sharabigfan
New member
"קצת באיחור"......../images/Emo9.gif
היום יצא לי לראות מספר דברים על שאניה, ואני פשוט נ-ה-נ-ת-י-ראיתי את שאניה באופרה,ולמען האמת אני כל כך רציתי לראות את זה אז,כן...היה יום שלישי בבוקר קר ואפל
ונאלצתי ללכת *על סף דמעות* לבית ספר יאק
אבלללל זה שייך להסטוריה. המופע היה מדהים שאניה איך שהיא שרה עם דולי מדהים אני יכולתי להרגיש עד כמה ההתרגשות של שאניה הייתה גדולה, היא שרה את השיר עם דמעות,וששאניה התחילה לבכות ,אני אגיד את האמת היה לי קשה לראות את זה,כי אני לא רגילה לראות את שאניה התגלמות האושר בוכה,ודולי גם כל כך נחמדה גם שהיא עם מיליון ניתוחים זה היה מצחיק לראות איך היא יכולה לצחוק על זה,ושאניה ככה שהן היו על הספה מקשיבה למילים של דולי...הגשמת חלום
היה ממש מצחיק ופשוט כיף אחד גדול
וגם היה ממש ממש מקסים איך ששאניה שרה She Not Just A Pretty Face מ-ד-ה-י-מ-ה. דבר שני,שאני עדין לא מאמינה שראיתי את זה היה Up Close And Personal המופע היה 43:27 מההתחלה עד לסוף כמו שאני קוראת לזה: היה בריאות ואושר
היה מופע מיוחד,השירים היו מקסימים וגם העיבוד לשירים היה ממש ממש מדהים שאניה נראתה זוהרת מתמיד ומאושרת,ושאניה סיפרה שם כל מיני דברים פשוט נשמה טובה
אהבתי את הביצוע של כל השירים אבל במיוחד של FAFA ו-IAGD וYSTO מקסים דבר אחד שהפריע הייתה הזמרת ליווי ברקע ,לא יודעת הקול שלה לא השתלב יפה ברקע וחבל....
אני מעדיפה את הזמרת ליווי שבדרך כלל עם שאניה
ושיר שנדהמתי לשמוע ששאניה שרה שיר של AC/DC מאוד נחמד..שאניה
אושר אני עכשיו מאושרת ממה שראיתי הלוואי ששאניה תבוא לישראל
היום יצא לי לראות מספר דברים על שאניה, ואני פשוט נ-ה-נ-ת-י-ראיתי את שאניה באופרה,ולמען האמת אני כל כך רציתי לראות את זה אז,כן...היה יום שלישי בבוקר קר ואפל