וואו.! זה בדיוק מה שקרה לי אתמול...
התעוררתי הבוקר (הבוקר אעלק,12 בצהריים) קמתי בבהלה נוראית. כולי הייתי מזיע ובפאניקה הסטרית,ממש עברו כמה שניות עד שהבנתי שזה בעצם רק חלום... חלמתי שידידה שלי אצלי בבית, ובזמן שאני מתקלח היא מחטטת לי בניירת שיש לי במגירה..(בדיקות,וכל מיני טפסים שקשורים לנשאות שלי..) כשאני יוצא,אני קולט אותה סוגרת מהר את המגירה במהירות,נכנסתי ללחץ ושאלתי אותה,מה חיפשת שם?? והיא עונה,למה לא אמרת שיש לך איידס..?? אתה לא מתבייש? אני חיה איתך,ישנה איתך,אוכלת איתך,ודבר כזה אתה לא מספר?? אני לא ידעתי מה לעשות עם עצמי,ואיכשהו התחלתי לריב איתה על למה היא מחטטת לי במגירה,וככה יצא שאני רב איתה על זה,והיא על העניין שלא סיפרתי.. ומשם הרוחות התלהטו,אמרתי לה שתזדיין לי מהבית,היא בכלל התחרפנה,ויצאה אבל בכל חדר המדרגות וגם ברחוב שמעו את החדשה המרעישה...!! וזהו כאן כבר התעוררתי.. אני יודע שזה חלום אדיוטי,כי היא ידידה ממש טובה שלי,ולא נראה לי שהיא תעשה לי דבר כזה.. אבל עדיין זה היה מבעית..!! אין מה לעשות,גם דברים כאלה נכללים בתוך "החיים" החדשים שלנו.. כמו גם,היחס של החברה,הביריוקרטיה בקופ"ח,ביטוחי הבריאות שקשה לעשות ועוד ועוד.. ולזה בעצם התכוונתי במילה "חיים", שהם בעצם לא אותם החיים שהכרנו,אלה חיים חדשים שלא תמיד מלבבים.. מה לעשות?? וזה באמת לא קשור לכמה אני אסתכל בצורה אופטימית על העניין,יש דברים שכבר לא בשליטה.. אני לא רוצה שתחשבו שאני הממורמר של הפורום,כי אני לא.! (על אף שיש לי את כל הסיבות לכך) יש בי המון שמחת חיים,וזה יעידו אלה שמכירים אותי,אני משתדל למצות כל רגע בחיים. אני רואה את החיים כמו שהם,ומנסה ללמוד כיצד להשתלב בתוכם, "בחיים החדשים" שלי..!! אז הפסטוס1,קח עוד נשימה ארוכה ותמשיך לשמור על אופטימית,זו הדרך היחידה..