קצת אחרת...

• פותח הנושא yn3
  • פורסם בתאריך

yn3

New member
קצת אחרת... ../images/Emo8.gif

חבר´ה, לא שיש לי משהו נגד הפאנטום (חלילה וחס) אבל מה עם מחזות זמר אחרים? נתקלתי לפני כמה חודשים במחזמר לא מוכר כל כך שנקרא Romance Romance. הוא מ-1988 והיה אפילו מועמד לטוני (רק שזה היה מול פאנטום האופרה אז הוא כמובן הפסיד...). המחזמר, כמה צפוי, עוסק ברומנטיקה אבל מנקודת מבט קצת צינית יותר לגבי אהבה. אם אתם נתקלים בפסקול, וחלק מהשירים הועלו לKaZaA (אני הזמנתי את הדיסק מאמזון, כי מה לעשות בארץ לא שומעים על מחזות זמר של אוף-ברודווי) - מומלץ בחום... הזמרים הם סקוט באקולה ואליסון פרייזר, ושניהם עושים עבודה נהדרת. ואני מתחייבת לטפטף לכם יותר על מחזות זמר פחות מוכרים אבל לא פחות אהובים... צריך לחנך את הנוער
שבוע טוב שיהיה, יערה Love, Love Changes Everything

zViper

New member
סקוט באקולה?!../images/Emo13.gif הוא הזמר שם?

אותו שחקן מעולה מסדרת המד"ב:"חזרה בזמן"? אותו שחקן מסדרת המד"ב:"מסע בן כוכבים:אנטרפייז"?
וואלה? וואלה? הצפע.

yn3

New member
זינוק לאתמול ../images/Emo13.gif

וכן, סקוט באקולה התחיל את הקריירה שלו על הבמה במחזות זמר לפני שהוא הגיע לטלוויזיה, וגם היה מועמד לטוני על רומנס רומנס (רק שכאמור הפסיד למייקל קרופורד...). יש לו עוד מחזמר מ-1985 שנקרא three guys naked from the waist down, אבל עליו אני לא יודעת יותר מדי, וב-1995 הוא הופיע בקונצרט הצדקה של anyone can whistle של סונדהיים. עכשיו, הסיפור על המחזמר הזה - הוא עלה בשנות השישים ורץ 11 הופעות (יש האומרים 9) לפני שירד בבושת פנים. הוא הפך לקאלט וב-95 כאמור העלו אותו בתור מופע צדקה, ואז כל המבקרים הסכימו שהוא בהחלט הקדים את זמנו... anyone can whistle הוא מחזמר סהרורי, הזוי, סאטירי ומצחיק בטירוף, שנוגע בנושאים של נורמות חברתיות. בקיצור - מומלץ!
יערה Love, Love Changes Everything

yn3

New member
קראו לה זינוק לאתמול ../images/Emo13.gif

וכן, סקוט באקולה התחיל את הקריירה שלו על הבמה במחזות זמר לפני שהוא הגיע לטלוויזיה, וגם היה מועמד לטוני על רומנס רומנס (רק שכאמור הפסיד למייקל קרופורד...). יש לו עוד מחזמר מ-1985 שנקרא three guys naked from the waist down, אבל עליו אני לא יודעת יותר מדי, וב-1995 הוא הופיע בקונצרט הצדקה של anyone can whistle של סונדהיים. עכשיו, הסיפור על המחזמר הזה - הוא עלה בשנות השישים ורץ 11 הופעות (יש האומרים 9) לפני שירד בבושת פנים. הוא הפך לקאלט וב-95 כאמור העלו אותו בתור מופע צדקה, ואז כל המבקרים הסכימו שהוא בהחלט הקדים את זמנו... anyone can whistle הוא מחזמר סהרורי, הזוי, סאטירי ומצחיק בטירוף, שנוגע בנושאים של נורמות חברתיות. בקיצור - מומלץ!
עד כאן היסטוריה... יערה Love, Love Changes Everything

zViper

New member
זכרתי את השם במדיוק...

רציתי לראות כמה זמן יקח לאנשים לתקן אותי
"ניזוק לאתמול" עוד סדרה בנושא הכי מרתק והכי מדהים שקיים: נסיעה בזמן!
הצפע.

zViper

New member
גליתי../images/Emo8.gif

במצב שלי, דיני נזיקין מתקשר לי רק בכל הקשור ל-
ול-
לא רגיל למצב הזה, אך כנראה שזה מה שקורה שהפנטום משמין, כמו שמישהו כתב כאן בדיוק, הזכיר שהפנטום גידל לעצמו בטן
הצפע.

למעלה