קצת באיחור אבל......

קצת באיחור אבל......

ראיתי עכשיו את השאלון שעשתה פעם דפי ורציתי לשחזר את זה לכבוד סיום השבט... עונה אהובה: פרק אהוב: דמות אהובה: מהבנים: מהבנות: ציטוט אהוב: זוג אהוב: נשיקה אהובה: שיחה אהובה: סצנה משעשעת אהובה: סצנה דרמטית אהובה: סצנה הכי מיותרת ומטומטמת: הפרק שהכי השאיר אותך במתח: הפרק הכי מיותר: הפרק השנוא: הפרק שהסדרה לא הייתה אותו דבר בלעדיו: ההליכת מכות האהובה: החיוך הכי כובש: התלבושת הכי יפה: התסרוקת הכי יפה: האיפור הכי יפה: האיפור הכי מעפן ולא מושקע: הדמות הכי רעה: הדמות הכי טובה: הדמות הכי מטומטמת: הדמות הכי חכמה: |הדמות שהכי התחברת אליה: הדמות שהחיוך שלה תמיד עשה לך טוב על הלב: דמות שנואה: בנים: בנות: עונה שנואה: איפור שנוא: תלבושת שנואה: תסרוקת שנואה: זוג שנוא: נשיקה שנואה: שיחה שנואה: סצנה דרמטית שנואה: שוב, כל הזכויות שמורות לדפי..

../images/Emo88.gifעונה../images/Emo88.gif

עונה אהובה:עונה 4 פרק אהוב:עונה 2 פרק 14 אם אנ'לא טועה... פרק פרה טרייב...
.. דמות אהובה: מהבנים:ג'ק מהבנות:אבוני ציטוט אהוב:"בריידי, את קטע?" שטרודי אמרה את זה כשג'יי אמר לה שהוא הבין שהיה לה קטע עם זוט זוג אהוב:ג'ק ואלי נשיקה אהובה:אבוני וג'יי... שיחה אהובה:השיחה של אבוני וג'אווה שניות לפני שהיא וסיבה נפתרו, עונה 5 פרק 38 חלק 4 מי שרוצה לראות בסרטון:p סצנה משעשעת אהובה:כשרוצים לקבור את אמבר:p סצנה דרמטית אהובה:מות זוט סצנה הכי מיותרת ומטומטמת:נשיקהג'יי-אמבר הפרק שהכי השאיר אותך במתח:לא יודע.... הפרק הכי מיותר:יש כזה? הפרק השנוא:הפרק האחרון!!
זה נגמררררררררררר!! הפרק שהסדרה לא הייתה אותו דבר בלעדיו:המוות של זוט אני חושב.. ההליכת מכות האהובה:אבוני ורובי... החיוך הכי כובש:של אבוני התלבושת הכי יפה:של אבוני עונה 5 עם הסוויצ'ר השחור או עונה 4.. התסרוקת הכי יפה:אבוני עונה 4 (בתחילתה עם השיער הגלי הזה)
האיפור הכי יפה:של אבוני עונה....בעצם כל העונות היה בערך אותו דבר עם האש על המצח.. האיפור הכי מעפן ולא מושקע:סלין עונה 1 הדמות הכי רעה:זוט, מן הסתם הדמות הכי טובה:אמ..בריידי אני חושב..בחיים לא עשתה משו רע..חחח הדמות הכי מטומטמת:סלין, טרודי, אמבר הדמות הכי חכמה:ג'ק |הדמות שהכי התחברת אליה:ג'ק הדמות שהחיוך שלה תמיד עשה לך טוב על הלב:אבוני דמות שנואה: בנים:פרייד בנות:אמבר, סלין עונה שנואה:2 אני חושב איפור שנוא:שוב, סלין עונה 1 תלבושת שנואה:לא יודע.. תסרוקת שנואה:סלין עונה 4.. זוג שנוא:אמבר וג'יי!! נשיקה שנואה:אמבר וג'יי שיחה שנואה: לא יודע... סצנה דרמטית שנואה: לא יודע

Tinkerblack

New member
עונה גם- נ.ב. ריאן שולט!

