קצת היסטוריה

קצת היסטוריה

רדיוס 100FM הייתה תחנת הרדיו האזורית הראשונה ששידרה ופרצה את הדרך לכל מה שהגיע אח"כ. רדיוס 100FM הייתה תחנת הרדיו הראשונה בישראל שהתחילה לשדר לייב וידיאו מהאולפן. רדיוס 100FM הייתה הראשונה להשתמש בטכנולוגיה של שמות השירים והמבצעים דרך ה-RDS. ועכשיו אנו גאים להציג את השלב הבא ברדיו: לראשונה בישראל!!!! רדיוס 100 FM עושה היסטוריה בשידור חי!!!! בלעדי בתכנית "מוסיקה שחורה היום" עם מומי לוי - הלהיטים הכי חמים ישודרו אליכם בליווי הקליפים המקוריים!!, קליפים בלעדיים שלא תראו בשום מקום וקליפים מתורגמים . כן!! - גם שומעים את השיר ברדיו וגם צופים בקליפ באותו הזמן, דרך אתר רדיוס 100FM -FM.CO.IL100 מוסיקה שחורה היום עם מומי לוי חמישי הקרוב ב-21-00 בערב. חוויה שלא נראתה כמוה ברדיו הישראלי...... קרן מילוא מנהלת התכניות של רדיוס 100fm: "אני גאה שרדיוס FM100 שוב פורצת דרך ומשנה את פני שידור הרדיו בישראל. כולכם מוזמנים לחוויה חדשנית של שידור רדיו בעל עושר ויזואלי שטרם נראה כמוהו בארץ". מומי לוי:"זו מהפכה ענקית. כמי שמשדר את התוכנית שנים רבות , זה מדהים לראות אותה מתמלאת בעולם ומלואו גם בתחום הויזואלי. התוכנית במתכונתה החדשה היא בהחלט בשורה אמיתית לשידורי הרדיו בישראל, ועבורי זו התרגשות גדולה " וכמקודם,תזכרו מי מתחיל את המהפכה!!

קצת נסחפתם הייתם אומרים.

מצטער לבאס אבל את מי זה מעניין בדיוק? מה זה אמור להזיז לנהג שמאזין ברכב או למוכר בפיצוצייה שמאזין? ואני כבר פינטזתי על רדיו לצעירים או משהו בסגנון 99 שהיה בזמנו,התלהבות מקליפים באתר חחח.

גם אני פנטזתי על כך שמדובר באיזה...

Hit radio Station-תחנת להיטים כמו בזמנים הטובים של רדיו 1 ו-99..

גלעד2211

New member
חבל מאוד שיש כאן אנשים שעדיין דבקים

במאזיני הרכב ומוכרי הפיצוציות ואולי גם נהגי אוטובוסים ומוניות כמאזינים היחידים בשעות הללו. בכל אופן מקווה שאני ועוד כאלה שמאזינים (וכן מאזינים) בשעות הללו לרדיו מהבית נהנה מזה

newradio

New member
מומי מומי ממומי המלך....

קובלי פרץ מושה פרץ ציון פרץ אבי פרץ ושראל............................

לא רק נסחף אלא גם גונב דעת ומטעה

נתת כאן הודעות השבוע כאילו מינימום הקמתם מדינה חדשה ומכריזים עליה ב 21.1 ואם אתה ממשיך לפחות תדייק - רדיו 99 היתה הראשונה שפרצה דרך בכל מה שנוגע לאינטרנט,סמסים בשידור,צט ואינטראקציה עם המאזינים-כנ"ל בשידור לייב מהאינטרנט קליפים בלעדיים שלא נראה בשום מקום אחר ? מומי לוי צילם אותם בעצמו ואף ערוץ לא שידר עניין ? עוד היסחפות וגניבת דעת רדיוס תחנה טובה,מומי לוי שדרן מעולה,ולא צריך להטעות את הקהל הרחב כי זה לא תורם לאמינות שלכם עומריקו,מנהל התוכניות של עצמו: "ההר הוליד עכבר (שחור)"

עומריקו24 יקר

אחרוג ממנהגי לא לענות לטוקבקים כאן ואני בוחר לענות לך כיוון שדווקא אתה כאיש תעשייה (כן ,אני יודע מי מסתתר מאחורי הכינוי) אמור להבין את הפוטנציאל והאפשרויות בפיתוח הזה ולראות לרחוק מעבר לקטנוניות הרגעית וה"הכנסתי להם" הזו. גם אתה יודע שרבים מאוד בארץ וגם בעולם שומעים היום רדיו דרך האינטרנט וחבל שלא שמרנו את המכתבים (כן, ההם עם הבול) שקיבלנו בזמנו כשהתחלנו לשדר לייב וידיאו מהאולפן שלגלגו ולא הבינו למה צריך לשדר תמונות מאולפן רדיו (,אגב, זה קרה כבר ב1998 כשרדיו השרון עוד לא חלם להיות 99ESC) והיום כל התחנות משדרות לייב וידיאו. נכון,יש תחנות בעולם שעושות את זה,אבל אנחנו גאים להיות הראשונים בארץ שעושים את זה ולפרוץ את הדרך הלאה. עומריקו היקר ,תתרכז במה שאתה עושה (ועושה טוב) ובוא לא נכנס לענייני אמינות זו או אחרת.

