קצת בגרות

shposh

New member
קצת בגרות

לא מפריע לי שמזייפים שמות או סתם מדברים שטויות... כולנו כאנשים בוגרים יכולים להתעלם... אחרי הכל הבושות שהם עושים זה אך ורק לעצמם, לדעתי זה אלבון עצמי אם בן אדם כותב , מתבטא ומתבדח ברמה כה ירודה... כולי צער שישנם אנשים כאלה. הדבר היחיד שמפריע לי זה חוסר הכבוד כלפי אנשים שקצת יותר מבוגרים מכם, זייפנים יקרים... גרש יכול להיות אבא שלכם ללא כל בעיה ורק עם פי כן תתנו לו את הכבוד המגיע לו. בדיחות יכולות להיות רעות וטובות אנשים יכולים להיות חכמים וטפשים ואף גרוע מכך... אבל דרך ארץ בסיסית ... כמו כן מספיק עם התמונות "הלא כל כך" קשורות... עברנו את זה בגיל 13 לא? תתבגרו ילדים...

evgeinks

New member
אולי תהיה בוגר ולא תגיב.....

אולי תהיה בוגר ולא תגיב..... אז מי לא בוגר פה??? מי זה עם האופי הישראלי הזה שחייב אבל חייב להגיב??? אז פעם הבאה כשאתה רוצה לכתוב הודעה? תחשוב, ואז תחליט אם כדאי בכלל להגיב?!

evgeniks

New member
לא סובל פחדנים כמוך

שמתחבאים מאחורי המסך שלהם ויודעים ששם הם מוגנים, אבל תאמין לי, זה ממש לא מזיז לי מה שאתה עושה.... פשוט פחדנים כמוך מגעילים אותי.... אם אתה כבר מרגיש את עצמך גבר בזה שאתה מתחזה לאחרים, אתה מוזמן להתחזות למנהל הפורום ונראה מה תיהי תגובתו. בהצלחה בחיים ותאמין לי גם פחדנים משתלבים בחיים, אז אל תתבאס יותר מדאי, יהיה בסדר אנחנו מחזיקים לך אצבעות!!!

shay299

New member
אולי תעזוב אותו.. הוא צודק

באמת הם לא נותנים כבוד, וממתי בדיוק אפשר לפרסם שטויות בפורום אתלטיקה? מי שרוצה לפרסם תמונות או כל שטות כזאת שיחפש פורום אחר.

למעלה