"קצת באיחור"......

sharabigfan

New member
"קצת באיחור"......../images/Emo9.gif

היום יצא לי לראות מספר דברים על שאניה, ואני פשוט נ-ה-נ-ת-י-ראיתי את שאניה באופרה,ולמען האמת אני כל כך רציתי לראות את זה אז,כן...היה יום שלישי בבוקר קר ואפל
ונאלצתי ללכת *על סף דמעות* לבית ספר יאק
אבלללל זה שייך להסטוריה. המופע היה מדהים שאניה איך שהיא שרה עם דולי מדהים אני יכולתי להרגיש עד כמה ההתרגשות של שאניה הייתה גדולה, היא שרה את השיר עם דמעות,וששאניה התחילה לבכות ,אני אגיד את האמת היה לי קשה לראות את זה,כי אני לא רגילה לראות את שאניה התגלמות האושר בוכה,ודולי גם כל כך נחמדה גם שהיא עם מיליון ניתוחים זה היה מצחיק לראות איך היא יכולה לצחוק על זה,ושאניה ככה שהן היו על הספה מקשיבה למילים של דולי...הגשמת חלום
היה ממש מצחיק ופשוט כיף אחד גדול
וגם היה ממש ממש מקסים איך ששאניה שרה She Not Just A Pretty Face מ-ד-ה-י-מ-ה. דבר שני,שאני עדין לא מאמינה שראיתי את זה היה Up Close And Personal המופע היה 43:27 מההתחלה עד לסוף כמו שאני קוראת לזה: היה בריאות ואושר
היה מופע מיוחד,השירים היו מקסימים וגם העיבוד לשירים היה ממש ממש מדהים שאניה נראתה זוהרת מתמיד ומאושרת,ושאניה סיפרה שם כל מיני דברים פשוט נשמה טובה
אהבתי את הביצוע של כל השירים אבל במיוחד של FAFA ו-IAGD וYSTO מקסים דבר אחד שהפריע הייתה הזמרת ליווי ברקע ,לא יודעת הקול שלה לא השתלב יפה ברקע וחבל....
אני מעדיפה את הזמרת ליווי שבדרך כלל עם שאניה
ושיר שנדהמתי לשמוע ששאניה שרה שיר של AC/DC מאוד נחמד..שאניה
אושר אני עכשיו מאושרת ממה שראיתי הלוואי ששאניה תבוא לישראל

sharabigfan

New member
מעריץ של שאניה ../images/Emo13.gif שלח לי את זה

שיבורך על מה שהוא עשה
ואין אני עכשיו באושר וכל כך מאושרת עד השמיים,והמבטים ששאניה עושה שהיא מדברת על דולי זה לא יאומן כאילו שהיא רואה מלאכים או משהו
מקסימה נשמה טובה
--אושר ובריאות-
וגם ראיתי שם את שאניה שרה את SNJAF בטקס בילבורד שהיה,כולם התחבקו איתה כיף להם

הגר לי

New member
אני בשוק אני בהלם אני המומה!

הכל טוב ויפה רק דבר אחד הפריע לי.... "דבר אחד שהפריע הייתה הזמרת ליווי ברקע ,לא יודעת הקול שלה לא השתלב יפה ברקע וחבל.... אני מעדיפה את הזמרת ליווי שבדרך כלל עם שאניה" איך אפשר להגיד את זה? אליסון קראוס מדהימה! והקולות שלהן פשוט התמזגו ביחד. (חוץ מזה שיש לה שירים ממש טובים). המופע בהחלט שווה!

sharabigfan

New member
זה מה שהרגשתי באותו רגע ששמעתי

אולי כי אני לא רגילה שהיא שרה ביחד עם שאניה למרות ששמעתי מספר שירים של אליסון ,וזה היה ממש נחמד לשמוע. לא יודעת,הייתה לי תחושה שאליסון מנסה להתגבר על הקול של שאניה
...משהו עוד ראה את המופע המהמם?עדין המופע היה מקסים

למעלה