עונה אהובה: 4+2 פרק אהוב: 42 של עונה 4 דמות אהובה: מהבנים: ראם, סמי, ספייק מהבנות: דני, אלי, מוז , ג'אבה ציטוט אהוב: Alice: When times are this bad it pays to have a good imagination. Ellie: OK, so the Chosen, they're actually this famous punk band. A: And the Guardian is like the main singer. E: And their manager's this guy called Zoot but he's had a few too many late nights recently. A: That'd explain the bags under his eyes. E: And we've got tickets to their last ever concert. A: It's gonna be performed at this amazing venue called the Shrine. Luke: What are you two doing here? A: Never mind us shouldn't you be warming up your vocal chords?! זוג אהוב: בלי כל שאלה ג'אבה וראם נשיקה אהובה: ג'אבה וראם שיחה אהובה: אלי צועקת על מגה והורסת לו דברים "לך תמצוץ כונן" סצנה משעשעת אהובה: כאשר יש שריפה בקניון וכולם נזהרים והולכים להביא מים בעוד פרייד עושה לנו סטרפטיז מולהעיניים כדי לכבות את השריפה כל פעם אני נשפכת מזה. סצנה דרמטית אהובה: ג'ק ואלי רבים מול המצלמות של מגה בכוונה סצנה הכי מיותרת ומטומטמת: שקלואי המפגרת חושבת שהיא בהריון- לא הבנתי בשביל מה זה היה הפרק שהכי השאיר אותך במתח: עונה חמש פרק 52, עדיין מסקרן אותי מה קורה אחרי זה הפרק הכי מיותר: לא נראה לי שיש הפרק השנוא: אין כזה אולי אם יש פרק שיש בו יותר מידי בריי ואמבר אז אותו הפרק הפרק שהסדרה לא הייתה אותו דבר בלעדיו: פרק של עונה 1 פרק 1 ההליכת מכות האהובה: ראם ווד, ג'אבה סיבה ואבוני החיוך הכי כובש: ראם? חחח סתם לא אממ של ספייק ואלי התלבושת הכי יפה: אבוני עונה 4 ו5 התסרוקת הכי יפה: גל האיפור הכי יפה: מוז ללא ספק אחריה זאנדרה האיפור הכי מעפן ולא מושקע: קלואי עונה 1 הדמות הכי רעה: השומר הדמות הכי טובה: ריאן הדמות הכי מטומטמת: די הדמות הכי חכמה: ג'ק |הדמות שהכי התחברת אליה: ג'אבה ואלי הדמות שהחיוך שלה תמיד עשה לך טוב על הלב:ראם דמות שנואה: בנים: בריי, פאץ', נד בנות: אמבר, די עונה שנואה: 3 איפור שנוא: כאשר קללואי הופיעה פעם אחת עם איזה נקודה ירוקה או כחולה על הסנטר שלה בעונה 4 כשהיא הלכה לטפל בלקס, עד היום אני שואלת את עצמי מה זה לעזאזל. תלבושת שנואה: מיי ישר כשרואים אותה תסרוקת שנואה: מיי כשפרידי אומר לה שהוא אוהב אותה זוג שנוא: בריי ואמבר איכסה פיכסה נשיקה שנואה: בריי ואמבר שיחה שנואה: כל שיחה של בריי ואמבר סצנה דרמטית שנואה: כשבריי מביא לאמבר מחזיק מפתחות והיא מביאה לו טבעת

