קצת במבוכה

קרמבובו

New member
קצת במבוכה../images/Emo9.gif

אני קצת במבוכה מהשאלה ומקווה שתהיו עדינים איתי בתשובות
אני נשואה בפעם השניה כבר למעלה מ 20 שנה ויש לי 3 בנים, כולם נשואים וחלקם עם ילדים. בעלי ואני ביחסים מאוד טובים אבל מה שמפריע לי זה פשוט שאין יחסי מין הוא טוען בעיקר שאין לו כח אבל אני מרגישה שאולי אני לא נשית או לא מושכת אותו ומאוד מתוסכלת מהעניין ניסיתי לדבר איתו מספר פעמים אבל הוא טוען שאין בעיה. אני לא חושבת שיש כאן בעיה של אישה אחרת אבל מאוד מתוסכלת מה עוד אפשר לעשות?

לפנות לעזרה מקצועית.

סקסולוג, יועץ לענייני משפחה או אורולוג. ולגבי הכח - יש ויאגרה ותחליפים - עם מרשם רופא כמובן.

dlia2004

New member
יקירתי, הדבר החשוב ביותר בחייך כרגע הוא

האשמה עצמית, את לא אשמה בכלום, השליכי את האשמה ממך תרגישי עם עצמך יותר טוב,וכמו שאמרה אור חבצלות יש אנשי מקצוע בנושא, אין צורך להתביש ולא להרגיש מבוכה. איש מקצוע נכון יתן בידכם את הכלים המתאימים לכם.

אין יחסים בכלל או לא מספיקים../images/Emo35.gif

שלושת הבנים הם מהבעל הזה או מהקודם......

stp51

New member
../images/Emo150.gifמה זה משנה,אז תיהיה לך תשובה אחרת../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

amigoro

New member
למה את חושבת שהבעייה אצלך - אולי אצלו?

שיחת פתוחה וגלוייה עדיפה על הסקת מסקנות וכמובן יעוץ מקצועי .

אני 60

New member
אלי, החלפת מקצוע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif שלומית

stp51

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

אני חושבת שאת צריכה לפנות ליועץ מקצועי

שאולי ישקול להפנות אתכם גם לרופא המטפל בבעיות מסוג זה. אולי לבעלך לא נעים ממך?

שויי

New member
../images/Emo215.gif קרמבובו נחמודת

תגידי, מה זה השטויות האלה? זה פשוט מאד. היכנסי למיטה עם בעלך והורידי את ה "בו" , כך תישארי קרמבו יאמייייייייי מול קרמבו אף גבר אינו יכול לעמוד אפילו לא יונתן

stp51

New member
YYYנעשה לוהט בפורום../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שויי, שובבניו../images/Emo6.gif

גם אני חשבתי לרגע. אבל לפעמים הבעיות מעיקות

ומכבידות על המשך החיים הרגילים. אני מאד מעריכה את מי שכתבה זאת ולא שמרה בבטן את המעיק עליה.

לקרמבובו. שלום מה שלא ציינת בהודעה

זה את הגילאים שלכם. ידוע הוא שעם הגיל רמת החשק המיני יורדת גם אצל גברים וגם אצל נשים. אם בעלך מעשן ושותה הרבה קפה זו עוד סיבה שהעיניינים לא זזים או "קמים" כמו קודם. יכול להיות שבעלך פשוט לא נעים לו שלוקח לו פשוט יותר זמן או שבכלל לא מצליח לבוא לידי זיקפה ואז הוא מוותר בכלל על העניין. יעוץ כמו שאמרו פה החברה בהחלט יכול לעזור .

למעלה