קצת בעיה עם סקס

aaa233

New member
ואם יש לי בעיה של עמידות הזין? לא עומד הרבה זמן

aaa233

New member
קצת בעיה עם סקס

שלום לכולם, אני בן 25 ולא עשיתי סקס מעל שנתיים.
עשיתי את זה רק עם בחורה אחת שהייתי איתה מלא זמן מגיל צעיר ונפרדנו ומאז לא יצא לי לעשות.
לאחרונה אני יוצא עם מישהי והיא די רוצה, אני פשוט מפחד להתחיל עם זה כי די פוחד לעשות פאדיחות...
הייתה לי חברה לפני זאת של עכשיו וניסינו לעשות ולא עמד לי כמו שצריך והיה לי פאדיחות...למרות שהיא קיבלה את זה בסבבה...מאז נפרדנו ולא יצא לי לעשות את זה.
אני מאוד מפחד מהפאדיחה הזאת שלא יעמוד או שלא אצליח לעשות את זה כמו שצריך...

בעיות בזקפה חרדת ביצוע

שלום לך
אחד הפחד שלך מובן לגמרי ואפשר להתייחס אליו כאל חרדת ביצוע. שנית כמה שאלות כדי שאפשר יהיה לעזור: עם החברה שהרגשת איתה נח איך היו הזקפות? האם הייתה בעיה?
האם הבעיה קיימת גם באוננות?

aaa233

New member
תראי אנחנו מתחרמנים מלא זמן

תראי אנחנו מתחרמנים מלא זמן ועומד לי בטירוף ועד שמגיעים לרגע הגדול הוא מתחיל ליפול ושם כבר אני יודע שזה הולך להתפקשש...
באוננות לפעמים הוא גם נופל תוך כדי...
אולי אני צריך ויאגרה או משהו?

בעיות זקפה

היי
נראה לפי שם המשתמש שאתה אותו שמתמש מהשאלה שלמעלה שעניתי עליה ואכן זו בעיה דומה אז מוזמן לקרוא את התשובה שם

תראה, המתח יוצר את ה...

חוסר זיקפה, והחוסר זיקפה יוצרת את הפדיחה
&nbsp
המתח נגרם מהמחשבות והרעיונות שאתה עומד למבחן או שמישהו בוחן אותך או שאתה בוחן את עצמך
כשבפועל כל אלו לא באמת קיימים, הם רק בראש שלך
כמו שאמרת, זה קרה לך כבר פעם אחת עם מישהי והיא קיבלה את זה סבבה
משמע זה לא סוף העולם, ואפחד לא מת מזה
וגם נשים לא כאלו קשוחות ביקורתית בעיניין הזה, הן נמצאות באותן פחדים בדיוק כמוך רק מכיוון אחר, הן בכלל יחשבו שזה בגלל או משהו, שהן לא מושכות אותך
&nbsp
ככה שקודם כל תרגע, אפחד לא בוחן אותם , וגם לא עומד לי זה חלק מהסיפור לפעמים
ואם תדע לקבל את זה גם באהבה (לפחות חלקית) ותקבל את זה שזה קורה, וזה לא סוף העולם, ואפחד לא ישפוט אותך, אז המתח ירד, והלחץ ירד (וגם היא תרד) והכל יהיה בסדר
&nbsp
כל עוד תבין שכל התפקיד שלך שם הוא להנות מעצמך ומהסיטואציה, כמו שבא לך ואיך שבא לך וממה שנוח לך וסבבה לך בלי לדפוק חשבון ל"עיניים השופטות/ביקורתיות" (שלא באמת קיימות)
אז יהיה לך הרבה יותר קל להשתלט על הסיטואציה ולמשול עליה כרצונך
&nbsp
בהצלחה

למעלה