קצת דחוף בבקשה

קצת דחוף בבקשה

שלום אני דורון ליפני יומים עשיתי שכיבות סמיכה איזה מאתיים וכל הכתפיים והצבר והחזה שלי תפוסים וקשה לי לזוז ואני יודע שככל שהזמן עובר המצב שלי מישתפר בנוסף מאז שניתפסו לי השרירים התחיל לי חום אז השאלה היא 1 מה אפסר לעשות לשרירים תפוסים ולחום וכאב ראש אני יגיד שהלחתי לרופה והוא נתן לי נורופן תודה

שמן זית חם

תחמם ושמישהו יעשה לך מסאג עם השמן.שלא יהיה שורף כמובן.ותשתדל לא שהמקום לא יתקרר אחרי מקלחת וכדומה.רפואש

כן תודה

כמו שאמרתי ככל שהזמן עובר זה מישתפר אבל זה עדיין כואב אני יעסה את זה תודה

catolo

New member
מתיחות מתיחות ועוד מתיחות

תעשה פעם הבאה מתיחות לפני ואחרי, וגם עכשיו למרות שכואב, זה יעזור קצת לשחרר. תרגיש טוב

מה גורם לבחור צעיר../images/Emo8.gif

לרדת למאתיים כפיפות סמיכה???? למה לא שלוש מאות? הרי שרירים צריכים להיות מחוממים קצת לפעילות כזו, בן 17 יקר (שנראה בכלל לא רע..) דע כי מאתיים כפיפות לשריר לא מוכן - יכולות בקלות לקרוע אותו. אמבטיה עם זרם חם על השרירים התפוסים. עיסוי טוב עם שמן זית פושר. חס וחלילה מזגן. נאורופן אכן מקל על הכאב וגם יוריד את החום אך מאידך הקיבה לא אוהבת אותו. אם אינך שותה תרופות בדרך כלל - אקמול יעשה את אותה עבודה בלי להזיק לקיבה. רומא לא נבנתה ביום אחד - גם לגוף משולש צריך את הזמן שלו. סבלנות נער יקר, והרבה בריאות.

כן אני באמת מיצתער על זה

פשות חבר שלי אמר לי בוא נעסה איזה תרגיל של שכיבות סמיכה ופשות ניסחפתי אבל זהוא הבנתי את הטעות הבנתי

catolo

New member
נורופן ואקמול זה אותו דבר???

זה חדש לי... נורופן גורם להרפיה של השרירים עד כמה שהבנתי, (בגלל זה גם במחזור הוא לוקח איפה שהאקמול נופל) הוא לא אמור להיות כל כך יותר חזק, רק לעבוד בצורה שונה, מה שגורם לך שהוא עושה את העבודה הרבה פעמים כשהאקמול לא. במקרה הזה נראה לי שאקמול זה בשביל להוריד את החום, אבל אולי הומלץ על נורופן דווקא בגלל שגם כל השרירים תפוסים? מה את אומרת ברבורה?

לא ולא אין הקבלה בין השניים

וכמובן שלא אכנס לפירוט הכימי של התרופות. אולם אקמול היא תרופת הרבה פחות אגרסיבית, ומשפיעה היטב על כאבי שרירים וכאבים בכלל וכן מורידה חום. תופעות הלוואי שלה מועטות ביותר (אם כי כמות גדולה יכולה לכרום לנזקים בלתי הפיכים. לעומתה, הנאורופן ידועה יותר בתופעות הלוואי שלה בעיקר על דרכי העיכול.

נורופן מול אקמול../images/Emo132.gif

בכתבות המצורפות תוכל לקרוא על ההבדלים בין שתי התרופות. נורופן שייך לקבוצה שנקראת תרופות אנטי דלקתיות ללא סטרואידים. קרא יותר בכתבות המצורפות.

כאבי השרירים הלכו כאבי בראש לא!!

כימעט כל יום מאז שניתפסו לי השרירים המצב מישתפר והכאביפ פוחתים אבל כל יום אני קם עם כאבי ראש שנימשחים כל היום בעיקר באיזור העיניים כל פעם שאני מזיז את העינים לצד ימין למשל אז זה כואב מה אפשר לעשות ? לכאיבי ראש באילו אני לא רוצה תרופות חימיות כי אני מניך שיותר מידי מהם זה לא טוב תודה איזה פורום חמוד

למעלה