קצת זכרונות!!!

mondani5

New member
קצת זכרונות!!!

היום לפני שנה ,היתה לי התפרצות בכי הסטרי ופשוט נשברתי מהליך הפונדקאות,היינו אמורים לחתום ב-8.5.02 ,אבל ברגע האחרון אביבה התקשרה אלי ודחו אותנו ל-22.5.02 ,זה היה ביום ההזכרה של אמי,אני כל כך זוכרת את ההתמוטטות שלי,הרבה חשבו שזה בגלל יום השנה לאמי, אך בעלי והפונדי ידעו את האמת. איך הכל מתגמד!!!!!!!!! מי היה מאמין שהיום אחרי שנה בדיוק,אהיה אמא המאושרת בעולם לעוד שתי בנות מקסימות שהביאו לנו רק שיר ורון!!!!! היום הלכתי לקנות לנסיכות בגדי קיץ,כששאלתי את בעלי מה לקנות אמר לי:"את כל החנות" אתן חושבות אחרת? לא היה מקום ברכב. אני מודה לזה שיושב למעלה. אוהבת אתכן אירית

miri71

New member
אירית, דרושות דחוף כמה שיותר הודעות

כאלה. כל יום.

מירבי*

New member
אני מצטרפת לדרישה../images/Emo70.gif

אירית יקרה, כל כך כיף לקרוא את ההודעות שלך, האופטימיות הנהדרת הזאת עושה לכולנו טוב על הנשמה. מתי את חוזרת לעבודה? אני מתגעגעת אליך יקירה, מוכרחה למצוא זמן לקפוץ אליך השבוע, נדבר בטלפון ונתאם. איך מרגישה אמא של מונדני? נשיקות לבנות (לשלושתן) וד"ש חמה למונדני.

mondani5

New member
מירב יקירתי!!!!

תקפצי לביקור ,התגעגעתי אליך,תראי את החדר של שיר ורון יצא מהמם,אמא של מונדי עדין מונשמת ללא הכרה (מחר היה אמור להיות הארוע שלנו),אבל הכל מלמעלה ,הרופאים לא נותנים סיכוי ,חבל אשה מדהימה שגידלה 10 ילדים לתפארת מדינת ישראל,חיה חיי עוני ונאלצה לאסוף בקבוקים כדי להאכיל את ילדיה,וכל ילד יצא תותח ,הראיה בעלי ,סיים תואר שני ומשמש בתפקיד בכיר. בניה טיפלו בה עד היום האחרון,בעלי היה נוסע יום יום לקלח אותה,החשוב שלא תסבול. תגיעי השבוע!!! אוהבת אירית

mondani5

New member
מירב יקירה!!!

שכחתי לעדכן אותך, אני אמורה לחזור לעבודה ב-8.6 יתכן ואמשוך עוד שבוע עם המטפלת,למעשה המשכתי לעבוד בבית , פשוט הביאו לי עבודה מאחר ולא היתה לי מחליפה. ד"א קיבלתי מביטוח לאומי מענק לידה כ- 7,000 ש"ח ,ואז הבנתי ממך שלא קיבלת,את יכולה לדרוש עד שנה מהלידה,זה מענק שגם הפונדי וגם את מקבלת,לתאומים זה הסכום,פשוט תמסרי את צילום תעודת הלידה וזה יגיע תוך שבועיים. קיבלתי גם את הכסף מביטוח לאומי על חופשת הלידה , יצא לי 61,000 ברוטו -20,000 מס הכנסה ומס בריאות, אבל הסכום שנשאר לי 41,000 ועוד 7,000 מענק לידה אחלה מתנה ליום ההולדת חגגתי על הכסף. שיר ורון מדהימות שתיהן מחייכות ואני באטרף ,משוגעת עליהן ומשגעת את כל העולם,את צריכה לשמוע אותי שרה בבית מתנהגת כמו בת 16 , כיף אמיתי. מחכה לביקור. אוהבת אירית

מירבי*

New member
היי אירית יקרה

בסופו של דבר קיבלתי את מה שהגיע לי, זה אמנם לקח קצת יותר זמן אבל בסוף זה הגיע. אני מתה לראות אותן מחייכות את המתוקות שלך, אעשה מאמצים לבוא השבוע, אהיה איתך בקשר בפלאפון. נשיקות וד"ש

mondani5

New member
מירי יקירה!!!

את חמודה,חבל שלא באת למפגש, הבנות ממש מדהימות ,התאהבתי בכל אחת ואחת,אני מקווה לערוך מפגש נוסף בקרוב על האש. פשוט התגעגעתי. בידידות אירית

למעלה