קצת אבודה

מקווה5

New member
קצת אבודה

הי בנות
אמורה להתחיל טיפולי IVF... ממש מתלבטת האם פרטי או ציבורי?.. אני חברת קופח כללית - התעניינתי לגבי רופא שלא עובד עם הכללית - השאלה שלי היא איך למשל ייתאפשר לי לקנות תרופות פוריות - אצטרך תמיד להתנהל במקביל מול רופא פריון מהקופה?
מישהי יכולה להמליץ על טיפולי פריון בתל השומר?
אשמח לתגובה
תודה מראש

שום אבודה ! הכל בסדר - כולן פה

תה"ש עשיתי איתם 6 הזרעות וחמישה IVF
מרפאה עם צוות רופאים מוכר וטוב.
אחיות - מלאכיות.
אשפוז יום (לשאיבות והחזרות) - אסתטי יעיל ומהיר.
מזכירות - אחת נהדרת ושנייה נהדרת קצת פחות.
תורים - הראשון היה לי עם המתנה די ארוכה אבל ברגע שמתחילים שם זה זמין.
למה אני כבר לא שם? - הרגשתי שמיציתי. בתחושתי הם נעולים שם על שניים שלושה פרוטוקולים בלי יותר מדי יצירתיות. ובאיזו שהו שלב כשאר הזמן עובר ואין תוצאה רק המחשבה על עוד פעם מאותו דבר גרמה לי לצאת לדרך חדשה.
כולי תקווה (זה נשמע רע) שיש לך/לכם בעייה קונקרטית ברת טיפול ולא מה "בלתי מוסברים" ואז לא תזדקקי למשהו יצירתי.
תרופות פוריות - אני בלאומית אבל נראה לי שזה עובד אצל כולן - אם תעבדי מול תה"ש המרשמים לתרופות שהם יתנו לך מתקבלים בקופה ואם לא רופא משפחה שלך ממיר לך אותם. אני עובדת עם רופאה פרטית - אני בכל מקרה ממירה מרשמים ממנה כי רופא המשפחה שלי שהוא אחד המקסימים אם לא ה- ביקש להיות ביחד עם אצבע על הדופק על מהלך הטיפול. המתוק הזה כל פעם שנותן לי הפנייה לבטא מחזיק אצבעות ומבטיח טלפון חגיגי על בטא חיובית-)
הכי בהצלחה לך ושבת שלום

נונו2014

New member
לא צריכה להמיר שום מרשם

המרשמים של תרופות הטיפול עצמו ..לא הייתי צריכה להמיר .בכל הפעמים שעשיתי טיפולים .
ואני בכללית וכל הטיפולים נעשו בבתי חולים פרטיים אצל רופאים פרטיים שבכלל לא עובדים עם הכללית .
זה מין מרשם גדול כזה שמודפס עליו כל התרופות והוא מסמן לך מה הוא רוצה ומה הכמות .ואת קונה בבית המרקחת של הקופה .אפשר בסופר פארם אבל הם לא מחזיקים את כל התרופות וגם אמרו לי לאחרונה שהם הפסיקו לכבד את המרשם הגדול וצריך להמיר למרשם של הכללית .
בהצלחה ...

לגבי פרטי או ציבורי

כנראה שאף אחת לא יכולה לתת לך המלצה אוביקטיבית כי לכל אחת הייתה את ההתנסות שלה.
אבל אומר מה הדעה שלי-
א. את הטיפול השאיבה הראשונה אין סיבה לדעתי לא לעשות בציבורי, יראו איך את מגיבה להורמונים, יעשו החזרות ואולי גם יהיה מזל ותיקלטי
,
ב. אם חלילה לא, זה השלב שלך לשקול איך להמשיך..
* אם יש לך ביטוח פרטי שממן טיפולים, הייתי משתמשת בו והולכת לפרטי
* אם לא, ואם את היית מרוצה מהטיפול בציבורי, תמשיכי בציבורי. אם את חושבת שהטיפול שקיבלת לא טוב, תשקלי אם את רוצה לתת הזדמנות נוספת או לעבור לפרטי.
* כך או כך, כמה חודשים לפני שאת רוצה לעבור לפרטי תקבעי תור ליתר ביטחון.. אם מדובר ברופא מבוקש אז התורים ארוכים.

לגבי שאר השאלות- אם את בציבורי לרוב לא ניתן לבחור רופא, ובאופן ספציפי בשיבא לא נותנים וזה כל פעם רופא אחר. יתרון מבחינה מסויימת כי עוד עיניים מסתכלות על התיק, וכל יום יש רופא. חיסרון מצד שני כי אם מידע שהיה ידוע לרופא אחד, קבור בתיק ולא יודע לאחר, יתכנו מקרים נדירים בהם הרופא השני הוא זה שיתן את הפרוטוקול ואיתו ימשיכו מאנרציה ישכחו את הבעיה הראשונית. שוב, מדברת על מקרים נדירים כנראה.
לגבי מרשם, לא הייתה לי בעיה, לא בפרטי (רק הזרעות) ולא בציבורי

בהצלחה

מסכימה עם מה שאתבה חדשה כאן2012

אפשר לנסות סבב או שניים בציבורי, אם לא הולך, אז לפנות לפרטי.

למעלה