קצת באיחור, אבל...

urihadar

New member
קצת באיחור, אבל...

ברצוני להביע את הפתעתי לרעה ממספר המתנדבים שבאו לעזור לנו בשני האירועים של לימוד ניווט שערכנו. אחרי הניווט בבן-שמן (אליפות ישראל) היו כ-20 איש שבאו והביעו נכונות לעזור ולהצעיד קדימה את ענף הניווט הרכוב. מועדון אופניים רוכבי שמשון הרים את הכפפה ואירגן שני אירועים עד כה. לצערי, למרות פנייה בפורום זה, לא באו הנווטים המנוסים לעזור. מצפה לשיתוף פעולה רב יותר בפעילויות העתידיות (לא מספיק רק לדבר, יש לעבור למעשים), אורי הדר, יו"ר מועדון אופניים רוכבי שמשון.

omer g

New member
תגובה

מכיוון שאף נווט "מנוסה" עדיין לא ענה לך אני אנסה לענות על תמיהתך.... שלא תבין לא נכון מתגובתי אני מאוד מעריך את עבודתם ורצונכם לדחוף את ספורט הניווט. לצערי הרב ואני חושב של רבים מהנווטים האירועים שאתם מארגנים או לפחות של מה שארגנתם עד היום היו בימים ובשעות שלא מתאימות לרוכבים. לאנשים יש עבודה\לימודים\סידורים דברים שקודמים לניווט ...... השאלה הגדולה שצריכה להישאל היא האם אותם נווטים חדשים שבאים לסדנאות יגיעו גם לתחריות ולניווטים שמאורגנים במסגרת האיגוד - בשבת או בשישי אחרי הצהריים???? שכן ארגון אימונים בימי חמישי ושישי בבוקר זה טוב ויפה אבל האירועים האמתיים מתרחשים בד"כ בשבת בבוקר. בכל מקרה אני מקווה שתארגנו יותר ארועים בימים שמתאים לרוב הרוכבים (רצוי שבת בבוקר) ואז תוכל להתלונן. וכמובן הכל ברוח טובה ובלי כעס - המשיכו בפעילות המבורכת עומר

UDYM44

New member
עומר צודק

הנווטים אורגנו בשעות מאד לא נוחות. אני מאמין שהנווט הלילי ב29 ביולי יביא הרבה מאד נווטים חדשים רק צריך לשווקו נכון.

urihadar

New member
ומצד שני..

ציבורים רבים לא יכולים להגיע לאירועים שמתקיימים בשבתות. מכיוון ש-99% מאירועי האופניים בארץ מתקיימים בשבתות אנו מנסים לתת אלטרנטיבה, ולפנות לאותם אנשים שרוצים לרכב, לטייל, לנווט ולהתחרות. בסדנה האחרונה היו כ-20 בני נוער שלדעתי הם ההצלחה הגדולה ביותר - הם העתיד. בדיון הקצר שהיה לגבי עתיד ענף הניווט הרכוב, עלו הרבה הצעות. לפחות לגבי שלוש מהן אנו מנסים לענות: א) לקיים יותר אירועים. ב) לקרב בני נוער. ג) לפנות לקהלים נוספים (למשל שומרי מסורת). נתראה ב-29/7/04 במצפה מודיעין בניווט לילה. פרטים ב- www.s-riders.org.il אורי הדר

למעלה