קצת אואזיס להערב...

YOasis

New member
קצת אואזיס להערב...

שני דברים. 1) הסרט Goal משודר היום ביס 4 בשעה 22:00. הסרט עם הסיפור על הנער שהופך להיות שחקן במנצ'סטר יונייטד או משהו כזה. קיצר, מה שמעניין אותנו (או לפחות את רובנו פה, כי הסרט זה לא האישו... סתם, זה באמת סרט חמוד) הוא שהפסקול מלא באואזיס ובכלל שירים מעולים. (יש לי זכרונות ממנו בקולנוע, היה מדהים
) 2) היום, אני חושבת ב-01:00, יש את האנפלאגד האהוב על כולנו בMTV2, ערוץ 61 ביס... אין לי מושג איזה ערוץ בהוט. שמישהו יכתוב פה. חוץ מזה שהיה היום איזה מצעד מפגר ב-VH1 של האלבומים הטובים ביותר מה-25 שנים האחרונות ומי שלקח את 95', בלי למצמץ אפילו, הוא כמובן (What's The Story) Morning Glory? שלנו. איזה יופי!
שבוע טוב! חג שמח, חופש נעים וכל זה

sok777

New member
תודה!

כן, ראיתי שיש את 'גול'. ואם להיות קטנוני [כי רק היום אמרת שאני כזה] אז הוא עובר לניוקאסל יונייטד.

YOasis

New member
כן נכון... לפחות זכרתי את היונייטד

(רואים שאני לא מבינה בכדורגל, אה?!
)

sok777

New member
כן, די..../images/Emo3.gif

בסוף ראיתי איזה חלק מהסרט.. אבל בבוקר של.. אתמול נראה לי. ממה שאני זוכר שמעתי Club Foot של קסביאן, Acquiesce וCast No Shadow.. :)

sok777

New member
כן, אני יודע,

אני יודע מה יש. אבל אמרתי מה הספקתי לראות. והאמת שגם את מורנינג גלורי הספקתי לראות. היה שם שיר, שכחתי מה זה היה בדיוק, שזה כאילו נואל שר אבל אני לא בטוח ב100% שזה הוא.. אולי Cast no Shadow..

RoySupernova

New member
שכחתם כמובן את

השיר עם השם הארוך ביותר ביקום: ?Who Put The Weight Of The World On My Shoulders

cmpo

New member
../images/Emo109.gif תודה../images/Emo70.gif

רק חבל שאין לי יס =[
חג שמח

LetThereBeLove

New member
../images/Emo207.gifווי מישהו שם לב שבערוץ 22

בפרומו לפרק הסיום של "גומרות הולכות" יש את LTBL? זתומרת, יש ממש את הפתיחה, אבל בכל זאת.. ווי, הוגנבתי

למעלה