MMIICCHHAALL

New member
עונה ../images/Emo103.gif../images/Emo28.gif

עונה אהובה:1 פרק אהוב:הפרק של התחרות ריקודים שהיתה בעונה 1 דמות אהובה: מהבנים:וד,ג'ק מהבנות:אמבר,אבוני זוג אהוב:אלי וזק נשיקה אהובה: זק ואלי נירא לי בעונה 1 שאני לא זוכרת מי בדק מי מיתנשק הכי הרבה זמן שיחה אהובה:שאבוני מספרת אל אהבתה לברי סצנה משעשעת אהובה:שגילו שאמבר לא מתה סצנה דרמטית אהובה:"המוות" של אמבר סצנה הכי מיותרת ומטומטמת:לא יודעת הפרק שהכי השאיר אותך במתח:לא יודעת הפרק הכי מיותר:לא יודעת הפרק השנוא:לא יודעת הפרק שהסדרה לא הייתה אותו דבר בילעדיו:המוות של זוט אפילו שלא ראיתי ההליכת מכות האהובה:לקס וג'אבה בהדמיה החיוך הכי כובש: וד התלבושת הכי יפה:אבוני בעונה 1 התסרוקת הכי יפה:אמבר עונה 1 האיפור הכי יפה:אבוני בעונה 1 האיפור הכי מעפן ולא מושקע: סמי הדמות הכי רעה:זוט הדמות הכי טובה:ליטל ברי הדמות הכי מטומטמת:גל הדמות הכי חכמה:ג'ק |הדמות שהכי התחברת אליה:אבוני הדמות שהחיוך שלה תמיד עשה לך טוב על הלב:וד דמות שנואה: בנים:השומר בנות:טרודי עונה שנואה:לא יודעת איפור שנוא:סמי תלבושת שנואה:אבוני בעונה 5 תסרוקת שנואה:לא יועת זוג שנוא:לקס וטאי סאן נשיקה שנואה:לא יודעת שיחה שנואה:לא יודעת סצנה דרמטית שנואה:לא יודעת

amichair

New member
איך אלי בעונה 1?

זה היה בעונה 2 כשקיי-סי פטסי וקלואי בדקו כמה שניות הם מתנשקים(26 יצא נדמה לי..חח איזה חרשן אני)

G e o r g i a

New member
ברור שהסצינה הדרמטית הכי טובה היא../images/Emo41.gif

בעונה השלישית, כשהנבחרים כמעט שורפים את בריי בפומבי! כאילו, טרודי. היא מדהימה! טוב, אני עונה רק על מה שיש לי מה לענות, כי הזכרון שלי לא משהו.. עונה אהובה: 3! דמות אהובה: מהבנים: לקסי בייבי!!!
מהבנות: אבוני החיוך הכי כובש: של ג'ק?
דמות שנואה: בנים: פרייד בנות: מממ....סלין חלק מהזמן... עונה שנואה: רביעית נראה לי...

amichair

New member
../images/Emo3.gifעונה...|אשוח|(חג מולד שמח...חחח)

