קצת אנאגרמה????

L A D Y B U G 2

New member
קצת אנאגרמה????

אלו הן אנגרמות חדשות שמיוז הוסיפו (הם אמרו שהם סיימו אם זה
) עדיין לא פתרו אותם ממש......הולכים שם דברים מוזרים
, אז חשבתי שאולי מישהו מכאן יצליח..... קראתי את כל מה שארנה ועופר רשמו (כן הכול, משעמם לי) ואתם די טובים....אז אולי תצליחו גם בזה? Starship Crowds Obtain Drowsy Powders Harem Meeting Evaluating Mortals בהצלחה!

slallum

New member
מי אמר שאני טוב?

אני רק מכיר כמה דברים כאלה, לא אמרתי שפתרתי בעצמי
ועכישו יש הפסנתרן, אז אני אנסה לזכור להסתכל על זה אח"כ, לילה אור =]

L A D Y B U G 2

New member
טוב אתה יכול לפחות לנסות......

אני ממש, ממש גרוע בדברים האלה וראיתי שאתם מתעניינים בזה אז חשבתי... והפסנתרן זה סרט גדול!

Dead Coma

New member
אהמ, שאלה

הפתרונות של האנגרמות אמורים להיות שמות של מקומות, או מה?

L A D Y B U G 2

New member
שמות של כל מה שעולה לראש....אבל

שיהיה לזה משמעות. זה יכול להיות כתובת אתר, שמות של מקומות, אנשים, סיסמאות...... אני כבר השתגעתי

L A D Y B U G 2

New member
יש כמה שחיברו את האנגראמות

Starship Crowds ו-Obtain Drowsy Powders וקיבלו-"Write password christ on body" אז הם רשמו את המילה christ על חלק בגוף (יד, רגל..) ושלחו לאימייל [email protected].....והם קיבלו תשובה!!! הם לא רוצים או לא יכולים לגלות מה זה!

L A D Y B U G 2

New member
טוב זה נגמר שוב באופניים

הפעם היו 4 (או 6) מעריצים שקיבלו אימייל מ-QUA (מיוז) והשתמשו באלפבית הפוכה והגיעו לעוד קוד למנעול אופניים. הם לא יכלו ללכת להביא את האופניים כי זה בארה"ב והם גרים באירופה, אז הצעתי להם לפנות למנואלה ומרי כי אפשר לסמוך עליהן שהן לא יקחו ת'אופניים וזה מה שהם עשו. טוב אז זהו, עוד אופניים הפעם עם האות A על המושב!

L A D Y B U G 2

New member
לא שזה מעניין מישהו מכאן ../images/Emo8.gif אבל

עכשיו יש עוד אופניים השלישי הפעם יותר קשה

shklar1

New member
../images/Emo12.gif

ואני לתומי חשבתי שההערצה למיוז נובעת מהמוסיקה שלהם, ולא מהמראה שלהם. לא נראה לי שמת'יו יכול להיות דוגמן על

C A R I S M A

New member
ברור שגם מהמוזיקה...

מאט באמת לא יכול להיות דוגמן... אבל הוא חמוד
גם דום
חח שוב התחלנו... \-:

למעלה