קצת היסטוריה...

קצת היסטוריה...

תראו את אחת התגובות שפורסמה כאן בפורום... ביומו הראשון... איזה בורות הייתה אז ואיך אנשים היו עם כל כך הרבה דיעות קדומות... זה רק מראה כמה התקדמנו מאז... עלו והצליחו???? מאת: שחורדינית 19 16/01/05 אתם בטוחים שאתם דתיים???? לפחות אל תחללו את שמם של הדתיים אתם פועלים בניגוד לתורה אם אתם באמת דתיים.. נכנסתי לכאן בגלל סקרנות אז מי שכאן וחושב שזה גאווה להיות הומו ודתי הוא טועה כשאתם נפגשים עם הבן זוג שלכם תורידו את הכיפה לפחות תעשו דברים מכובדים ואל תקראו לעצמכם דתיים.. אני דתייה ועשיתי כמה דברים רעים בחיי ואני עדיין עושה וממש רוצה להיות דתייה שלמה כשאני יעזוב את כל הזבל באינטרנט ועכשיו הייתי בהלם ששמעתי שיש פורום דתיים הומואיים.... אף פעם לא הבנתי את זה אבל אני באמת מאוכזבת ממכם גם כן דתיים... מי שאחראי על הפוורם הזה צריך להתבייש זהו זה מה שיש לי לומר בתקווה שאתם הדתיים שבינכם תעשו דברים הולמים בלי שהכיפה תהיה על הראש שלכם אני יודעת שאין לי זכות לשפוט אתכם ואין לי כלום נגד הומאיים אבל באמת דתיים? זה עבר כל גבול .... תשקלו ת'מעשים שלכם כי שם למעלה רואים הכל...

frankie246

New member
חושב שזה היסטוריה?

אני לא אגזים אם אומר שלפחות 40 אחוזים מהציבור הדתי עדיין טוען כך (או לפחות מצדד בתגובות כאלה) אני חייב להגיד שדיברתי עם לא מעט חברים שלי והמצאתי להם חבר שלי שהוא דתי והוא יצא בפניי מהארון וחי כיום בקהילה דתית של הומואים - לרובם הייתה דיעה דומה לזו שנכתבה פה - "הם לא באמת דתיים"... נ.ב. - חבריי כוללים גם אנשים מהמגזר הדתי וגם אנשים מהמגזר החילוני.

לו הייתה מכירה מקרוב את ההו"ד אולי

הייתה חושבת אחרת. אבל באמת זה היסטוריה ומאז עברו הרבה מים בירדן והתברר שיש הרבה הו"ד טובים וחכמים וגם שומרים על צביונם הדתי עם החיים ההומואים בצורה נפלאה וב"ה אין לנו במה להתבייש ואנחנו גאים בהיותנו יהודית שומרי תורה ומצוות ובצניעות וענווה גם הומואים/דומיניים מאושרים. המודעות להו"ד היום הולכת וגוברת ותודה לאל ההתייחסות טובה יותר ומעודנת ומהוגנת יותר.

כמה שאלות בנושא

זה באמת ככה? איפה אתם רואים את השינוי? ומה היה הדעה שלכם ליפני שגיליתם את הנטייה?

ספר ריק

New member
השינוי הוא ברמה הפשוטה ביותר

שאני גולש כאן כבר חצי שנה ומעולם לא נתקלתי בכזו הודעה... את הנטייה גיליתי בגיל די מוקדם (כבר בגיל 14 ומשהו התחלתי להבין שאני כנראה כזה) ולפני כן לא עניין אותי כל הנושא ולא נראה לי שהייתה לי דעה.

conc3

New member
רואים שינוי מאוד משמעותי בשיח בציונות הדתית

אם אלו רבנים שפתאום מתייחסים לנושא, אם זה דיונים בכל מיני פורומים (אינטרנטיים ואמיתיים) שחוזרים שוב ושוב לנושא הזה - הומוסקסואליות במגזר הדתי היא הנושא ה"חם" כרגע, ממש כמו שמעמד הנשים היה לפני עשור או שניים. כמעט ולא תמצא עוד התייחסות סטיגמטית להומואים - כאילו הם עבדים ליצריהם יותר מאשר סטרייטים. אומנם הנושא כמעט לא עולה בבתי ספר (לפחות לפני 4 שנים, כשהייתי עוד תלמיד), אבל אם הוא כן עולה - השיח לא שחור ולבן כמו פעם.

טיףטף2

New member
סרוג בארון.

מה עם התוכנית שלנו? מתי נמצא לך את מבוקשך? פסח יכל להיות הזמן הטוב ביותר

למעלה