קצת בדיליי אבל...

Roni Manor

New member
קצת בדיליי אבל...

מישהו מפה היה בהופעה של רמי שהייתה לו בחולון <מדיטק 2.3.06>?

Roni Manor

New member
תיקון

זה היה ב3.2 התבלבלתי.....

Roni Manor

New member
אז ככה...

אני הלכתי להופעה של רמי כמובן שזאת הייתה הפתעה ליומולדת שילי אז ההופעה מתחילה...אני אפילו זוכרת מה היה השיר הראשון "מקל הנידודים" אז ההופעה ממשיכה וממשיכה... ואז הוא אומר "הגיע הזמן להגיד שלום לכל האנשים" אז הוא יורד מהבמה ושר "תפוחים ותמרים" ואני אומרת לאמא שלי "אין סיכוי שהוא יבוא לכיוון שלנו" כי הוא היה בכלל בקצה השני של האולם אז היא אומרת "אל תתדאגי.." ואז הוא עובר לצד השני והלב שלי כזה "פומפום פומפום פומפום" חח ואז הוא עולה לכיוון שלי ופותח כאלה עיניים ואני לא מבינה כלום ואז מישהו שואל אותי "את רוני?" ואני כזה "כן.." ולא מבינה מה רוצים ממני.. ואז רמי <המלך> אומר "שניה שניה תעצרו את המוזיקה.. אני שמעתי שלרוני יש היום יום הולדת וזה מאוד ריגש אותי, בת כמה את?" "בת 14" "וואי כמו הבת שלי מה זה היום היום?" "עוד שבוע" "אהה...לרוני יש יום הולדת היום בעוד שבוע <צחוק מהקהל> זאת לא טעות של רוני זאת טעות שלי אני התכוונתי להופיע כאן עוד שבוע" "את רוצה לשיר איתי שיר?" אני מניעה את הראש מפני שאני כולי הייתי בהלם ולא יכולתי אפילו לדבר..ופחדתי שאני אזייף "את לא אוהבת לשיר?" "לא" "ואני לא אוהב לעשות חשבון" בסוף לא שרתי איתו <דבר שאני מתחרטת עליו עד היום =\> "טוב אז אני אקדיש אז הבית הבא לרוני...'ורוני מחכה בלה בלה בלה כשאתה תרצה אותה אהובה ותשירי רק שנוח ומתאים..'" זה היה הרגע הכי הכי הכי הכי הכי הכי <X464576657> יפה ומרגש בחיי חוץ מזה שההופעה הייתה מהממת נראה לך שהוא זוכר אותי? אז והכל תודות לסימה..<מהאתר הרשמי שלו..אני ראיתי שאת גולשת שמה חח XD> אז ככה כל זה קרה

jonmv

New member
איזה יופי..! האמת יש מצב שהוא זוכר.

אני הייתי פעמיים בהופעה שלו בת"א, ובפעם השנייה ישבתי ממש מולו, והוא זכר אותי- הוא ירד מהבמה בצד שלי, למרות שלא היה בכלל מקום לעבור שם, ולחץ לי את היד ראשון.. יש מצב אבל שזה בגלל שהוא שמע שכל ההופעה פשוט דיקלמתי את כל השירים שלו, אז הוא שמח... לא יודע

למעלה