קצת אופטופיק, קצת לא.

Yaniv-DC

New member
קצת אופטופיק, קצת לא.

בואו נתחיל באף טופיק... אני רוצה לנצל את הבמה שאפרת נתנה לי ולהזמין את כוווולם לפורום החדש שלי, פורום ה-א-י-ר-ו-ו-י-ז-י-ו-ן! ורגע לפני שהגבות מורמות ותמיהות לפשר הדבר מתחילות לצוץ, אני רוצה להזכיר לכולם שגם השנה, ככל שנה, הארוע הזה זכה לרייטינג השנתי הגבוה ביותר, כך שלא מעט מאלה שאומרים שהם לא רואים, כנראה איך שהוא מסיימים את דרכם מול המרקע... אצלינו לא נבקש סיבה ואבחנה על המרשם, רק חיוך! והקצת לא - לא הייתי מודע לפורום הזה. אמנם אני לא הורה, אין לי הפרעת למידה כלשהיא או כל דבר דומה, אבל נתיב החיים המוזר ומעניין שלי הביא אותי להיות מורה בארה"ב. כאן ילדים בעלי ADHD או ADD לעתים מאובחנים כאוטיסטים, וילדים שלא הצביעו יפה בכיתה מאובחנים כבעלי הפרעות כאלו ואחרות. כאן יש בכיתות הגן ילדה בת 3 שהולכת לפסיכולוג, וילדה שמכיתה ב´ נמצאת קבוע על פרוזאק ומאובחנת כשבורה נפשית. חוץ מזה באחת הכיתות בהן אני מלמד יש לי 3 תלמידים עם ADHD 2 עם ADD ועוד אחד עם הפרעות אחרות ששכחתי את צרוף האותיות. אני חושב שאני אבקר פה מדי פעם, אולי אני אוכל ללמוד משהו מזה. אבל גם אתם צריכים לבוא לבקר
חיים טובים לכולכם! יניב מנהל פורום אירוויזיון וישראלים בחו"ל

יניב שלום, ברוך הבא! ../images/Emo39.gif ../images/Emo50.gif

קודם כל בהצלחה עם הפורום החדש! גם אני הייתי פעם אוהדת ארוויזיון, אבל זה היה לפני הרבה שנים... שנית אני שמחה שבאת ומצאת עזרה, אתה מוזמן תמיד לבוא לשאול שאלות ולקבל חוות דעת. אפרת

למעלה