קצת חדשות

קצת חדשות

הסקר השנתי של מנהלי הקבוצות בNBA מנבא את הדברים הבאים: אלופה - הלייקרס הפייבוריטים עם 46% מהנשאלים. בוסטון שניה עם 19% בלבד, ההורנטס מגיעים שלישי עם 12%. לברון ג'יימס מוביל במשאל הMVP עם 56%, ברייאנט שני עם 37%. כריס פול עם 7% בלבד. מייקל ביזלי מוביל במאבק לROY עם 48%, אודן עם 30%, ומאיו עם 11%. הכי טוב בעמדה שלו: פול הרכז המוביל עם 89%. קובי לא מתקשה עם 93%. גם לברון כאן כמובן עם 93%. דאנקן מוביל עם 52% בלבד. וגם הווארד עם 56%. 52 % מהמנג'רים חושבים שפילדלפיה עשתה את ההתחזקות הכי משמעותית בפגרה, ו67% סוברים שהמעבר של בראנד הוא המשמעותי ביותר. ברייאנט עם 89% נבחר כשחקן שהכי רוצה לקחת זריקה מכריעה. נוביצקי עם 67% נבחר לשחקן הבינלאומי הטוב ביותר. לברון עם 67% נבחר כשחקן שמנג'רים היו רוצים להתחיל את הפרנצ'ייז איתו. 54% בחרו בפופוביץ' כפייבוריט למאמן השנה. המגרש של יוטה נבחר כמגרש שהכי קשה לקבוצת חוץ לנצח בו עם 44% גארנט פייבוריט לשחקן ההגנה של השנה עם 44%. 19% בחרו באנדרו ביינום כשחקן שיפרוץ השנה. 27% בחרו בהורנטס כקבוצה שהכי כיף לצפות בה. פורטלנד ומיאמי עם 26% כל אחת כקבוצות שהכי ישתפרו השנה. הניקס עם 54% פייבוריטים להתקפה הטובה ביותר. כריס פול עם 37% הכי מהיר עם הכדור. רודי פרננדז - הרוקי הבינלאומי הכי מוכן לתרום עם 52% מקווה שזה עשה לכם שכל. הפציעה של ברייאנט במשחק אתמול (מתח את הברך), לא חמורה, והוא אפילו לא יעבור MRI. סיכוי טוב שישחק כבר במחר. הסלטיקס חתכו את דריוס מיילס לשמחת פורטלנד. פול פירס חושב שבסופו של דבר מיילס ימצא קבוצה. דוויט הווארד הצהיר שהוא רוצה לזכות השנה באליפות. הפייסרס עדיין לא סגרו את ההארכת החוזה של גריינג'ר. הסוכן שלו מנסה לקדם את זה עם ידיעה בREALGM. בינתיים אין איומים. אוניל והיל רוצים לקנות את המג'יק בתום הקריירה שלהם. המג'יק מחפשים רכז שלישי אחרי שמייק ווילקס סיים את העונה. הם לא מעוניינים בדיקאו שנחתך מהווריירס, וממשיכים לחכות לאופציה טובה יותר. דשון סטיבנסון סבל מאוד באירופה. לדבריו לא היה לו מה לאכול, והוא חי על לחם, מים וגייטורייד. מסכן. ממש רחמים. וודסון, המאמן של אטלנטה נאם לשחקניו שהגיע הזמן שיקחו את זה לרמה הבאה (או במילים פשוטות שיתחילו לשחק אחרי משחקי אימון זוועתיים), תוך כדי שהוא מציין במיוחד את ג'וש סמית'. סמית' התעצבן וירד לחדר ההלבשה. כבר בקיץ פורסם שאין אהבה בין השניים, צפו להתפתחויות. ראפר אלסטון עומד למשפט על נהיגה בשכרות. דאנטוני רצה למלא את הספסל שלו, אז שלח לשם את אדי קארי במה שנראה כצעד לא אנושי כלפי הספסל. הוא לא מרוצה מהסנטר שלא בכושר, ומעדיף על פניו אפילו את מאליק רוז. לדבריו הדלת תמיד פתוחה השאלה היא האם היא תמיד רחבה. רוז קולע 30 נקודות בהופעה מצויינת מול דאלאס.הוא קלע 13 מ18, והוסיף 7 אסיסטים. רודי גיי בחוץ עם חיידק הסטרפוקוקוס. אתם מוזמנים להוסיף.

