קצת בירור בנושא

pacific11

New member
קצת בירור בנושא

שלום לכולם,
פעם שאלתי פה שאלות ומאוד התעניינתי בתחום (בקטע של לעזור לעצמי, לא להפוך למנחה).
זה היה לפני הרבה זמן וחלו הרבה שינויים בחיי. היום אני טיפה יותר מאוזן וממוקד.

המטרות שלי פחות או יותר זהות לבעבר, אני רוצה שהביטחון העצמי שלי יהיה יציב יותר, להיות ממוקד יותר, להפוך ליותר אדם יוזם ואנרגטי להתחיל לעשות, לשפר את התקשורת שלי עם אנשים (איך להתחבר, ליצור כימיה טובה, לא להתבייש וכ'ו..)
השאלה שלי קודם כל היא, האם ההנחיות שהמטפלים עושים הן פשוט "תעשה ככה ככה" או שזה משהו יותר עמוק, שגורם לשינוי פנימי. או השילוב ביניהן.
אני מרגיש שחוץ מללמוד טכניקות אני צריך גם איזשהו שינוי רגשי עמוק יותר.

אני מקווה שהבנתם אותי, אם לא אסביר את עצמי שנית.
 

ommerl

New member
השאלה שלך ברורה לגמרי


תראה, הרבה פעמים אנשים יודעים מה הם צריכים לעשות ולמרות זאת הם לא עושים את הדברים שהם יודעים שהם צריכים לעשות, נכון?
לכן, לא ברור עד כמה זה יעזור לך אם אני פשוט אגיד לך "תעשה ככה וככה"..
&nbsp
NLP משפיע על החוויה הסובייקטיבית שלך. על הרגשות, המחשבות, התפיסה וההתנהגות. על דברים עמוקים במידת העומק לה אתה זקוק כדי להצליח במה שאתה רוצה להצליח.
&nbsp
יש תהליכים שפותרים בעיות שהתחילו בילדות אפילו.
 

pacific11

New member
היי עומר

כל התהליך מתבצע באמצעות שיחות בלבד?
כמה זמן כל פגישה ותוך כמה זמן לדעתך אפשר להגיע לתוצאות?
 

ommerl

New member
לא רק שיחות

יש ב- NLP מגוון של כלים להשפעה. שיחה זה כלי אחד ויש תהליכי NLP מובנים שמובילים למטרות ספציפיות.
&nbsp
אני משער שהרוב עושים פגישות של שעה, כמוני, ואפשר להגיע לתוצאה הרצויה בין 3 ל- 6 פגישות בדרך כלל. כמובן שיש יוצאים מן הכלל שמגיעים לתוצאה תוך פגישה אחת, ויש כאלה שזקוקים לעשר פגישות כדי ממש לעשות את מה שרצו לעשות.
 

pacific11

New member
יש כאן מנחה מאזור הצפון?

תודה רבה עומר! יש לך אולי המלצה למנחה מאזור הצפון שמתעסק עם זה?
 
למעלה