עונה אהובה:עונה 4 פרק אהוב:עונה 4 פרק 1 דמות אהובה: מהבנים:נחשו................. ברור שסליידדדד(נ.ב מצטער על השיגוע) מהבנות:אה..רובי נראלי ציטוט אהוב:עונה 1 פרק 1:כשאמבר ודאל רואים את קלואי עם החתולה דאל אומר:"היא איום" ואמבר עונה:"אנחנו מדברים על החתול או על הילדה?" ו: עונה 5 פרק 52:כשהם על הספינה אלי אומרת:"זה הבית שלנו(צופה בעיר ההולכת ומתרחקת) ולקס עונה:"כבר לא" זוג אהוב:סלייד ואבוני(רק בגלל סלייד כי אבוני סתם כלבה[ויסלח לי שטן קטן..חחח]) נשיקה אהובה:של סלייד ואבוני כשאבוני נשכה את סלייד המסכן שיחה אהובה:לא יודע סצנה משעשעת אהובה:כל הסצנות שלקס מנסה להתחיל עם רובי ורובי עושה לו דאווינים סצנה דרמטית אהובה:כשהטכנוס פולשים לעיר סצנה הכי מיותרת ומטומטמת: הפרק שהכי השאיר אותך במתח:כשנמחק הזכרון לג'יי(סוף פרק 47) הפרק הכי מיותר:2x01 שראינו פעם ראשונה ת'שומר המטומטם ות'נבחרים הפרק השנוא:שזוט מת(איזה באסה) הפרק שהסדרה לא הייתה אותו דבר בלעדיו:הפרק פלאשבק( 2x14) ההליכת מכות האהובה:נו בוא ננחש... חחח ברור שהקרב של אבוני ורובי ואז בין אמבר לטרודי(עונה 5 הכי אלימה
) החיוך הכי כובש:של סלייד(מצורף תמונה) התלבושת הכי יפה:של סלייד כמובן התסרוקת הכי יפה:של אבוני האיפור הכי יפה:של אבוני גם ושל זוט האיפור הכי מעפן ולא מושקע:של לקס לפעמים הדמות הכי רעה:מגה ואז השומר הדמות הכי טובה:אמבר הדמות הכי מטומטמת:גל כמובן הדמות הכי חכמה:מגה(כל התוכנית שלו בעונה ה-5) הדמות שהכי התחברת אליה:ראו למעלה הדמות שהחיוך שלה תמיד עשה לך טוב על הלב:סלייד דמות שנואה: בנים:וד המניא..(חח) בנות:טרודי עם כל הפוזות שלה בעונות 2-4 וקלואי עם הפוזות בעונה 4 עונה שנואה:עונה 2 איפור שנוא:של סיבה תלבושת שנואה:של טרודי עונה 1 ובריי עונה 2(בגדי נווד) תסרוקת שנואה:של קלואי כשהיא הייתה קטנה(לא זוכר איזו עונה) זוג שנוא:טרודי וג'יי ואליס ונד(זוכרים אותו?) נשיקה שנואה:של אלי וג'ק(עונה 4 לפני שהוא נחטף) שיחה שנואה:כל השיחות המעצבנות של גל על הרולים לשיער ושאר ירקות סצנה דרמטית שנואה:הפיצוץ בהר העיט

amichair

New member
* ../images/Emo3.gifעונה...|אשוח| (חג מולד שמח...ח

עונה אהובה:עונה 4 פרק אהוב:עונה 4 פרק 1 דמות אהובה: מהבנים:נחשו................. ברור שסליידדדד(נ.ב מצטער על השיגוע) מהבנות:אה..רובי נראלי ציטוט אהוב:עונה 1 פרק 1:כשאמבר ודאל רואים את קלואי עם החתולה דאל אומר:"היא איום" ואמבר עונה:"אנחנו מדברים על החתול או על הילדה?" ו: עונה 5 פרק 52:כשהם על הספינה אלי אומרת:"זה הבית שלנו(צופה בעיר ההולכת ומתרחקת) ולקס עונה:"כבר לא" זוג אהוב:סלייד ואבוני(רק בגלל סלייד כי אבוני סתם כלבה[ויסלח לי שטן קטן..חחח]) נשיקה אהובה:של סלייד ואבוני כשאבוני נשכה את סלייד המסכן שיחה אהובה:לא יודע סצנה משעשעת אהובה:כל הסצנות שלקס מנסה להתחיל עם רובי ורובי עושה לו דאווינים סצנה דרמטית אהובה:כשהטכנוס פולשים לעיר סצנה הכי מיותרת ומטומטמת: הפרק שהכי השאיר אותך במתח:כשנמחק הזכרון לג'יי(סוף פרק 47) הפרק הכי מיותר:2x01 שראינו פעם ראשונה ת'שומר המטומטם ות'נבחרים הפרק השנוא:שזוט מת(איזה באסה) הפרק שהסדרה לא הייתה אותו דבר בלעדיו:הפרק פלאשבק( 2x14) ההליכת מכות האהובה:נו בוא ננחש... חחח ברור שהקרב של אבוני ורובי ואז בין אמבר לטרודי(עונה 5 הכי אלימה
) החיוך הכי כובש:של סלייד(מצורף תמונה) התלבושת הכי יפה:של סלייד כמובן התסרוקת הכי יפה:של אבוני האיפור הכי יפה:של אבוני גם ושל זוט האיפור הכי מעפן ולא מושקע:של לקס לפעמים הדמות הכי רעה:מגה ואז השומר הדמות הכי טובה:אמבר הדמות הכי מטומטמת:גל כמובן הדמות הכי חכמה:מגה(כל התוכנית שלו בעונה ה-5) הדמות שהכי התחברת אליה:ראו למעלה הדמות שהחיוך שלה תמיד עשה לך טוב על הלב:סלייד דמות שנואה: בנים:וד המניא..(חח) בנות:טרודי עם כל הפוזות שלה בעונות 2-4 וקלואי עם הפוזות בעונה 4 עונה שנואה:עונה 2 איפור שנוא:של סיבה תלבושת שנואה:של טרודי עונה 1 ובריי עונה 2(בגדי נווד) תסרוקת שנואה:של קלואי כשהיא הייתה קטנה(לא זוכר איזו עונה) זוג שנוא:טרודי וג'יי ואליס ונד(זוכרים אותו?) נשיקה שנואה:של אלי וג'ק(עונה 4 לפני שהוא נחטף) שיחה שנואה:כל השיחות המעצבנות של גל על הרולים לשיער ושאר ירקות סצנה דרמטית שנואה:הפיצוץ בהר העיט