פציעות והשעיות לקראת פתיחת העונה

מרווין וויליאמס - מושעה למשחק הפתיחה עקב עבירה גסה בפלייאוף האחרון. דריוס מיילס יצטרך למצוא קבוצה ואז לחכות 10 ימים עקב הפרת חוקי הליגה בנוגע לסמים. רונדו בספק למשחק הפתיחה עקב פציעה בעקב. כרמלו אנתוני מושעה לשני משחקים בפתיחת העונה. אליס פצוע ומושעה לפחות עד ה17 בדצמבר. באטיה בספק למשחק הפתיחה עם פציעת קרסול. קמבי פצוע בעקב. אמור לחזור בסוף החודש, עדיין לא ידוע אם יפתח את העונה או לא. בארון פצוע באצבע. בספק למשחק פתיחת העונה. סשה וויאצ'יץ' בספק לפתיחת העונה עם נקע. רודי גיי בספק למשחק הפתיחה עם פציעה ברגל. ג'יימס ג'ונס בחוץ עד אמצע ינואר. מגלור בחוץ עד אמצע דצמבר לפחות. דורל רייט בספק לפתיחת העונה. טלפייר מושעה לשלושה משחקים. בון עם בעיות לב בספק לפתיחת העונה. דלאמברט עם פציעת ברך בספק לפתיחת העונה. ג'ייסון סמית' עם פציעת ברך, כבר סיים את העונה. מרטל וובסטר בחוץ עד דצמבר לפחות. פריי בספק לפתיחת העונה עם בעיה בקרסול. פרנסיסקו גארסיה עם פציעה בספק לפתיחת העונה. בראד מילר מושעה ל5 משחקים בפתיחה. מאנו בחוץ עד אמצע דצמבר. דרון וויליאמס בחוץ לפחות עד 3 בנובמבר. ברנדן הייווד בחוץ עד אמצע אפריל. ארינאס בחוץ עד דצמבר. הזכרתי רק שחקנים משמעותיים, ורק כאלה שבספק לפתיחת העונה (לא כאלה שבספק למשחקי אימון). אם יש לכם עוד, תוסיפו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לארי יוז פרק את הכתף הלילה

הבולס ניצחו את מינסוטה 85:75. לארי יוז הספיק לקלוע 21 נק' עד שהוא נפצע ברבע השלישי. יוז יעבור היום בדיקות כדי לראות מה הנזק ולקבוע כמה זמן הוא יעדר.

Orenseg

New member
בחוץ בין 6 ל8 שבועות

לא נראה לי שזה פוגע בבולס יותר מדי, אפילו עוזר להם להתמודד עם קו הגארדים העמוס (מפנה דקות לספולושה).

תחפש באתרים שמדווחים על פציעות

יש לי אחד טוב בבית, אני אעלה אותו בערב. בכל מקרה, הוא מושעה עקב הנהיגה בשכרות שתפסו אותו אחרי סיום העונה שעברה.

פרנסיסקו גארסיה - משהו רציני?

יגיע לפתיחת העונה כנראה? מה יש לו? באתר של הNBA היה כתוב day to day מה הפירוש, משהו שיעבור תוך מספר ימים?

Orenseg

New member
ועוד כמה:

