קצת בבבעיה

קצת בבבעיה../images/Emo41.gif../images/Emo53.gif

היי! טוב אז ככה אני עוד מעט בת 18 והתחלתי את שיעורי הנהיגה לפני די הרבה זמן והדעתי כבר לשיעור שישים עשיתי טסט ראשון לפני שבועיים וניכשלתי בקורב יש לי עוד טסט ואני ממש מפחדת בנוסף ללחץ של תלמידים בטסט אני שוברת שיאים בלחצים בעיקר בנהיגה,כשעושים לי החלפות אני לחוצה עכשיו כבר הרבה פחות ובטסט שמרתי על קור רוח אבל כנראה לא מספיק כי נכשלתי אני ממש מפחדת מהטסט ומה גם שאני בכלל חושבת שהגעתי למספר רב של שיעורים אולי בגלל המורה נהיגה?????נכון שלא נהגתי טוב ועשיתי הרבה הפסקות בין שיעור לשיעור כי נכשלתי גם בתיאוריות 5 טעויות כל הזמן.בעיקרון אני שמה לב שהרבה נכשלים אצל המורה נהיגה שלי בטסטים ,ואני מפחדת שאני גם התחלת יאת מסלול הטסים הבעיה שלי ז העלות הכספית שכבר הוצאתי על זה.יש לי מורה נהדר ,אבלאני שואלת למה כולם נכשלים אצלו???ויש הרב השמגיעיים למשהו כמו חמישים שיעורים. מחכ הלתגובות תודה רבה אני שמחה שמישהו חשב עליי והקים פורום זה!

ChilD SouL

New member
הבעיה שלך היא של כולם....

אל תחשבי למה כולם נכשלים אצלו (אם כי זה מאוד מעניין) את יודעת יכולים להכשיל סתם רק בשביל הכסף (בעצם זה מה שעושים) אז אל תחשבי על זה. את זה לא אחרים את זה את ואת צריכה לחשוב שאת תצליחי, תאמיני בעצמך
קחי לך דקה או 2 לפניי הטסט להירגע וזהו אל תחשבי על זה הרבה כי אז רק תלחיצי את עצמך, מניסיון. שיהיה לך המון המון המון המון המון המון
מקווה שעזרתי איכשהו בדרך המעוות שלי ( אני? עזרה? על מי אני עובדת).

תראי....

את לומדת על רגיל או אוטומט? יכול להיות גם שהמורה שלך מושך שיעורים...אין לי ממש עיצה לתת לך פה...אני רק יכול לאחל לך בהצלחה בטסט הבא...

eliran88

New member
הכשילו אותי פעמיים

כן כן הכשילו אותי פעמיים (אותו טסטר גרמני מניאק) למרות שנהגתי לא רע בראשון ובשני בכלל הייתי כמעט נהג טוב כמו שומאכר (לא מבחינת מהירות) עכשיו אני ממש לא לחוץ, מתישהו יצטרכו להעביר אותי ואפילו המורה שלי לא מבין איך עד עכשיו לא עברתי.

למעלה