קצת אהבה מבחוץ...

קצת אהבה מבחוץ...

שלום לכולם, די במקרה מצאתי את הפורום הזה, והסקרנות (מהולה בלא מעט נוסטלגיה) גרמה לי להיכנס ולקרוא קצת. נוסטלגיה לא לBSB, אלא לקטע של להיות צעירה, מבולבלת, מטורפת, מתלהבת, ושרופה על להקה ששמה ישאר חסוי. טוב, שיהיה, אני מתכוונת לטייק ד´את. מישהו שמע עליהם? מישהו זוכר? אם לא, לא נורא. הלהקות האלה נוטות להתחלף לעתים די קרובות, מה לעשות. בכל אופן, נכנסתי לחפש את אותה אוירה של פעם. אולי המסרים שמסתובבים כרגע לא בדיוק מייצגים, אבל אני חייבת לציין שמצאתי מעט מאוד דיבורים על העיקר! אתן יורדות אחת על השנייה די הרבה, ומציינות שהפורום יבש. תשמעו, אני לא כאן לשפוט אותכן, אני סתם אורחת לרגע. ומה, אני לא התעסקתי בשטויות כאלה? בתחרות מטופשת עם כל מי שמעריצה את טייק ד´את קצת יותר ממני, ועם כל אחת שמעריצה את טייק ד´את קצת פחות ממני, או כל מי שחס וחלילה מעריצה את בויזון או את איסט 17 (עוד שמות מהעבר הרחוק...). אבל עכשיו כשיש לי קצת יותר פרספקטיבה על העניין (אני בת 23, שזה אומר מעריצה כבר 8 שנים בלי שום כוונה להפסיק, וכן, אני יודעת שהם התפרקו), אז זהו שעכשיו כשיש לי קצת יותר פרספקטיבה על העניין, אני יודעת שמה שבאמת חשוב בכל העסק הזה זה אהבה. הרבה אהבה. בגיל הזה אנחנו זקוקות לאהבה, ובגלל איזושהי תופעה (שאני אשאיר לפסיכולוגים משועממים לפרש ולנתח), אנחנו מוצאות את האהבה שאנחנו צריכות בחבורה של בחורים שאף פעם לא פגשנו ולא נפגוש. הגיוני או לא, זה נותן לנו אושר עילאי, ובתור בונוס, זה מחבר אותנו לעוד המון בנות ברחבי העולם שחולקות את אותה האהבה. ובסופו של דבר, זה ממש לא חשוב אם אתן מקבלות את זה מBSB ואני מTT. אני הייתי שם, הרגשתי את מה שאתן מרגישות (ויותר - אתן לא התמודדתן עם פירוק, ואני לא מאחלת לכן את החוויה הזאת!). אבל אני מבינה אותכן, וברגע שטוף סנטימנטליות זה, אני אוהבת אותכן נורא. וזה היפה שבדבר. אני לא מכירה אף אחת מכן אישית, אבל החוויה שלי והחוויה שלכן מחברות אותנו. זה מה שאני מנסה להגיד, אם מישהו עדיין טורח לקרוא שורות אלה. האהבה כאן היא העיקר. תאהבו את BSB בכל שורה שאתן כותבות בפורום הזה. ותזכרו להסתכל מידי פעם מעבר ליריבות, אפילו למעריצות של N SYNC, ווסטלייף, או כל להקה אחרת, ולאהוב אחת את השנייה. האהבה לBSB תשרת אותכן באמונה, עד שתגדלו ותרגישו שאתן לא צריכות אותה יותר (או תנצרו אותה לנצח, אני ממליצה, למרות שזה לא פשוט), והאהבה אחת לשנייה תחבר אותכן כל עוד אתן רוצות שיהיו לכן חברות, כאלה שבאמת יבינו מה עובר עליכן. שזה אומר לטווח הארוך מאוד. יאללה ביי. אני מקווה שהוספתי פלפל בלתי צפוי לפורום, נראה אם יהיו תגובות... דינה. נב באיזשהו שלב עברתי לכתוב הכל במין נקבה. מבקרים כאן גם בנים? מקווה שלא פגעתי באף אחד.

