלנדו זה לא חכמה

בגללם שינו את שיטת ההגרלה. כשהם זכו במקום הראשון עם המאזן הכי גרוע לכולם היו אותם סיכויים( 1 ל11). בשנה אחרי שהם זכו שינו את שיטת ההגרלה ככה שתעדף קבוצות עם מאזן גרוע יותר עד לאן שהגענו היום. אני חושב שצריך לחזור לשיטה ההיא. כל קבוצה שלא עולה לפלייאוף צריכה חיזוק, ואין שום סיבה להפלות. להיפך, קבוצות שכמעט עלו לפלייאוף זכאיות לפרס.

Or Amit

New member
אז אני לא רוצה לחשוב

מה יקרה כשהם יקבלו את הבחירה הזו וסארבר יחליט להעביר אותה עבור בחירת דראפט ב-2015.

למעלה