קצת הוצאת קיטור

שושלסר

New member
קצת הוצאת קיטור

אני לפני. כנראה שרוול, עדיין לא סופי. יש לי מנתח וכנראה תאריך (11/8). אבל אני במכבי ולא מצליחה להשיג ועדה. לא באסותא, לא באיכילוב (שם בכלל כבר שבוע לא עונים ולא חוזרים להודעות). מלבד המתח שלי מהניתוח עצמו אני גם לחוצה מזה שלא יהיה לי בכלל אישור ו.. שהתוצאות של הקורטיזול בשתן עדיין לא מופיעות...

שמחה37

New member
למיטב הבנתי צריך קודם

אישור של הוועדה ואח"כ תאריך או שאני טועה? קורטיזול בשתן זו בדיקה שלוקח יותר זמן לקבל תוצאות (אם אני לא טועה 3 שבועות) מה שנשאר זה להמשיך לנג'ס לוועדה לגבי המתח מהניתוח מנסיוני מדיטציות דימיון מודרך כל מה שקשור להוליסטיקה מאוד מאוד עוזר. בהצלחה וחופשי שחררי פה קיטור שמחה

שושלסר

New member
זה עובד ../images/Emo70.gif ../images/Emo244.gif

מדהים, כוח עליון, זה שנרגעתי, או.. אולי משהו שם קורא הודעות בפורום - אבל צלצלו אלי עכשיו (אחרי שבוע שאני משאירה הודעות) וקבעו לי תור לועדה
יש רק עוד צילום ושט-קיבה-תרסריון מחר א.ק.ג., רופא ראות, להיות שוב אצל הדיאטנית שתתן הפניה ו... לנוח
אפילו דיאטת חלבונים כנראה לא צריך - אבל כמו שקראתי המלצות, בכל אולי אתחיל להכנס ל"משמעת" שתכין אותי נפשית יותר טוב

שושלסר

New member
זה עובד ../images/Emo70.gif ../images/Emo244.gif

מדהים, כוח עליון, זה שנרגעתי, או.. אולי משהו שם קורא הודעות בפורום - אבל צלצלו אלי עכשיו (אחרי שבוע שאני משאירה הודעות) וקבעו לי תור לועדה
יש רק עוד צילום ושט-קיבה-תרסריון מחר א.ק.ג., רופא ראות, להיות שוב אצל הדיאטנית שתתן הפניה ו... לנוח
אפילו דיאטת חלבונים כנראה לא צריך - אבל כמו שקראתי המלצות, בכל אולי אתחיל להכנס ל"משמעת" שתכין אותי נפשית יותר טוב

למעלה