howiefan

New member
אני יותר מבוגרת ממך

וחולה על הבוייס מאמצע 1995, ותמיד אהיה. פעם אהבתי את הניו קידס, וגם להם אני שומרת אמונים אפילו שהם התפרקו ב -1995, המ... . טייק ד´את לדעתי האישית הייתה להקה גרועה עם כשרון אחד -רובי וויליאמס, וטוב שהם התפרקו, רובי כמובן עושה חייל. מארק פוטר מחברת התקליטים אחרי ששני הדיסקים שלו כשלו, גארי הועף מחברת התקליטים אחרי שכל אלבומיו כשלו, האוורד -נכחד ושמעתי שהוא ממלצר או משהו, ג´ייסון עבר לטלווזייה בלונדון משהו. בקיצור, מי שיש לו את זה יש לו את זה, מי שאין לו סטייל טייק ד´את ופייב הופכים לז"ל (הלהקות כמובן). אני עוקבת אחרי הקריירות הנהדרות של הניו קידס וגאה בהם מאוד, ג´ואי מקנטייר הוציא שני דיסקים מעולים שמכרו ומוכרים בטירוף ויש לו אתר משלו, ג´ורדן התחתן ונולד לו ילד, יש לו אתר והוא הוציא שני דיסקים שמכרו ומוכרים בטירוף. דני עבר להפקת מוסיקה והוא עושה חיל וכן הוא מפיק של להקות ויש לו להקה משלו, נשוי + 4 (2 לא שלו). ג´ון החליט לפרוש והוא עושה קריירה מצליחה של סוכן נדל"ן במיאמי, ואחרון חביב דוני וולברג (כידוע אח של מארק), נשוי +2, עובד על מוסיקה משלו ועושה חייל בהוליווד (כופר וכו´). בקיצור אני מאמינה שיום יבוא והבוייס יתפרקו אבל אני אמיך גם להם לשמור אמונים, ואני יודעת שהם כולם יצליחו בגדול כי מה לעשות -יש להם את זה big time! אין לגיל כל קשר למוסיקה, זה שאת בת 23 לא אומר שאת לא יכולה לאהוב סוג מסויים של מוסיקה, את אוהבת את טייק ד´את? תמשיכי ושימי ז... על כל מי שיורד עליך, זה מה שאני עושה.

תראי יש לי חבר שפשוט חייב שתהיה

לו אובססיה למשהו..... זה מתחיל בכל מיני דברים אני לא אפרט אבל הוא פשוט מתמקד בזה ולומד על זה את כל מה שהוא יכול לדעת, לדעתי זה נכון שצריך שיהיה איזה משהו בחיים שנאהב אם זה מתבטא בלהקה, מדינה *שיעול*, או כל דבר אחר יש אנשים שפשוט צריכים את הדבר הזה.. ולדעתי יש כאלה שמתבגרים ופשוט מחליפים את ההערצה הזאת בעבודה הם משקיעים את כולם בעבודה. אז לדעתי זה ממש לא משנה באיזה גיל את פשוט תעשי מה שבראש שלך......

mya 6

New member
מאוד מעמיק..

תדיגי.. חשבת פעם לפנות לפסיכולוג??!! מה זה כול הרגשנות הזו... אני לא צריכה שום אהבה מאף ילד מטומטם בשיכבה שלי... כאילו שאני צריכה שהם יסתכלו לי על החזה יותר מקרוב שהם נותנים לי חיבוק!! תודה רבה אני לא צריכה את העיצות שלך... אולי את צריכה אהבה.. אני לא!!! ואני מבולבלת, מטורפת, מתלהבת, ובטח ובטח שרופה על להקה שם שם חסוי, כי השם הפך להיות גלוי ממזמן!! ואם בא לי לחלוק להם אהבה... אז אני אחלוק.. סו וואט אם עוד בנות מעריצות אותם?!?!? אז מה את רוצה!? שנפסיק?! ולא... לא הופסק שום, פילפלושמן זית לפורום..

תודה לכן על התגובות

כפי שאמרתי, יש הרבה עוינות בפורום הזה, ולא ברור לי למה. בסך הכל זה תחום עיסוק יפה וחיובי, אז מאיפה הסרקאזם? זו היתה חוויה מעניינת לבקר כאן, תודה לכולכן. אני חוזרת לפורום שלי. ביי, ובהצלחה לכולן!

למעלה