קצת אור בקצה ... אולי

קצת אור בקצה ... אולי

שנה הבאה היא צריכה צהרון . אני חייבת לעבוד עד ארבע בגן מסיימים באחת אבלללללללללללללל במתנ"ס הצהרון עולה 850 ש"ח ולא הם לא עושים הנחות לחד הוריות ולא עזר כלום אין להם רצון וגם לא יכולת. מזל שראש המועצה הפנה אותי " לרוטרי " עכשיו נשאר למלא טפסים ברווחה ולחכות לנס שיקרה תחזיקו לי אצבעות

daniela1975

New member
../images/Emo50.gif יפה...

אני מאמינה שהדברים יסתדרו

עכשיו אני מזה עצבנית ../images/Emo46.gif

מנהלת לשכת רווחה עלאק אפילו למלא לי טפסים היא לא רצתה. יש הרבה לפניך שמחכים בתור אין על מה לפתוח לך תיק חוצפנית הזאת עיצבנה אותי נורא היא עוד תשמע ממני .

רגע יש לי עוד ../images/Emo46.gif

לא מבינה בכלל מה פתאום מתנ"ס מרשה לעצמו לקחת כ"כ הרבה כסף לצהרון שאמור לתת פתרון הולם להורים שעובדים עד מאוחר ובפרט להורים כמונו שיוצאים לעבוד מנסים בכח לפרנס ולעמוד על הרגלים אבל לא
לכי תשברי תרא'ש מאיפה לעזאזל להוציא עכשיו 850 ש"ח לא מדברת כבר על החוגים לאפשר לילדה להתפתח בכיוון רצוי והכי מעצבן שהמועצה מגבה את הכל ונותנת רשימה של עמותות שאם יהיו לי עינים מספיק יפות אולי אני אקבל הנחה . אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף זהו

מרגנית2

New member
אצלנו במתנס

יש הנחה של בערך 20% לחד הוריות בתלות בגובה ההכנסה של האם. והרי כל המתנסים שייכים לאותו איגוד. אז אולי תבררי את זה שוב? אולי הם לא יודעים. אולי לא רוצים לדעת. במקרים קשים במיוחד המתנס גם משלם את הקיטנות או הצהרון באופן מלא. אבל באמת נדמה לי שצריך התערבות של הרווחה..

למעלה