קצת בטן

שאקל

New member
קצת בטן

ירדתי במשקל מ-86 קילו ל-70 קילו. אני 1.80 בגובה. הצלחתי לרדת במשקל בעיקר בזכות פעילות גופנית. עשיתי כל יום כמה תוכניות מוקלטות בטלוויזיה של גלעד ועד היום אני ממשיך לעבוד עם התוכניות שלו ולשמור על המשקל. אני אוכל רגיל לגמרי אבל ארוחות מסודרות. נותרה לי בטן תחתונה ממש קטנה ורציתי לשאול איזה תרגילים יכולים לסייע לי להוריד אותה סופית. אני חי איתה מאוד בשלום ככה שזה לא ביג דיל.

שאקל

New member
איך נראים שרירי הבטן?

שכחתי לציין שאני גם עושה מזה תקופה אימון בטן של 45 דקות כמה פעמים בשבוע. מה שהכי מוזר זה שפעם הייתי צריך לעשות 50 כפיפות בטן כדי להרגיש את שרירי הבטן שלי עובדים. היום אני עושה 5 כפיפות בטן ואני מתחיל להרגיש אותם מצוין. האם זה נורמלי? היום אני עושה פחות סטים מאשר פעם וזה ממש מוזר לי. זה סימן טוב? סימן רע? איך אני מזהה את שרירי הבטן? האם זה נכון שלכולנו יש שרירי בטן אבל אצל רובנו שרירי הבטן מכוסים שכבת שומן ולכן לא רואים אותם?

שאקל - זה כינוי מחייב ../images/Emo8.gif

אי אפשר להוריד שומן נקודתית (בטן תחתונה), הירידה במשקל היא בכל הגוף !!! ממה שכתבת אתה מתקדם יפה (לא ציינת כמה זמן זה לקח לך), מה שחסר לך הוא עבודה שרירית (בכל הגוף) דבר שיעלה את צריכת הקלוריות היומית שלך ויעזור לך בהורדת השומן. לגבי אימון הבטן שהזכרת, אתה עובד יותר מדי זמן על הבטן וזה פשוט בזבוז זמן, עבודה נכונה של 15-20 דקות תעשה את אותה עבודה בדיוק ! לגבי ההרגשה שלך, הסברה היחידה שיש לי היא שאתה פשוט עובד נכון יותר (כי שרירי הבטן שלך חזקים יותר). כנס למאמרים בפורום בנושא לקבלת מידע נוסף

שאקל

New member
אם הבנתי נכון

זה שאני עכשיו יעשה כל יום כיווצי שרירי בטן זה לא מה שישטיח לי את הבטן סופית. נשארה לי ממש גבעה קטנטנה של בטן באזור הפופיק. אני מניח שהיא תרד במשך הזמן אם אמשיך. לגבי כמה זמן לקח לי לרדת במשקל. מחודש יולי בקיץ התחלתי לעשות פעילות גופנית כל יום ולאכול נכון. הפסקתי בעיקר לשתות קולה שהייתי מכור פעם למשקה הזה וזה היה הורס לי את התיאבון.

הבנת נכון

השטחת הבטן תלויה בעיקר בתזונה שלך וירידה במשקל ! עבודה על הבטן לא תעשה את העבודה (יהיו שרירים גדולים יותר אבל הם יהיו מתחת לשכבת שומן). עליך להתאזר בסבלנות "קוביות" בבטן לוקחות זמן והשקעה גדולה מאוד !!! במקביל חשוב שתעבוד על כל שרירי הגוף ותבצע פעילות אירובית, זה יסייע לך במטרה. בהצלחה

למעלה