קצת אירוני..

ykoyko

New member
קצת אירוני..

שקוראים ל"ידע" ידע! אררר... למה -אני- צריך לרדוף אחריהם כדי לברר איפה אני יכול לתקן [ממש לתקן.. להחליף את -כל- האיפוד שלי תמורת 167 כי "אי אפשר לתקן מסך LCD שבור.."] את האיפוד שלי.. האחריות של אפל עושקת!! וגם המוצר.. האיפוד מדהים אבל האמינות חרא.. סורי.. תשקלו את זה כשאתם חושבים על קניית איפוד.. אולי יותר טוב בHP, לא יודע.

ykoyko

New member
רק הוצאתי מהתיק

שלא קרה לו שום דבר חריג והמסך היה שבור.. אם תקרא בפורומים עולמיים תראה שהמסך נשבר בקלות.. אם הפוד יפול על הרצפה רוב הסיכויים שהוא ישאר שלם, אבל לפעמים מוציאים את האיפוד מהתיק והמסך שבור מבפנים.. קסום הא?

זה הגיוני שאם תשים בתיק

והוא יטלטל שם בפנים ויסתובב ויפול בתוך התיק ויתקל בכל מיני דברים חדים אח"כ אל תתפלא שהמסך נשבר...

איפה כתבתי "אמרתי לך"?

כתבתי לו ששמירה מרושלת על האיפוד לא צריכה לגרום לו להשמיץ את האיפוד ואת כל חברת אפל וככה זה השתמע מהסיפור שלו אני לא אוהב את הגישה הטרולית הזאת של :"קניתי איפוד והוא חרא..."

wdsrk

New member
המסך לא נשבר בקלות...

יש מצב שהתיק נזרק במקרה? בשביל לשבור את המסך צריכים קצת יותר ממכה על הרצפה! ואת זה אפילו אתה אומר! מעניין, יכול להיות שיש גמדים רשעים שנכנסים לתיקים של אנשים ושוברים להם את המסך של האיפוד?!?!?!?!?!????? קונספירציה....

למעלה