קצת אחרת

YoUr SeXy LaDy

New member
קצת אחרת

אני תלמידה במגמת תקשורת. הטילו עלינו לעשות פרויקט של כתבה תיעודית. אני מאוד מעוניינת לעשות סרט שתיהיה לו משמעות רחבה וגדולה. לכן אני פונה אליכם אם יש לכם רעיון או ספור חיים מעניין ואתם אכן מעוניינים להעביר מסר לאחרים בבקשה תפנו אליי. זה חשוב כי ברצוני לנצל את הבמה הזו שיש לי למטרה טובה... מחכה לתשובה.

Super Chuly

New member
הצעה

אומנם לא הסיפור שלי, אבל בתחילת השנה, הגשתי (במסגרת מגמת קולנוע) תסריט המספר על נער מתאבד, שאחותו הקטנה היא היחידה ששמה לב לסימנים המעידים על כך שהוא עומד לפגוע בעצמו, אך היא אינה יודעת איך להציל אותו, כל הסיפור למעשה מסופר מנקודת מבטה של האחות הקטנה. לבסוף, נשרתי עם הרעיון (וחזרתי לתפקיד המקורי שלי- עורכת), אבל אני בהחלט ממליצה להתעסק בנושא- זה נושא מאוד חשוב (כל עניין הסימנים המעידים על בן נוער במצוקה), אך יש לציין שדורש עבודת תחקיר רבה והשקעה. בהצלחה! ליהי :)

הצעה../images/Emo211.gif

מה דעתך על לתעד קבוצה של תלמידי דרמה? בסוף השנה יש הצגה, ומי שמצלם מקבל אפשרות שהסרט שלו יופיע בערוץ שמונה.

כמה רעיונות...

זה תלוי מה את רוצה.... אם משהו שיגרום לכולם לבכות אז... 1.אפשר על אהבה אמיתית עם סכוסוכים וכל זה...ובסוף מישהו מת!!!חח 2.על אנשים עניים ששורדים וכזה.... אם את רוצה משהו מצחיק... 1.יום אחד בחייה של פאקצה(לא שיש לי משהו נגדן חס וחלילה זה רק דוגמא) 2.על אחד כישלוני המיוחד...שכל הזמן נכשל...ובסוף מאיר לו המזל...או שלא...חח מקווה שעזרתי =]

למעלה