קצת חדשות טובות

airdene

New member
קצת חדשות טובות

שלום לכולם, לונג טיים נו סי... אז רק רציתי לומר לאלו הזוכרים אותי ש...מצאתי מישהי לאהוב. מדהימה, ממש מתוקה וכיף לי מאוד איתה. אז אני עכשיו על קו ת"א-י-ם ונהנה מכל רגע. ובכלל החיים בארץ כיפים, התחלתי ללמוד כל מיני דברים שרציתי ודחיתי כבר המון שנים, האנשים שאני פוגש הם ברובם נחמדים, אדיבים, מבינים עניין ולא מעצבנים. ואתם יודעים מה ?... אני בקושי רואה טל-פוליטיקה ומתעלם מן העיתונים. נו, אני יודע שזה נשמע באופן חשוד כפרסומת למשרד העליה והקליטה :)... אבל זו האמת, בינתיים. שיהיה כיף לכולם איירדין

Benkok

New member
מזל טוב איש!

בסוף ,לא עלינו, אפילו תתחתן לי שם בארץ הקויידש... שמח לשמוע שטוב לך!

סלסרו

New member
שמח לשמוע. באמת.

מענין אם ה"שיקולים הרציונלים" שדברת עליהם בעבר עדיין קיימים, או שאתה השתנת..

המון המון מזל טוב !!

כיף לשמוע שדברים הסתדרו אצלך... ואתה מוזמן (כמו תמיד) להשאר פה איתנו...

Mירב

New member
וואללה... "איך נפלו גיבורים"...../images/Emo3.gif

אם *אפילו לך* זה קרה, אז יש חשש כבד שזה עוד עלול לקרות, בטעות, לכל סקפטי(ת) מצוי(ה)....

מברוּק!

אינשאללה בקרוב אצל שאר חברי הפורום (רק אלו שרוצים, כמובן) ירושלים? ת"א? מה עם אילת? האמת, גמני על הקו. אבל זה כי אני מחפשת לי דירה בת"א...

airdene

New member
../images/Emo13.gif אינשאללה !, ותודה לכולם.

איזה כיף לקרוא אתכם, את כולכם. מחמם ת'לב. כן, סלסרו. אני יודע ששברתי את כל כללי ה'רציונאליות' שלי, גם החברים הפחות וירטואלים שלי בשוק, והאמת...לא כ"כ איכפת לי. חיים פעם אחת, ת'יודע... היללה, אז אנחנו הולכים להיות שכנים ? נו אז אולי תמצאי זמן לקפה אמיתי בבוגרשוב ? אני גר לא רחוק משם. אילת שיעממה אותי באופן סופי ומוחלט ועברתי להתגורר בת"א (באופן זמני מסתבר, הגברת אינה מוכנה לשמוע על מגורים בעיר החטאים...). כמו שאתם זוכרים נמאס לי לגמרי מלנדוד ולנוע ברחבי התבל וכבר יותר משנה שאני מכין את שובי לארץ, וזה טוב. בשבוע שעבר היה בירושלים פסטיבל העוד ומי שעדיין חושב שעוד זה רק כלי מצחיק שניתן היה לצפות במנגנים בו רק בימי מלכות הערוץ הבודד כדאי לו לבדוק את העניין שוב... הייתי בהלם ! ראיתי שתיי הופעות מדהימות ואני בהחלט מתכוון להמשיך ולהאזין לעוד אמנים בתחום. פשוט נפלא.

joojooj

New member
בביקור האחרון מצאתי שם מקום מדהים

איזה טפס בר, נדמה לי קראו לו ברצלונה או משהו כזה. הזכיר לי קצת את הוילג' בניו יורק (טוב, הייתי שיכור מהסנגריה שלהם) ואולי אפילו איזה מקום באלפבת סיטי (נדמה לי אווניו B?) ששכחתי את שמו, אבל אם ירצה השם, ואללה לא יתנגד, אני אבדוק אותו בשבוע הבא (את המקום בניו יורק, לא בבוגרשוב)

למעלה