וואלה

"אחרוג ממנהגי שלא לענות לטוקבקים כאן" מה אנחנו עושים כאן אם לא מייצרים תקשורת אחד עם השני? אז מה אתה בא לעשות כאן בעצם? לפרסם הכרזות וללכת? זוכר שזהו פורום?

גלעד2211

New member
מענין מאוד עם הלל היה

מתחנה אחרת האם גם אז הוא היה חוטף את גל ירידות והכעסים הבלתי מוצדקים עליו גם כאן. אבל מה לעשות כשזה רדיוס או 91 תמיד יהיה אש ולהבה. מעניין למה מעניין מאיפה נובע כל הכעס הבלתי מובן הזה כלפי 2 התחנות הללו. לא ראיתי כזה עליהום גדול על שאר התחנות על הסקאלה שיש ביניהם כאלה שהשתיקה יפה בכדי לא להזכיר אותם בכלל.

הבנת הנקרא

מי שכותב בפורום (אגב, כל פורום) ומצהיר שחור על גבי לבן שלא יגיב (כמדיניות) לתגובות של קוראים להודעות שפתח, משדר זלזול בחברי הפורום ומקומו לא כאן וממש לא משנה מיהו ומהו פועלו.

גלעד2211

New member
אבל למה לו להגיב לתגובות רדודות

בסגנון "מעניין לי את העכוז" "רק נהגי מוניות ומוכרי פיסטוקים מאזינים" ועוד כל מיני ביטויים ושטויות כאלה? איזה רצון יש לכל בן אדם להגיב (עניינית ותרבותית) להודעות מהסוג הזה? ומה יש להגיב על זה בכלל?

tamarnon

New member
רגע רגע, אז מי אתה עומריקו 24? למה כולם

יודעים הכל ואני לא יודעת כלום? גלו לי פליז

Modium

New member
התגובות של הגולשים כאן אינן "טוקבקים".

מי שרוצה טוקבקים מוזמן לשלם לוואינט/אנ.אר.ג'י/וואללה/וכו' לכתבה יח"צונית. מי שכותב כאן שיצפה לתגובות ואני מצפה ממנו להגיב בחזרה. לגבי אופן התגובה התרשמתי שהמנהלים כאן מתמודדים יפה עם התלהמויות. אני בכל אופן נעלבתי.

הלל על איזה תעשייה אתה מדבר?

אני שייך לתעשיית המלצרות ואתה מוזמן לבוא לבקר במסעדה שאני ממלצר בעזריאלי או באוניברסיטה בת"א שם אני לומד התגובה המתנשאת שלך לדברים אמיתיים שנאמרו כאן עשתה את שלה מזל שהשדרנים שלך מוכשרים קצת יותר כי אני מאזין לתחנה לא מעט

k976

New member
הילל מה לגבי השמעת

תוכניות מוקלטות מקול השלום המקורית דיסקו שואו וכו? מי הגה את התוכנית דיסקו שואו ? תודה לך

עוד הוכחה לפיגור הרדיו הישראלי!

מה לעשות ככה זה בישראל. תמיד אחרונים בכל מה שקשור לשידורי רדיו, אולי רדיוס חולמת להיות כמו התחנה הפופולארית האיטלקית RTL‏ 102.5 ימים יגידו. בכל אופן שיהיה בהצלחה נ.ב הלל היקר לזה קוראים מהפכה? קצת הזוי...

רק תיקון היסטורי קטנטן

גלי צה"ל הייתה הראשונה בישראל, הרבה לפני כולם, שהעבירה שידור וידאו חי מהאולפן. ברכות על כך שרדיוס עשתה עוד צעד למען גולשי האינטרנט, מה שמוכיח שחשיבות האינטרנט הולכת וגדלה גם בתחנות ה-FM ה"מסורתיות". שיהיה בהצלחה.

זכות ראשונים בוידאו חי...

...שמורה ל"רדיו אביב", מנחם אביב-אברמוביץ, שהיה נציג RCA בישראל ושביקש לייבא מכשירי טלויזיה לישראל ולהקים תחנת שידור כבר בראשית שנות החמישים של המאה ה-20, ונבלם ע"י רוה"מ בן גוריון שהתנגד. מאחר שלא היתה אז בארץ ובכל המזרח התיכון תחנת שידור לטלויזיה - העמיד מצלמת טלויזיה בתערוכה חקלאית בבית דגן, ושידר את אורחי התערוכה במעגל סגור - לאורחי התערוכה עצמם, כדי ליצור התעניינות וביקוש. זה לא עזר, והיוזמה נעצרה, כאמור. אברמוביץ היה גם חלוץ הרדיו בארץ - הפעיל כבר ב-1932 תחנת שידור בתל אביב, תחנה שפעלה לסרוגין עד 1935, לפני "קול ירושלים" המנדטורי, יש על זה מחקר של איתן אלמוג באחד מגליונות "קשר" לפני כמה שנים.

למעלה