קצת אבודה

הייבי

New member
קצת אבודה

מעמותת שלומית הודיעו לי שהתקבלתי לשירות לאומי בקופ"ח ואמרו שיהיו שיבוצים תוך כחודש.. והזמן עובר והם לא מגיעים.. וכבר לא נעים לי להציק.. אין לי סיבה להיות מודאגת נכון? אם מהעמותה הודיעו שהתקבלתי וגם מהקופ"ח אז זה סתם לתת לזה זמן? תודה רבה אם למישהי תהיה תשובה... וגם אם לא...

TwelveEyes

New member
אם תסתכלי קצת למטה...

תראי שהמנהלת שלנו מוטרדת בדיוק מאותו העניין. כשהרכזת באה לבקר אותי לפני כשבועיים+, שאלתי אותה מה קורה עם בנות שירות חדשות והיא אמרה שכל הזמן היא מתקשרת וכל הזמן אומרים לה "עוד כמה ימים"... אז אין ברירה אלא להתאזר בסבלנות. אה, וסתם רציתי לשתף אותכם שהיום, אחרי שנתיים (!!!!!!) של לימודי נהיגה (כל הזמן נאלצתי לעשות הפסקות בגלל הלימודים
י"ב קשה כיתה) והרבה הרבה הרבה דם, יזע ודמעות, סוף סוף עברתי בשעה טובה טסט
ולא אכפת לי אפילו לספר שזה הטסט ה-12 שלי. מי שם זין.. העיקר שיש לי רישיון (להרוג) סוף סוף

justagir123l

New member
טסט 12?!

וואו. טוב נו, אני בחיים לא הייתי עוברת טסט גם ככה מזל טוב!

מזל טוב . אני עברתי חמישי

אבל עכשיו זה לא אומר שהסיוט נגמר או משו כזה . קחי אותי לדוגמא : עברתי רק טסט חמישי , לפני חצי שנה , ולא נותנים לי לנהוג .. מקווה שככה זה לא יהיה אצלך .. בהצלחה

הייבי

New member
מה זה משנה?

מה זה משנה איזה טסט העיקר שעברת.. תהני מהרישיון.. גם ככה אחרי כמה חודשים שוכחים באיזה טסט (או לפחות מפסיקים לדבר על זה) והעיקר להנות.. ותודה על העידוד שאני לא לבד.. לפחות ככה אני לא אחשוב שהעמותה מנפנפת אותי.. אני פשוט אזכר שזו מדינת ישראל.. והכל נעשה ברגע האחרון כאן...

M o n a L i s a

New member
דנה ../images/Emo9.gif

אני עשיתי מליון שיעורי נהיגה ולקח לי 5 טסטים לעבור (למרות שפישלתי גם בזה שעברתי). ההורים שלי סוףסוף הסכימו לתת לי את האוטו, ואני נוהגת לי בחיפה אבל הם מרשים רק עד הקריות
. איזו הרגשה עילאית זה לעבור טסט???

בלה בלה5

New member
וואי מזל טוב!!!../images/Emo24.gif

איזה כיף זה אה?? גמלי היה סיוטטטט הלימודי נהיגה...למדתי 10 חודשים, עשיתי תאונה בשיעור 8 (נכנסתי ברכב חונה פז'ו 206 חדשה!!:) (טוב, יש לי טעם במכוניות:)) ואז בסוף בטסט 3 הגיע הרישיון המיוחל לפני שבוע!!!! יוו זה הקלה מטורפת אה? חח אבל לוקח זמן להתרגל!!!עד היום אני מקללת שאני רואה מישו שאני מכירה נוהג חח:)

M o n a L i s a

New member
הייבי ../images/Emo13.gif.

אני יושבת ומחכה בדיוק כמוך, והם מר4שים לעצמם לשחק איתנו
. את הולכת להיות בקופ"ח בחיפה?

הייבי

New member
אם אין ברירה אז מחכים..

נו.. אז שירות לאומי זה כמו צה"ל... הרבה חוסר וודאות..הרבה בלאגן ובסוף הכל נעשה ברגע האחרון... לא חיפה זה רחוק לי נורא.. אני נשארת קרוב לבית ברעננה..

alll4

New member
תגובה

את לא צריכה להיות לחוצה יש בנות שלא אומרים להם איפה הם ישרתו עד היום הראשון שלהם בשירות

למעלה