קצת הוצאת קיטור

מיקמיק72

New member
קצת הוצאת קיטור

נורא נמאס לי מהפגייה אני כבר כל כך רוצה שהיא תבוא הביתה. אמנם היא מתקדמת יפה, עולה במשקל ויצאה מטיפול נמרץ לצד של הגדולים אבל.. אחרי שיומיים עלתה יפה ל1740 היום ירדה במפתיע 50 גרם. זה המון ונורא מתסכל. אין סיבה נראית לעיין לירידה אבל זה מרחיק אותנו מהמשך התקדמות- יציאה מהאינקובטור והתחלת הבקבוק. היא כבר 39 שבועות והסוף לא נראה באופק. אוףףףףףףף וחוץ מזה חג שמח לכולם

../images/Emo24.gifבס"ה עדכון טוב

לפעמים ירידה במשקל בגלל
גדול,או בגלל ירידה בבצקות, אם היא נושמת לבד ומרגישה טוב,זה לא נורא,מחר תשלים

הי ../images/Emo24.gif

זה ברור ומובן מה שאת מרגישה , יכול להיות שהיא לא ירדה באמת ושהשקילה היתה מוטעת , זה בהחלט אפשרי.... לא התחלתם עדיין בקבוק?? קחי אויר אתם כבר "רגל בבית" עוד קצת , תסתכלי טוב ה
באופק !!!! חג שמח , התקדמות מהירה ובעיקר המון בריאות
רעות

מיקמיק72

New member
תודה

נורא מרגש אותי ולא מובן מאליו שיש כזה פורום ואנשים שאני לא מכירה מעודדים כל כך תודה תודה ושבת שלום

orenmd

New member
לא תרגישי ואתם בבית

ככה זה פגייה, 2 צעדים קדימה וצעד לאחור. כשהיינו בפגייה כל דבר קטן נראה לנו סוף העולם. עכשיו במבט לאחור אני מבין שאלו רק תחילת הדאגות, הן לא נגמרות כשהילדים מגיעים הביתה. לפי התאור אתם ממש לקראת הסוף ועוד רגע תגיעו הביתה, קצת סבלנות, כולם בסוף גדלים, מדברים, אוכלים ועושים בלאגן בבית
חג שמח ובהצלחה.

יש לי 2

New member
עוד קצת עוד קצת

התאומים שלי בני שנה החודש היינו בפגיה חודשיים ושבוע והופ חלפה לה שנה זה עובר צריך להיות חזקים ועם המון סבלנות

שולחת לך המון כוחות

תקופת הפגייה היא קשה מאוד וצריך הרבה סבלנות, המשפט צעד אחד קדימה ושנים אחורה ממש מתאים לפגייה אבל מנסיון זה עובר, אגם שלי היתה עולה יפה ופתאום היתה נסיגה , אבל עוברים את זה . אבל הידיעה שהיא נושמת לבד ולא זקוקה לחמצן זה משמח מאוד והתקדמות מצויינת . מאחלת לך שבקרוב מאוד תגיעו הבייתה ותגדלי אותה בכייף .

למעלה