kombinaizer
New member
קצת בא לי לשתף
אהלן חברים
היה לי היום אחלה יום בסך הכל
בבוקר הביאו לנו הצגה של אנשים בעלי מוגבלויות וזה היה ממש מרגש.
זה היה במסגרת לימודי הפיזיותרפיה שאני לומד, יפה לראות אנשים כאלה מנסים לתפקד ממש כמו כל אחד מאיתנו. מה גם שהיה שם אחד מאיתנו (לא שאלתי, אני מניח כי היה לו שיער ארוך ועגילים).
הכנו להם כיבוד ונשארו מלא עוגיות אז אני וידידה שלי הלכנו באוניברסיטה וחילקנו עוגיות בעד חיוכים לעוברים ושבים
לאחרונה יצאתי עם בחור וזה התחיל סבבה, אבל כל השבוע לא דיברנו כי הוא מתעלם ממני בהפגנתיות ולא אומר לי למה למרות שהמפגש האחרונה שלנו הסתיים בצורה טובה לדעתי.
אבל זה לא מפריע לי כי אני לא מפתח ציפיות לגבי תחילת כל קשר שאני מתחיל - גיליתי שהומואים יכולים להיות דבר מאכזב מאד ולכן אני מנמיך ציפיות ולא שופט אף אחד כי אני לא באמת יודע מה עובר לאנשים בראש.
מחר אני הולך לאיקאה לסגור את לחדר שלי את מה שחסר ואני כבר מתגעגע לחבריי בבית
מאחל לכולכם סופש מהנה, תשמרו על אנרגיות חיוביות
אה ואולי אין לי עוגיות היום, אבל מקווה שהעליתי לכם חיוך בלי קשר.
אהלן חברים
היה לי היום אחלה יום בסך הכל
בבוקר הביאו לנו הצגה של אנשים בעלי מוגבלויות וזה היה ממש מרגש.
זה היה במסגרת לימודי הפיזיותרפיה שאני לומד, יפה לראות אנשים כאלה מנסים לתפקד ממש כמו כל אחד מאיתנו. מה גם שהיה שם אחד מאיתנו (לא שאלתי, אני מניח כי היה לו שיער ארוך ועגילים).
הכנו להם כיבוד ונשארו מלא עוגיות אז אני וידידה שלי הלכנו באוניברסיטה וחילקנו עוגיות בעד חיוכים לעוברים ושבים
לאחרונה יצאתי עם בחור וזה התחיל סבבה, אבל כל השבוע לא דיברנו כי הוא מתעלם ממני בהפגנתיות ולא אומר לי למה למרות שהמפגש האחרונה שלנו הסתיים בצורה טובה לדעתי.
אבל זה לא מפריע לי כי אני לא מפתח ציפיות לגבי תחילת כל קשר שאני מתחיל - גיליתי שהומואים יכולים להיות דבר מאכזב מאד ולכן אני מנמיך ציפיות ולא שופט אף אחד כי אני לא באמת יודע מה עובר לאנשים בראש.
מחר אני הולך לאיקאה לסגור את לחדר שלי את מה שחסר ואני כבר מתגעגע לחבריי בבית
מאחל לכולכם סופש מהנה, תשמרו על אנרגיות חיוביות
אה ואולי אין לי עוגיות היום, אבל מקווה שהעליתי לכם חיוך בלי קשר.