קצת היסטוריה

RTLקצת פרטים על תחנת הרדיו והטיוי

התחנה הנ``ל משדרת מסביב לשעון 24 שעות את המוזיקה הכי טובה, חדשים לצד ישנים, במגוון ז`אנרים כגון פופ - רוק - דאנס - רגאיי - היפ הופ ועוד ועוד. מה שמיוחד בRTL זה שהשידורים שלהם גם ברדיו וגם בטלויזיה ולכל שיר מצורף קליפ, ככה שמי שצופה בהם רואה שדרן/נית מגיש/ה בעצם תוכנית רדיו רגילה ובזמן השיר עצמו אתה ישר רואה את הקליפ של השיר.

olli3

New member
מנהל
RTL 102.5 איטליה

אפשר לקלוט בארץ בלווין פרטי המכוון על הוטבירד ועל עוד מספר לווינים. זה ממש נחמד העניין הזה.

גלעד2211

New member
את RTL אני קולט דרך הלווין הוטבירד

בהחלט נחמד כל העניין הזה, מה שהצעתי גם לרדיוס לעשות שבמקום המסך הכחול של פרטי התחנה וכ'ו ביס/הוט יראו את מצלמת הלייב, שזה לא כמו הפורמט של RTL אבל זה כבר משהו יותר מעניין

הלל - בדיקה קטנה שערכתי

קודם כל ברכות על המיזם הזה וד"ש חם למומי לוי, חבר ואיש מוסיקה ענק ויקר! קראתי את התגובות להודעתך ואני מאוד מכבד אותך - אז בדקתי עם גיא ברנע, שהיה מבכירי bU99FM בתחילת העשור, והוא הזכיר לי ש 99 היה הראשון לשדר קליפים בזמן שידור תוכנית רדיו: "עשינו את זה גולן חן טוב ואני, כבר לפני למעלה משבע שנים..." [סוף ציטוט] אם גולן קורא בפורום אולי אף הוא יאשר את זה בהזדמנות זו אני מודה לך וגם לעורכי ושדרני רדיוס על הפרגון לאוסף החדש LET'S DANCE
כל טוב ובשורות טובות אלבו

עו''ד גלעד אתה מצחיק לאלללה.

כל היום עסוק בלהגן על רדיוס ו 91 אני מוכן להתערב שאתה קשור לבן בסט,עושה התערבות עם כולם כאן שאם רדיוס תהפוך לתחנה בערבית אה תרשום שזה בסדר וזה צעד נבון של בן בסט חחחחחחחחח.

המעשה מבורך, רדיוס ממשיכה להוביל ולהתקדם.

אני חושב שלפני שרושמים מהפיכה צריך לחשוב פעמיים, זאת טעות שאדם כמו הלל שעיסוקו הוא מוזיקה לצאת בהצהרות על מהפיכה. אם הוא היה רושם את זה עשר שנים אחורה הייתי מגבה את דבריו. רעיון טוב, מועיל לרדיוס. מהפיכה? מהפיכה זאת מילה שצריך לעמוד מאחריה עם צבא שלם של יועצים ואנשים אמיצים. מהפיכה, כשמה היא חייבת להיות מהפכנית ולהמציא את הגלגל ולשנות סדרי עולם בתחום. המהפיכה של רדיוס כאקט מזכירה לי מהפכות באפריקה שהן כמעט ריקות מתוכן. כלום לא חדש והמהומה על שום מה. "דחילאק" מה זה לשדר וידאו שמסונכרן עם השידור? את זה כבר כמעט עשו במהפכה התעשייתית לפני יותר ממאה שנה.

למעלה