חובה על כל אחד להיכנס ולקרוא !!!!
מה חשב המחבל על שלושת ההרוגים שהוא רצח ועוד עשרות הפצועים. האם הם סתם חיות שמותר לצוד ולהרוג או בני אדם כמוהו? ערבי טוב זה ערבי מת !!!! וזהו ! עד שהערבים הפלסטינאיים לא יחדלו ממעשי הטבח והרצח שלהם אל לנו לחדול מכך גם. זו תהיה וזו עדיין טעות חמורה,להבליג על מעשיהם. אסור להבליג הם טובחים בנו ואנו עוד מכופפים את ראשנו ונותנים להם את צווארנו לשחיטה כחיות. צריכים להחזיר להם מנה אחת אפיים,לא להבליג. כל ערבי בארץ יודע שיהודי סופו בים. ואני מכיר ערבים ישראליים וערבים פלסטינאיים והיו (אני מדגיש ה י ו ),לי חברים גם מהצד הפלסיטנאי וגם מהצד הישראלי,כיום אני לא מאמין בהם למרות כל הכבוד הרב שהם נתנו לי. אין אמונה בהם !!! ושוב פעם אסור להבליג על מעשי הרצח והטבח האלו. גם אנחנו בני אדם לא רק הם !!!! הערבי הזה שהותקף בנתניה מזלו שרק כך יצא בנזק קל. היום עברתי בכביש ואדי ערה,וראיתי מצומת אום אל פחם מזכרות שהם השאירו על הכביש לפני חודשים מספר.כל 10 מטרים על הכביש אתם תראו עיגול חרוך של אספלט.כן זוהי צורתו של צמיג שבער על הכביש הנ``ל בחודש אוקטובר האחרון. העם בישראל צריך להבין שהסכם השלום שהוא ``עושה`` איתם,הוא הסכם שווא,הרי בסופו של דבר תהיה כאן מלחמה,זהו דבר שידוע לכל ישראלי אך אנו מדחיקים זאת.הערבים כולם גם הצד הישראלי וגם הפלסטינאי רוצים אותנו בים. אל נשכח זאת !!!! ואל תחשבו שאינני רוצה בשלום איתם,אני חולם כמו כל אחד על גבולות פתוחים איתם,אני רוצה לדעת שאני יכול ללכת לטייל בארץ היפה שלנו בלי חשש,בלי איזו סכין קומנדו שצמודה לירכי כל אימת שאני יוצא לטייל בארצנו,כן אני מפחד גם כמו כל אחד כאן במדינה הזו,אבל אני מראה להם שאינני מפחד מהם. אני מקווה שממשלת האחדות תהיה חכמה שלא כקודמתה,אשר הרסה את המדינה הזו לחלוטין.אני מקווה גם שאנו נגיע לשלום המיוחל הזה בלי עוד אבידות אך תהיה זו אשלייה אם נחשוב כך,יהיו לנו עוד הרבה אבידות לפני השלום הזה או המלחמה הבאה,שהיא קרובה יותר מתמיד. קחו זאת לתשומת ליבכם,ערבי כרגע רואה בכם אוייב אשר יש להורגו אל תיכנסו לאשליות,אל תחשבו שיש לכם ``פרטנר`` שם !!!! כי אין לכם !!!