קצת הסטוריה

alex2

New member
קצת הסטוריה

אני חושב שכדאי תמיד בסוף אימון להקדיש 5 דקות כדי ללמוד קצת" מורשת קרב" סנסאי שי נתן לזה דגש באימון ביום ראשון על משמעות הקידה

זמן היסטורי.

אלכס, מה אתה עושה בשעות כאלה באינטרנט ?!?!
אל תגיד לי שכבר התמכרת, אפילו לי זה לקח יותר זמן
בד"כ בדקות האחרונות של השיעור (אחרי הקידה), המדריך מקדיש אותן לסיכום השיעור. לא רק מה תורגל בשיעור ואיזה תנועות נלמדו, אלא גם דברים שבלטו לעינו ואיך דברים צריכים או לא צריכים להתבצע. לעיתים הדבר נאמר בצורה פשוטה וברורה, ולעיתים בצורת משל או סיפור עם מוסר השכל - שיהיה על מה לחשוב בדרך הביתה/לפני שנרדמים... שיחות על היסטוריה והתפתחות של אומנויות לחימה, נסקרות בצורה נרחבת בד"כ בגשקואים, סדנאות ושיחות למניהן. אם מתעוררת שאלה כלשהי בנוגע להיסטוריה (או בכלל), המדריכים וקאנצ´ו ישמחו לענות על כל שאלה שתעלה, ואף להקדיש לכך זמן במהלך ובסוף השיעור. וכמובן, בשביל זה יש את הפורום

alex2

New member
לסלבו

סלבו ידידי אשר על הגבעה, אני מכור לאינטרנט כבר מס´ שנים אולם יותר בתחום של מכוניות נהיגת מרוצים וכל הקשור בנושא. עולם עכשיו מי שגיליתי את הפורום ואני מתחיל להתוודע לאט לכל חברי הפורום אני אהיה שותף וחבר פעיל. תודה על הארותיך הן מועילות ועיניניות ביי אלכס

שיקה

New member
לאלכס

עניתי לך על השאלה של ישום עקרונות הקרב האומנות הניהול. אני מופיע בפורום תחת השם שיקה מאחר והשם שי היה תפוס זה מכבר. (-) שי

alex2

New member
לשיקה!

עכשיו אני יודע מי אתה, כי אתמול בערב/לילה קראנו את המאמר שלך מס´ פעמים, פעם בגלל התוכן (מאלף מאוד), פעם בגלל השפה. במספר רב של סדנאות שעברתי שרובן ככולן קשורות לניהול, בתנאים כאילו ואחרים, תהליך קבלת החלטות, אפשר למצוא קווים משיקים רבים בין המשמעויות של הקראטה ושל תהליכים בניהול, הספר מי הזיז את הגבינה שלי הוא דוגמא מצוינת להסתגלות לשינוי דרך עיני העכברים. מענין אם מישהו כבר ספר העוסק בקראטה וניהול. לסיום אם תאריך את האות "י" בכינוי שלך תקבל "שוקה" שזה אם אני לא טועה איזה דג גדול אבל סנסאי יוסי בטח יוכל לתרגם יותר טוב ממני. ביי אלכס

שיקה

New member
אם הייתי יכול להאריך

בכזאת קלות, הייתי כבר עושה מזה קריירה...

GABAY

New member
לסנסאי שי

יש לי בבית את הספר מי הזיז את הגבינה שלי אם אתה רוצה. התחלתי לקרוא את מאה שנות בדידות הוא לא בשפה גבוהה שאני יתקשה קצת לקרוא אותו כמו שאמרת לי והוא מעניין מאד.

למעלה