קצת חדשות טובות...

avivs

New member
קצת חדשות טובות...

אני בטוח שרובכם מכירים את הג'ודו, פרסי המוזיקה של קנדה. והפעם לא כמו פרסי מוזיקה אחרים בטקס הזה אלאניס כן מועמדת... היא מועמדת לאלבום הפופ של השנה, אמן השנה ומפיקת השנה בקטגוריה מוזרה. הנה הקישור למועמדויות:

כול הכבוד באמת לקנדיים~~

אבל עם כול הכבוד ובלי לזלזל בכוחה לא נראה לי שהיא תזכה, אני חושב שאבריל תשחק אותה בג'ונו כמו שאלאנסי שיחקה אותה עם ג'אגד

I Was Hoping

New member
מה שעצוב זה

שזה רשמי - אפילו הקנדים מחשיבים אותה לזמרת פופ עצוב

אכן עצוב~~~

למרות שכולנו יודעים שאלאניס היא רוקסטית בדם ובנשמה (ובהופעות !!)

I Was Hoping

New member
אז למה למה למה

שמישהו יסביר לי למה היא עשתה את זה [ותשובות מעצבנות כמו התמסחרות לא תתקבלנה!!!], זה ממש לא מובן!!! נראה לי שרק דבר אחד יסדר את כל הבלגן הזה - אלבום בלדות שלה, איזה א-קאפלה שלם אחד [ואני אמות מאושר בשיבה טובה]. קדימה, להגיב על הזוועה זאת! אני לא מאמינה שאהובת חיי היא זמרת פופ!!! גוואעלד!!!

אז זהו שהיא לא!!!

אלאניס לא עושה פופ, נכון שurs נוטה לכיוון של פופ אבל הוא ממש לא פופ אל תשכחי את 21 things את a man את surrendering ואת flinch שהם שירי רוק נקודה!!! וfos בכלל אבל בכללל לא פופ הוא דיסק רוק לאללה, יש שם גיטרות מעולות ובלדות מעולות!!!! לדעתי זאת היתה רק תקופה של אלאניס ואני מקווה שהיא תצא מי זה ותשוב לנו עם דיסק בכיוון של sfij

niraf

New member
נכון אבל

פופ זה לא רק סגנון אלא גם הגדרה תרבותית חוץ-מוזיקלית - בהגדרה קצת אחרת, אפשר להגיד מוזיקה מיינסטרימית. פופ זה לא רק תעשיית ייצור המוזיקה הקלה לעיכול לילדים (בריטני, אבריל וכו) אלא גם יוצרים כמו אלאניס (שהיא באמת מאוד מתאימה להגדרה הזאת של רוק מיינסטרימי), יו2 (נכון לעכשיו), בון ג'ובי וכולי. ואין בזה משהו רע או הורדה ברמה של המוזיקה של אלאניס. בקשר לדיסק אקפלה - כמובן שאין סיכוי לזה, גם בגלל העובדה שזה פשוט יישמע רע (היא רק זמרת אחת לא חלק מאיזשהו אנסמבל ווקאלי!), גם כי זה לא יצליח (שיקולים מסחריים תמיד יש) וחוצמזה, גם פה בפורום תהיה התנגדות להקלטה כזאת של קול על קול.

Rוית

New member
אין לאף אחד פה משהו נגד פופ

(אני מקווה ככה בכל אופן) זה פשוט מוזר לאנשים פה (ואני מודה-אפילו לי) לראות זמרת שהוציאה דיסק כמו JLP מכונה כזמרת פופ...

avivs

New member
בקשר לאבריל...

אני גם מסכים שאבריל תיקח כנראה בגדול. אבל אלאניס מועמדת גם לאמן השנה ולמפיקת השנה ואבריל לא מועמדת בקטגוריות האלה, אז נראה.

Rוית

New member
פופ?! ../images/Emo12.gif

מזל טוב על המעומדות כמובן ונקווה שהקנדים לא ישכחו מי מביא להם כבוד אבל עדין-אלבום פופ?!?!?! אני מסכימה הוא יותר פופי (אוי זאת מילה שלא כדאי להוסיף לה י'
) מהקודמים אבל אלבום פופ הוא לא! אבל מצד שני לפחות הוא זוכה להכרה ככה..

AlanisJunkie

New member
ונסכים ש...

אין כל פסול בפופ, כל עוד הוא איכותי ונעים להאזנה (וגם אם לא..נחמד להתשגע מדי פעם..
) ודרך אגב, אלאניס זכתה פעם בפרס הזה.

AdiBaba

New member
די כבר אם האנטי פופ הזה

אנשים שומעים את המילה פופ וכבר בא להם להקיא. פופ זה לא רק בריטני. זה מושג בהרבה יותר רחב.

I Was Hoping

New member
אז אני מהמקיאים

אין מה לעשות, המילה הזאת "פופ" לא עושה לי טוב...

למעלה