amichair

New member
|אשוח| אני מקווה שהצלחתי לעשות ת'סמיילי

amichair

New member
|אשוח| אני מקווה שהצלחתי לעשות ת'סמיילי

amichair

New member
זה סמיילי שרציתי להוסיף

אבל זה לא עובד וכל מי שרוצה להצטרף לאוהבי סלייד שיסמן

amichair

New member
נו לא משנה

מצטער שזה שלח לי פעמיים ועוד דמות מטומטמת: פאץ' ושכחתי ת'ציטוט האהוב שרציתי להוסיף

Slow Cheetah

New member
אני אציל את כבודך האבוד../images/Emo98.gif

|אשוח| בטח גם לי לא ילך, אבל לא נורא

צאו מזה. חנוכה נגמר,קריסמס גם,הורידו את זה.

זה אייקונים תקופתיים (כמו הסופגניה) שנה הבאה בחנוכה,יחזירו לכם את עץ האשוח.

פרייד

New member
תשובותי..............

עונה אהובה: שלישית פרק אהוב: הפרקים שבהם בריי ודאל מגלים שאמבר חיה דמות אהובה: מהבנים: לקס +פרייד מהבנות: אמבר ציטוט אהוב: "power and chaos" זוג אהוב: אמבר ובריי נשיקה אהובה:אני אמנע מלענות שיחה אהובה: אליס ולקס(עונה ראשונה) סצנה משעשעת אהובה: לא עולה לי עכשיו סצנה דרמטית אהובה: הקטע שאבוני מגלה את אחיות שלה סצנה הכי מיותרת ומטומטמת: המוות של פרייד הפרק שהכי השאיר אותך במתח: הפרק שהם נלכדים בבנין הפרק הכי מיותר: לא ידוע לי שיש כזה הפרק השנוא: הפרק האחרון של העונה החמישית הפרק שהסדרה לא הייתה אותו דבר בלעדיו: כמובן שהמוות של זוט ההליכת מכות האהובה: לקס נגד גלן(כשלקס מנצח)/החולדות נגד הקרקס/ ריאן נגד השומר החיוך הכי כובש:אלי התלבושת הכי יפה: חחח התסרוקת הכי יפה: לקס האיפור הכי יפה:? האיפור הכי מעפן ולא מושקע: סלין הדמות הכי רעה: הייתי אומר אבוני אבל היא התמתנה בסוף העונה החמישית... או מיי או נד הדמות הכי טובה: בריי ואמבר הדמות הכי מטומטמת: גל/ סמי/ פטסי..... הדמות הכי חכמה: דאל |הדמות שהכי התחברת אליה: לקס הדמות שהחיוך שלה תמיד עשה לך טוב על הלב: סאשה דמות שנואה: טרודי ומיי שבת שלום לכולם

עונה (קצת באיחור חח):

