קצת באיחור אבל... היום יש יומולדת למלך. אז המון המון מזל טוב!
L lovemichael New member 1/1/06 #2 מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif פשוט חגגו יותר בהייד פארק אז גם פה.. מזל טוב למלך בנואה הראשון!!!!!!!!!! אוהבים אותך!!!
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif פשוט חגגו יותר בהייד פארק אז גם פה.. מזל טוב למלך בנואה הראשון!!!!!!!!!! אוהבים אותך!!!
B Beautiful SouI New member 2/1/06 #10 אין סיכוי שתשכחי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo184.gif אין סיכוי בחיים שאת תשכחי את התאריך יומולדת של גפן
אין סיכוי שתשכחי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo184.gif אין סיכוי בחיים שאת תשכחי את התאריך יומולדת של גפן
B Beautiful SouI New member 2/1/06 #13 ../images/Emo6.gif , כן אבל גפן זה כבר../images/Emo184.gif די ברור שאור[ ] תזכור
ס סינטטית New member 2/1/06 #18 טוב שלא פתחתם דיון עליי! ולא, אין סיכוי שאני אשכח את התאריך של גפן/את המשקל שהוא נולדB(-| איזה סטוקרית אני)/וכל דבר שולי שקשור אליו בפרט ולסינרגיה בכלל!
טוב שלא פתחתם דיון עליי! ולא, אין סיכוי שאני אשכח את התאריך של גפן/את המשקל שהוא נולדB(-| איזה סטוקרית אני)/וכל דבר שולי שקשור אליו בפרט ולסינרגיה בכלל!
B Beautiful SouI New member 9/1/06 #24 אשכרה בקיצור../images/Emo27.gif../images/Emo184.gif כפרעלאור . וזהו !
M miss bobby New member 2/1/06 #9 מזל טוב!!!!!!../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif