קצת אירופה...

HebrewHockey

New member
קצת אירופה...

ה"קונטיננטל קאפ", הגביע הבכיר באירופה השנה, מתקרב לשלבי ההכרעה שלו. מאחר והשנה, בגלל אולימפיאדת החורף, לא התקיימה הליגה האירופית (EHL), הקונטיננטל קאפ נשאר הגביע הבכיר ביבשת. השלב השלישי באליפות התקיים לפני כשבוע. שלוש קבוצות - קרמין מינסק (בלארוס), סלובן ברטיסלבה (סלובקיה) ובלפסט ג´איינטס (צפון-אירלנד) עלו לשלב הסופי והצטרפו לחמש קבוצות ששוריינו שם מראש - דאבוס (שווייץ), לוגאנו (שווייץ), מילאנו ווייפרס (איטליה) יוקריט הלסינקי (פינלנד) ומי שנראית המועמדת לקחת את הגביע, לוקומוטיב ירוסלאבל (רוסיה). דרך אגב אלופת ישראל, מועדון הוקי מעלות, עפה בשלב הראשון אחרי 3 תבוסות צפויות מאד. בתי הגמר ומשחק הגמר יהיו בינואר בלוגאנו ומילאנו - כל הפרטים בדף ההוקי העולמי באתר.

power play

New member
אירלנד

יש קבוצה באירלנד עם שחקנים מהNHL, כמובן שהם שולטים בליגה שלהם, והקהל שלהם ממלא אולמות.

HebrewHockey

New member
לא יודע למה אתה קורא ממלאת אולמות..

יש היום רק שתי קבוצות באירופה עם יותר מ-10000 צופים במשחק, ורק 4 נוספות מעל 9000. אף אחת מהן היא לא מאירלנד. המובילה היא ברן משווייץ עם 16000 בערך, אחריה קלן מגרמניה עם 11000. אחריה 4 קבוצות עם מעל 9000 צופים: פורלונדה משבדיה, יוקריט הלסינקי מפינלנד, ציריך משווייץ, ולוקומוטיב ירוסלאבל מרוסיה.

HebrewHockey

New member
לצערי לא - אני הולך ל-NHL כשאני שם

עד כמה שידוע לי המשחקים בארץ משוחקים כולם במטולה בימי שישי, ואני לא יכול להגיע לשם. באירופה לא יצא לי לראות משחק, למרות שיש לי קרובים בשבדיה שהבטיחו לקחת אותי למשחק כשאבקר שם. בצפון-אמריקה לעומת זאת ראיתי כמה משחקי NHL וגם ליגות משניות.

למעלה