קצת אוף טופיק...

S1ndrome

New member
קצת אוף טופיק...

אבל הייתי צריך להביע קצת שמחה מישהו או מישהי כתבו כאן לפני כמה זמן שנשאר פוסטר אחרון בהפנינג שבדיזינגוף סנטר. פוסטר שכתוב עליו into every generation.... בקיצור, רציתי להגיד פוסטר מדהים ! והוא כבר לא בהפנינג הוא אצלי ! מואהאהאהאהאהאהאהאהאהאה

חי חי גם לי יש אותו... תגיד גם אתה

רואה את אנג'ל בצד שמאל של הפוסטר או שאני מדמיינת?

מזה הדבר הזה גם אני רוצה!!! לי יש

של אנג'ל ממלטה (אי בים התיכון) שחברה שלי קנתה לי!

B a n j o

New member
נצל"ש חשוב !!!

היום הגיעה בדואר העונה השנייה של באפי !!! (על DVD) והכי טוב זה שבסוף לא הייתי צריך לשלם מכס ! ומחר אני מקבל את העונה השלישית
I'm so happy, oh so happy...

מזל טוב!

אהה יש לי עוד שאלה בקשר לזה נכון אמרת שאם זה מעל 50 דולר משלמים מס של משו כמו 50 שקל...? אז אם אני יזמין מאמזון את עונות 2 ו3 במבצע אז הן עולת בערך 80 דולר... אז המס יותר גבוה? יותר משתלם לי להזמין אותן בנפרד מDDD?

B a n j o

New member
תראי...

בעיקרון המחיר באמאזון יותר זול מ-DDD הבעיה היא שהמחיר שהם רושמים על גבי האריזה בשביל המכס הוא כולל דמי המשלוח ואז זה יוצא יותר מ-50$. למזלי, לא דרשו ממני לשלם על המכס אבל זה עיניין של מזל. ב- DDD הם לא רושמים את מחיר המשלוח על האריזה ואז יש פחות סיכון. אם תשימי לב אז המחיר של המבצע באמאזון כשאת קונה את שתי העונות אז הוא יוצא בעצם כמו המחיר אם היית קונה אותן בנפרד
אז אני אישית הייתי כבר קונה דרך DDD אבל בנפרד. אולי הדמי משלוח יצאו איזה 2$ יותר מאשר אם תקני ביחד (אני לא בטוח) אבל אז לא תסתבכי עם המכס. המכס יוצא כ- 20% ממחיר החבילה כאשר היא מעל 50$ ככה שככל שמחיר החבילה יותר גבוה תשלמי יותר מכס

Tristann

New member
אם כולם, אז גם אני

ביום ראשון השבוע חזרתי לאפטר מהבסיס אחרי שסגרתי שבת ובבית חיכתה לי ההזמנה הענקית שלי מHMV, שהיא: 2 עונות של סקס והעיר הגדולה (שזה לא כל כך מעניין אותנו) ושלושת העונות הראשונות של באפי בDVD והפסקול של המיוזיקל. וכך היה לי השבוע השמח ביותר מאז שהתגייסתי (כבר יותר משנתיים)

S1ndrome

New member
לא...

אני לא רואה את אנג'ל למטה אבל ראיתי פוסטר מה זה יפה של אנג'ל ואם היה לי עוד קצת כסף הייתי קונה אותו ושם אחד ליד השני :)

ד י י ז י

New member
פוסטר של אנג'ל? ../images/Emo12.gif

אני לא ראיתי פוסטר של אנג'ל! למה הפניג רחובות לא מביא פוסטר של אנג'ל? לי יש שני פוסטרים של באפי (בלבד) אחד כמו שיש פה לכולם, ואחת של שרה מישל עם גופייה סגולה. הוא פחות יפה האמת.

אני אוסיף קצת משלי, למרות שכבר

אמרתי....יש לי אינטרנט מהיר ומחשב חדש יפה ומבריק!(טוב, לא ממש, אבל שיהיה
) אינטרנט בכבלים זה גאוני!חיחיחי...אני כל כך מאושרת!

talrv

New member
maybe because..

הפנינג רחובות?!? אבל יש חנויות חדשות בקניון! פוקס מן , להפתעתי, חנות נעליים בשם "אלדו" (שדרך אגב, אותם נעליים קניתי בברזיל לפני שנתיים אבל לא משנה..), יש גם את רספקט שגם היא יחסית חדשה ועוד מעט יפתחו סכו-עור בקדמת הקניון בחוץ, ליד דלתא פלוס. שלא תגידי שאני לא מעדכנת אותך
וגם אמריקן סיטי נפתח, שווה לבדוק.

dawn 14

New member
יש לי אותו

כבר, ודרך אגב מי שרוצה את הפוסטר אז יש בהפינינג בנתניה יש שם שני פוסטרים של באפי, אז רוצו לקנות, פשוט יש לי אותם אז אני אומרת לכם.

למעלה