קצת בודדה...

פרח75

New member
קצת בודדה...

רוב החברות שלי גרות רחוק ממני. חלק הכרתי באינטרנט וחלק גרו באיזור שלי ועברו. יש לי רק חברה אחת מהעיר שלי והיא מאד עסוקה בדרך כלל אז יוצא לנו פחות להיפגש. לפעמים אני מרגישה ממש בודדה (כמו היום). אמנם יש לי בעל מקסים אבל הוא לא תחליף לאמא או לחברות שגרות קרוב ושאפשר להיפגש איתן לפעמים קצת לצחוק או קצת לבכות, לשתות קפה ולראות סרט. סתם, עצוב לי היום. היה לי יום קשה וכל כך רציתי להיפגש עם חברה וזה לא התאפשר בגלל המרחק...

לונה..

New member
היי לך ../images/Emo13.gif

קודם כל, שולחת לך חיבוק
ועל אף שהוא וירטואלי אני מקווה שהוא בכל זאת יגרום לך לחוש טוב יותר ולו במעט. גם לי יש תקופות כאלו, שלפעמים לא יוצא לי לפגוש את חברות שלי מפאת חוסר זמן ועיסוקים למיניהם... אני מאמינה שככה זה, תמיד יש תקופות עמוסות יותר ועמוסות פחות. מעבר לזה, מה לגבי להרחיב את מעגל החברות שלך? יש המון דרכים להכיר ולפגוש אנשים חדשים. מה לגבי חברות מהעבודה? אפשר כמובן גם דרך חוגים שונים, קורסים, הרצאות וארגונים שמטרותיהם יכולות לעניין אותך ודרכם תוכלי לפגוש אנשים שמתעניינים בתחומים דומים לשלך. מה דעתך? מאחלת לך רק טוב

מרגישה אותו דבר

גם אני מאוד בודדה, אין לי משפחה ואני משתוקקת לחברה קרובה, החברות שכן יש לי מאוד רחוקות וגם אחת קרובה אבל עסוקה עד מעל לראש... אני גרה עם החבר שלי אבל עדיין קיימת בדידות מאוד גדולה, חלל למלא, מתה לחברה טובה קרובה...

MeWithoutU

New member
היי פרח

מה שאת יכולה לעשות זה להרים טלפון ולקבוע פגישה עם החברות! אפילו אם זה רק לשעה זה יתן לך להרגיש יותר טוב... גם אני מרגישה ממש בודדה...בעיקר עכשיו שחבר שלי בצבא וחוזר רק בסופי שבוע! אז מתקשרים לחברה וקובעים להיפגש... לפני כמה זמן ניפגשתי עם חברה שלא ראיתי כמעט שנתיים כי היא גרה רחוק ותמיד עסוקה אבל אפילו המעט זמן שיכלנו לשבת ולדבר עשה לי טוב למשך זמן(= ומה זה מרחק?מרחק זה כלום...מרחק זאת לא סיבה להפריד בין שני אנשים!

../images/Emo201.gif פרח ...

עצוב היה לשמוע שעצוב לך. חלפו כבר כמה ימים מאז שכתבת את ההודעה, כך שאני מקוה שמצב הרוח כבר השתפר מאז. אבל אולי כדאי לנצל את ההזדמנות ולחשוב עכשיו על משהו לעשות כדי להגדיל את מעגל החברות, כדי שבפעם הבאה שתחושי כך שיהיה לך לאן לפנות? נתנו לך כאן מספר רעיונות בשרשור, האם משהו מהם מדבר אליך?

פרח75

New member
אין ספר שזה מחמם את הלב

והרעיונות גם טובים מאד אבל לא כל כך קלים ליישום כמו שאשבל כתבה. מקווה שבכל זאת אצליח. תודה בכל אופן על התמיכה. כמו תמיד, כאן אני מקבלת חיבוק והבנה

יש מצב שתגיעי להקרנה

של הסרט ביום חמישי? יהיה נפלא לפגוש אותך, וגם לך תהיה הזדמנות לפגוש בנות מהפורום, אולי אפילו צפוניות.

פרח75

New member
מתי? איפה? באיזו שעה?

מאד אשתדל אם יהיה לי איך להגיע תודה על ההזמנה

לא ראית את כל ההודעות בפורום

בשבועיים האחרונים? ... יש הודעה נעוצה בראש העמוד. אשמח אם תגיעי.

פרח75

New member
לצערי לא אוכל להגיע ../images/Emo10.gif

זה קצת מאוחר בשבילי ורחוק ואם אגיע ברכבת, כנראה לא תהיה לי רכבת חזרה כבר בשעה הזו. לצערי זה לא מסתדר לי. אוף, אני כל כך רוצה להכיר אתכן

אשבל1

New member
היי פרח

לצערי אין לי כל כך מה להציע כי פחות או יותר אני במצבך, העצות שנתנו לך נפלאות אך לא קלות ליישום... מקווה שאת יותראמיצה ממני ובאמת תיזמי ותתחברי....

למעלה