ביאהו(!) מדווחים שג'ראלד וואלאס מוצע לקבוצות הליגה בטרייד. מייקל ג'ורדן ניסה להעביר את ג'י-פורס כבר בקיץ אבל הפסיק בעקבות התנגדות של לארי בראון. לפי מקורות בליגה, שג'ורדן חזר לנסיונות הטריידים במהלך הפרי-סיזן . עוד מספרים ביאהו(!) שהבולס מעוניינים בזאק רנדולף(!!!), אבל לא מחזיקים בחבילה שתעניין את הניקס (קשקוש, החוזה של לארי יוז נגמר ב2010 ועובר סטרייט-אפ בטרייד על רנדולף). דייויד לי ונייט רובינסון לא יקבלו אקסטנשן העונה ויהפכו לשחקנים חופשיים מוגבלים ב1 ביולי 2009. לידיעת הקורא שמעון מזרחי: קבוצות הNBA ממשיכות לפנות ולנקות את הסגלים שלהן. אם ברצונך להמשיך ולעשות בדיוק את ההפך, אתה מוזמן לפנות לשחקנים הבאים: JaJuan Smith, Cheyne Gadson וריישון טרי שנחתכו מהמאבס (כרגע 15 שחקנים בסגל, אולי סיימו עם הניפויים), סאלים סטודמאייר מהספרס (עוד 3 חיתוכים עד יום שני), מייק האריס מהרוקטס (15 שחקנים, כנראה לא ינפו עוד), ג'ו קרופורד וCJ גיילס מהלייקרס (15 שחקנים, פיל ג'קסון אומר שהם עשויים לחתוך עוד אחד), ג'מאל סאמפסון מהראפטורס (13 שחקנים, לא ינפו עוד) ובין 4 ל6 שחקנים נוספים ממחנה הנאגטס החל ממחר. קבוצות הNBA חייבות לרשום סגל שכולל בין 13 ל15 שחקנים ביום שני, וחלקן השלימו את מלאכת הקיצוצים עוד לפני הסופשבוע. ווילסון צ'נדלר סובל מנקע בברך, עבר MRI ויפספס את משחק סיום הפריסיזן נגד הנטס מחר. דוני וולש מאמין שהוא ישחק עם פתיחת העונה ביום רביעי. דורל רייט ושון ליבינגסטון עשויים לחזור לשחק הערב בפריסיזן. שון וויליאמס מהנטס התבקש על ידי לורנס פרנק לעלות בחמישיה ביום שני וסירב. פרנק טוען שוויליאמס סיפר שלדעתו ברוק לופז אמור לפתוח, אבל התקשורת מספרת שהשחקן ירד מאוד ביכולת בפריסיזן אחרי שהיה אחד השחקנים הטובים במחנה האימונים ונחשב היום לסנטר השלישי בטבלת העומק של הקבוצה (מאחורי לופז ובון כשהוא בריא). סיפור מוזר.

Or Amit

New member
לגבי הסיפורים של הניקס

דבר ראשון הדיווחים ממחנה האימונים בניו יורק מספרים על זה שד'אנתוני החזיר לראנדולף את שמחק המשחק. הוא התאהב בזריקת השלוש וקיבל אישור מד'אנתוני לצאת לשם ולזרוק פעם-פעמיים במשחק (מזכיר לי קצת את קולמן בתקופת דיילי, לא?) לגבי לי ורובינסון - הסוכן של לי כבר אמר שכנראה לי לא בתכניות של ד'אנתוני לשנה הבאה, המאמן, מצידו, אמר ששניהם דווקא מאד בתכניות, אבל שלא חייבים לעשות את זה עכשיו אלא לחכות לקיץ. אגב, מי שנמצא כנראה בדרך החוצה מהניקס זה ג'מאל קרופורד. הסקנד-גארד של ד'אנתוני - נכון לכרגע, כן? הוא סטפון מארבורי.

חמוץ מתוק

מצד אחד..רנדולף??? אוי ואבוי! שילך לפתוח עם קרי סניף של מקדונלד..לא צריך אותו בשיקגו.. אם הוא יבוא זה יהיה פשוט בחירת גבוה עלובה! הבן אדם הוא חור בהגנה והוא חתיכת שמן ועצלן! ומצד שני,מתוק! דיוויד לי יהיה חופשי?? מעולה! זה גבוה שהייתי רוצה לראות בשיקגו,יופי של שחקן. עושה הגנה חזקה ונותן התקפה סבירה (יש לידו את גודן ונואה שיאזנו את החלק ההתקפי),הלוואי שיבוא לבולס!

Orenseg

New member
נו, רק הזכרתי את ג'ו קרופורד בהקשר של מכבי

וב"וואלה" כותבים שהשחקן במו"מ עם הפועל ירושלים (עשוי להחליף את אדם הלאסקה או ראשון קלארק).

chaiel

New member
לגבי בראיינט והזריקה המכריעה...

התכוונת שהוא השחקן שהGM היו הכי רוצים לראות אותו עם הכדור בשניות הסיום של המשחק כשאתה זקוק לנקודות נכון?

למעלה