קצת בלאגן בסדר

אליגטור

New member
קצת בלאגן בסדר

הפוך. מרפרופי המהיר בעיניים לאות במה שנכתב למטה בשרשור הענק, ראיתי שיש דרישה לשבת. טוב, אני הצעתי בעבר 3 מקומות אך גם צפת יכול להיות מקום טוב, לא הייתי שם אך אחי היה שם ואשאל אותו. הצעתי את עין צורים (הייתי שם מספר פעמים), אכזיב(הייתי פעם אחת), וקשת(לא הייתי). למי שיש עוד הצעה מוזמן לרשום אותה כאן ולהחיל להעלות הצעות. ראיתי ששרוך חושב שעדיף לקיים עוד מפגש אחד לפני, אני חושב שאין בעיות לפתוח ישר בשבת. מה שחשוב לזכור זה שאם אנחנו נרצה להיות לבד בשבת, אנחנו זקוקים למניין ומסופקני אם יהיה לנו- 5 היו במפגש הנוכחי, נצטרך לפחות עוד 5 מבין אנוכי, אריאל, ליעד, חגי, דתי בדם, SGVB. קשה להאמין שנצליח להביא 10. השבת תעלה 100 ומשהו ש"ח זה לא יהיה פחות ממאה, ואני מקווה שכמה שפחות. נצטרך לדאוג להרבה דברים שם אבל אלו הדברים ההכרחיים- מועד, עלות, רצון, יכולת. מועד- תאריך. עלות- שכולנו נעמוד בה ואני מקווה שלא נצטרך להכליל הסעות, תלוי איפה זה יתקיים. רצון- רצון להגיע כמובן אבל גם של ההורים, לפי הבנתי יהיה קשה לשכנע הרבה הורים כאן. יכולת- יכולת לשנו להביא מספיק אנשים ובצורה הטובה ביותר והנוחה ביותר.

ashkeloni

New member
בוקר טוב!!!

מצטרף להצעה שלך בעניין עין צורים, זה מקום פשוט מצוין!!!!!

SGVB

New member
א. אני לא יעזור להשלמת מניין

אני עוד לא בר מצווה ב. נראה לי שאני לא אבוא

תחיה

New member
אני מציעה...

בעזר"ה אולי אפשר לעשות שבת אצל מישהו בבית... כל אחד יביא משהו אוכל, שתייה, כמובן שכל אחד יידאג להביא שק"ש... ועם לא אז לפי דעתי אולי נלך לאיזה קיבוץ דתי לעשות שם שבת!

מוצארט

New member
ומה אני עז??

אמנם אני מתנהג כמו גוי, אבל אני עדיין יכול להשלים מניין! אני מעדיף את קשת, אמנם זה רחוק, אבל זה מקום ממש נפלא!

בערך לא מזמן הייתי בקשת

בסמנריון בני עקיבא מחוז צפון ל חבריא ב' באמת אחלה של מקום והחדרים שם על הכפאק....(לשם שינוי) היה שם אחלה.

מיכלוש7

New member
קשת זה מקום מ-ד-ה-י-ם! ../images/Emo13.gif

אבל-לא נראה לי שאני אגיע לשבת... (ההורים ההורים...
) ו-יותר מ100 ש"ח לשבת?! נשמע המון! זה באמת רעיון יותר טוב לעשות שבת אצל מישהו-ושכל אחד יביא אוכל!

../images/Emo159.gif

אז יאללה, יש פה מישו שיש מצב לעשות אצלו ביישוב או בעיר שבת? ז"א, יש מקומות לינה וחד"א מסודרים?

שרוך

New member
לפי דעתי צריך קודם מפגש פורום

בס"ד הי לכולם לפי דעתי צריך מפגש פורום לפני השבת ככה אולי בל"ג בועמר או אזור שבועות לאחר מכן שבת ורצוי מאוד שמפגש שיהיה לפני השבת לפחות חצי פורום יהיה ובקשר לשבת אולי רצוי שזה היהי באזור המרכז או נתנה ככה באמצע אני חשוב שלמפגש אני מת לבוא לשבת זה כבר סיפור אחר זה טיפה בעיה !!! שרוך

../images/Emo24.gifצודק../images/Emo24.gif

גם לדעתי כדאי שנעשה קודם עוד מפגש ורק אחר כך שבת,כדי שנפגש רוב הפורום לא כמו במפגשים הקודמים (אני אישית הייתי רק באחד,תראו,אני קצת חדשה כאן...)

אין זמן...

בס"ד אין סיכוי שיהיה מפגש פורום לפני החופש הגדול וזאת לאור הבגרויות הרבות הבאות לקראתינו!

yair m

New member
ליאור אני מודיע רשמי שאני לא בא!!!!

ואל תנסה להתקשר אלי בשום אופן!!! וגם 100 שקל מוגזם תחשוב שיש לי השנה שבת תנועה,והרבה דברים יותר שווים מכאן!!!

שאלה לי אליך....

בס"ד קבענו כאן משהו? משהו סגר מפגש? משהו סגר שבת? התשובה לכל אלו: לא! אז מה אתה לחוץ כ"כ? מה אתה מודיע רשמית ובראש חוצות: "אני לא בא!!!" תרגע כלום לא קרה, לא קבענו עדיין שום דבר!

למעלה