קצת בהלם

P i x i e s

New member
קצת בהלם../images/Emo16.gif

שר המשפטים לשעבר והעיתונאי, יוסף (טומי) לפיד, הלך לפנות בוקר לעולמו בגיל 77 לאחר מאבק ממושך במחלת הסרטן. לפיד, ששימש בימיו האחרונים כיו"ר מועצת "יד ושם", הותיר אחריו אישה ושני ילדים (מתוך אתר "קשת") קשה לי למצוא מילים לתאר, אבל כששמעתי את זה (בחדשות ברדיו דווקא, הרי העיתונים לא הספיקו להוציא מהדורה) הייתי בהלם. אני עוד לא מעכלת שבן אדם כזה דגול נפטר, בעיניי זה נראה ממש כמו תחילת הסוף, דור הולך ונעלם..
חוץ מהעבר הפוליטי שעליו אני לא מעוניינת לדבר (כי זה רק ייצור ויכוחים בשרשור שאמור להיות לזכרו), היה לו עבר אדיר ואף עשיר יותר כעיתונאי מוצלח- מנכ"ל רשות השידור, מנהל הטלוויזיה, עורך מגזינים במעריב, חבר בתוכנית "פופוליטיקה" שבעצם יסדה את כל הז'אנר של דיסקוסי פוליטיקה בארץ, שדרן ברשת ב'... עיתונאי חכם ונאור. גם כהונתו כיו"ר מועצת יד ושם בשנותיו האחרונות ראויה לציון. חוץ מזה, אף פעם לא אשכח את "קונים את סבתא שלך!", אכן ה-ציטוט
. עצוב לי שמחלת הסרטן לוקחת מאיתנו אנשים כ"כ טובים
יהי זכרו ברוך...

A Broken Myth

New member
יהי זכרו ברוך../images/Emo16.gif.

גם אני הייתי בשוק כששמעתי, רציתי לשאול את אמא שלי על זה ושכחתי ><
.

Under the GUN

New member
../images/Emo16.gif

שמעתי על זה הבוקר והייתי ממש בהלם.. אחד העיתונאים הכי טובים שהיו ויהיו אי פעם בארץ

תמיר1991

New member
יהי זכרו ברוך ../images/Emo16.gif

בתור בכיר לשעבר בנוער שינוי ופעיל חץ לשעבר, פגשתי אותו מספר פעמים. אדם גדול ומרתק, בעל שיעור קומה, שנלקח מאיתנו היום. תנחומי למשפחה, ליד ושם וכל מדינת ישראל, שהפסידה אדם דגול.

giraffeeeee

New member
יהי זכרו ברוך.../images/Emo16.gif

הייתי בהלם כשהמורה שלי לתקשורת סיפרה לי על זה בצהריים. הוא היה חבר קרוב של סבא שלי ז"ל. וואי ודודה שלי חוזרת רק עוד עשרה ימים.

mikmikonet

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif גם אני הייתי המומה. יהי זכרו ברוך.

זונע

New member
יהי זכרו ברוך

בן אדם גדול עם כריזמה מדהימה ואישיות כובשת. יהודי אמיתי.

למעלה