עונה אהובה: כולם אבל בעיקר 4 (כי שם אבוני הייתה הכי מאושרת), 1 ( כי זאת ההתחלה ותמיד היא מביאה לי צמרמורת של שמחה ונוסטלגיה כשאני רואה אותה) 5 (כי זאת העונה האחרונה ושם הם הכי מנוסים, אבוני עולה שוב לשלטון וכי היא פשוט מדהימה). פרק אהוב:הפרק הראשון והפרק בו ג'אווה וסיבה חושפות את עצמן לאבוני, והפרק בו הן מתות (הקרב) כי היא הכי עצוב. דמות אהובה: מהבנים: ג,יי וזוט מהבנות: אבוני(ברור!!!) ציטוט אהוב: אבוני בעונה הראשונה כשהיא בכלוב- לאמבר: אמבר: "אנחנו מנסים לבנות פה עולם חדש" אבוני:" מה שתנסו לבנות אני אהרוס לכם" (אההה מדהימה שכמוה איזו חכמה חח) זוג אהוב: אבוני וג'יי- כי הם נראים הכי יפים ביחד, כי אני מתה על ג'יי, וכי איתו היא הייתה מאושרת אחרי הרבה זמן של סבל בגלל ברי (בלי להתחשב בסבל שג'יי גרם לה סבוף עם אמבר אררר), ואבוני עם זוט- כי הם אלואיהים! נשיקה אהובה: אבוני וג'יי מול המצלמה עונה 4 אבוי מסתכלת למצלמה וראם רואה אותם (שמתי תמונה) שיחה אהובה: אבוני וג'יי בחווה בערב מול המדורה והם מספרים אחד לשניה על החיים שלהם, וגם בתחילת העונה כשהם עומדים על ההר וצופים בעיר כשהם הלכו לדבר עם החוואים. סצנה משעשעת אהובה: הסטירות של אמבר וטרודי בעונה החמישית חח. סצנה דרמטית אהובה: אבוני נזכרת כשזוט כלא אותה בארון, אבוני וספייק כשהוא תפס אותה וכלא אותה- סצנות חזקות והכי כואבות לצפייה עבורי כי שם אבוני סובלת. סצנה הכי מיותרת ומטומטמת: סצנה שבה כלולים הילדים הקטנים, לא יודעת איזו בדיוק, אחת מהם. הפרק שהכי השאיר אותך במתח: סוף העונה הראשונה בהר העיט. הפרק הכי מיותר: בעונה הראשונה אחד מהראשונים, או באמצע, כי שם לא ממש זזו עיניינים. הפרק השנוא: כשג'יי נישק את אמבר, כשג'יי ואבוני נפרדו. הפרק שהסדרה לא הייתה אותו דבר בלעדיו: הסדרה לא הייתה אותו הדבר בלי כל הפרקים, כולם חשובים! אהה, והמוות של זוט. ההליכת מכות האהובה: אבוני והאחיות במלון עונה רביעית אבוני עושה סלטה על הקיר וג'יי בא ומפריד ביניהן . החיוך הכי כובש: של ג'יי מתישהו לאבוני. אווו התלבושת הכי יפה: של אבוני עונה 5 התלבושת האחרונה. התסרוקת הכי יפה: של אבוני עונה 4 קצת מתולתל ועונה 1 התסרוקת כשהיא בכלוב. האיפור הכי יפה: של אבוני עונה 4 האיפור הכי מעפן ולא מושקע: סלין עונה 1 הדמות הכי רעה: טרודי הדמות הכי טובה: אבוני דמות הכי מטומטמת: זאנדרה הדמות הכי חכמה: |ראם הדמות שהכי התחברת אליה:אבוני (חח אני חוזרת על עצמי..) הדמות שהחיוך שלה תמיד עשה לך טוב על הלב: אבוני וג'יי. דמות שנואה: בנים: מגה, השומר בנות: טרודי, אמבר, דני עונה שנואה: אין איך בכלל אפשר לחשוב את זה?! איפור שנוא: של סלין עונה 1- ציירו לה חד גבה חח תלבושת שנואה: קיי. סי- אלה בגדים רגילים!!! תסרוקת שנואה: אמבר- תחליפי את הגולגולים. זוג שנוא: טרודי וג'יי.נשיקה שנואה: שיחה שנואה: אין. סצנה דרמטית שנואה: אין.

למעלה