קצת בבעיה..............

the hell man

New member
קצת בבעיה................/images/Emo4.gif

אתמול היה השיעור השני שלי ויש לי בעיה עם סיבובים!!!!!! הכול טוב ונורמלי חוץ מסיבובים!!!!!!!!! אני יודע איך לסובב את ההגה (אולי בערך
) אבל לא יודע כמה!
זה ממש הוריד לי את הביטחון דבר שני, איבדתי את התעודת זהות ואני צריך אותו לתיאוריה נראה לי....מתי אני צריך לעשות תיאוריה ? אני ממש מבולבל אתם יכולים לתת לי רקע לשלבים.....למשל שלב א - 3 שיעורים אח"כ תיאוריה.......משהו כזה, כי אין לי מושג בדבר הזה...... תודה, מקווה לכתוב קבוע כאן........ עדיין לחוץ, ליאור.

פהpumiky

New member
שלום

דבר ראשון תרגע...כך נשמה עמוקה... בקשר לסיבובים..אתה רק בשיעור שני...אתה עוד תשתפשף ותדע בדיוק כמה ואיך צריך לסובב את ההגה..ועד אז אתה יכול לומר למורה שלך שאתה לא מרגיש ברטוח עם סיבובי ההגה..ואני בטוחה שהוא יעבוד איתך על זה. תאוריה..עדיף לעשות תאוריה בתחילת לימודי הנהיגה...כי מה שקורה אחר כך התאוריה נמרחת ואז מגיעים לשיעור 28 בלי תאוריה ואי אפשר לגשת לטסט..ככה שהתקופה עכשיו היא מצוינת...תעשה את התאוריה עכשיו...לדעתי מהשיעור ה-15 לעשות תאוריה זה כבר הימרחות..תעשה עכשיו וככה גם במקרה ותכשל יהיה לך זמן לעשות עוד אחת (מרווח בין תאוריה לתאוריה הוא שבועיים) וכן אתה צריך תעודת זהות בשביל התאוריה...לך תחדש אותה מהר... בהצלחה

the hell man

New member
תודה, אבל יש לי עוד שאלה...........

אני צריך ללמוד את החומר אז אני לא אוכל לעשות את התאוריה ישר..........הרי ייקח לי זמן ללמוד את כל החוברת והתמרורים, לא?

פהpumiky

New member
....

את החוברות בדכ מקבלים מהמורים לנהיגה..אם לא אז בממסי יש להם חוברות למכירה... כמה זמן ייקח לך ללמוד?...יש אנשים שלומדים ביומיים , יש אנשים שלומדים בשבוע ויש בחודש...אני אומרת כך טווח ארוך של זמן...שבועיים...שבוע אחד תעבור על כל החומר ושבוע שני תלמד בשקידות...אבל הכל תלוי בהרגלי הלמידה שלך... מה שכן ממה שהבנתי יש פה אתר שנותן קורסים בתאוריה...זה של DRIVER2BE תעיין פה במאמרים וקישורים ואני בטוחה שתמצא פה משהו..

לימוד לתאוריה

אני קניתי את החוברת בסטימצקי, יש לזה גם חוברת שאלות. הבעיה זה שהחומר שם לא בנוי למי שלא מכיר כלום בחומר, כי ההסברים כלליים ובשביל לי הם היו לא ברורים. כמו כן חסרות שם שאלות כמו שכתבו פה כמה אנשים (וגם אני). את האתר של DRIVER2BE ראיתי פה בפורום, ורציתי לשאול אם יש בו את כול החומר או שצריך גם ספר, כמה הוא עולה ומה זאת אומרת שמחזירים את הכסף למי שלא עובר?

bill clinton

New member
תאוריה

אני התחלתי השבוע עם driver2b (בעצם אני כבר עומד לסיים) ואני ממליץ מאוד. יש שם את כל החומר ואת כל השאלות של התיאוריה, הוא מוסבר ברור והכל מודגם עם סרטוני פלאש. חברה שלי למדה משם ועברה מכה ראשונה בלי החוברת (רק עם האתר). זה עולה 69 שקל ויש להם מבצע שמי שלא עובר מקבל עוד קורס ואם שוב לא עוברים אז מקבלים את הכסף חזרה, כך שזה הימור די בטוח. אם יש לך עוד שאלות אני ישמח לענות, בכל מקרה אני ניגש שבוע הבא ואספר איך היה. אגב הכתובת של האתר היא לא כמו שכתבת אלא www.driver2b.co.il (צרפתי לינק) בהצלחה לי.

alomm

New member
שמע אחי...

המורה שלי לקח אותי למיגרש שיש שם עצים כמו בסללום, הוא בהתחלה היה על הגז וקלאצ ורק סובבתי ככה את ההגה....אחרי זה אני ההיתי על הגז והלקאץ.... אחרי זה ברווס שוב בהתחלה בלי גז וקלאצ' ואחרי זה גם עם. זה ממש נתן ביטחון ושיפר את השליטה בפניות ובהכרת תגובת ההגה ויכולת הפניייה והמיומנות.

Lman

New member
כנס

אני בשיעור הראשון כבר הבנתי איך מסובבים את ההגה בסיבובים גדולים פשוט מצליבים את הידים ובפניות מושכים את ההגה עם שתי הידים אני עכשיו בשיעור השישי ושולט בהגה כמו מלך

M o l

New member
אם אינני טועה,

לא מומלץ להגיע למצב שהידיים מוצלבות על ההגה... בקשר לסיבובים, אתה רק בשיעור שני, זה יבוא לך לבד עם הזמן, אין מה לדאוג!

alomm

New member
שמע....

צריך בפניות כמו פרסה וכאלה לסובב בשיטת "יד רודפת יד" כלומר כל הזמן יד אחת על ההגה ושנייה משפרת אחיזה. שמע בשיעור ראשון גם אני עשיתי פניות אבל אין מה להשוות הסללום ממש משפר גם מבחינת זה שאתה יודע שתסובב X האוטו יזוז כמו שאתה רוצה בלי לחשוב על זה שאתה מסובב כמה שאתה צריך.

the hell man

New member
תודה לכולם../images/Emo70.gif אקח את זה בחשבון ל...

לשיעור הבא שלי שהוא ביום ראשון...............בבוקר!

HUhybrid

New member
למה ה- ../images/Emo10.gif?

אל דאגה, רק התחלת ללמוד. מהר מאוד תגלה לא רק שזה לא מסוכן (בליווי המורה) אלא שזה גם דווקא *כיף*!
גיל.

HUhybrid

New member
Lman, לא להתרגל להצלבת ידיים ../images/Emo128.gif

אין לתרגל נהיגה ומיומנות על ההגה באמצעות שיטת הצלבת הידיים, שכן במצבי לחץ או מצבים פתאומיים בלתי-נשלטים על-ידך במציאות, הטכניקה הזו רק תוביל לעוד יותר לחץ ואיבוד שליטה על ההגה. גיל.

למעלה