קצת באיחור...

וולפהרט

New member
קצת באיחור...

מה לעשות.. מצלמה רגילה, עד שמפתחים וכו... למי שזוכר, סיפרתי שראיתי במציאות משהו שראיתי לפני זה בחלום. אז מדובר בשני הפסלים הללו בסינמה סיטי. את הקרנף ממש ראיתי בבירור וידעתי שיש עוד חיה אחרת שחשבתי שאולי היתה דינוזאור. המיקום- זהה לזה שבמציאות, המבנה עצמו שונה.

silverhawk

New member
טריסרוטופס!

מדהים אותי שאני עדיין זוכר את זה מעבודה שעשיתי בכיתה ג' בערך... מצד שני, הוא היה אחד הדינוזאורים האהובים עלי. :) חמוד!

MetalSinagouge

New member
חחח!

נראה לי שכל הגאונים בפוטנציה אי פעם עשו עבודה על דינוזאורים ביסודי!

וולפהרט

New member
גם אני עשיתי עבודה על דינוזאורים!../images/Emo2.gif

אבל הכי אהבתי את האיגואנודון

MetalSinagouge

New member
אולי את מדחיקה!

הבימאי היפני אקירה קורוסאווה אמר שכשאדם חולם הוא גאון.

וואו באמת? ../images/Emo2.gif פששש..

אבל לא הבנתי- חלמת את הפסלים האלה- ואפעם לא היית בסינמה סיטי לפני זה? ואז באת לראות סרט ופתאום ראית אותם?

וולפהרט

New member
הייתי בסינמה סיטי פעם אחת לפני

אבל לא באזור הזה. חלמתי את החלום ההוא לפני בערך חצי שנה, סתם חלום שגרתי שבו הייתי עם המשפחה ועוד איזה ילד (שהיינו אחראים עליו כי היה כנראה יתום או בודד בארץ) ועברנו ליד כניסה לקניון ואני הצעתי שנכנס כי רציתי שהילד יראה את הפסלים היפים שהיו בכניסה. מבחוץ היו שניים או שלושה אריות מעופפים קטנים וכשנכנסים (הכניסה שקופה) עוברים בין שתי חיות גדולות: השמאלי קרנף בגודל טבעי והימני עוד חיה שלא זכרתי- שביומן חלומות מצויין שיתכן שהיתה דינוזאור כלשהו. כשראיתי את החיות האלו במציאות, באותו גודל ובאותו מיקום חטפתי חתיכת דז'אבו וכמובן שהתלהבתי. בבוקר חזרתי אחורה ביומן חלומות ומצאתי את החלום. התיאור תאם את מה שראיתי:) ד.א. פעם שניה שזה קורה לי, פעם שעברה זה היה עם איזה בית שקרובים שלי קנו באנגליה. ראיתי אותם בחלום גרים בו עוד לפני שראיתי אפילו תמונה שלו. אחר כך התברר שהבית שראיתי בחלום לא היה הבית שלהם אלה הבית שמימינם.

silverhawk

New member
חבל שאין בסינמה סיטי גם אריות מעופפים קטנים

זה, *באמת* היה מגניב!

למעלה