קצר באל בריו

Amoureuse

New member
קצר באל בריו

כמה שמזמן לא הייתי פה, ועוד יותר מזמן לא כתבתי ביקורת של ממש. בואו נראה אם אני עוד "זוכרת את המלאכה"... את אל בריו גיליתי לפני כחצי שנה, כשהם היו ממש חדשים. הם מצאו חן בעיני. מיקום ללא שום יומרה, עיצוב חמוד, בעלים מקסימים (לא, לא היתה היכרות קודמת, אבל מכיוון שהגענו 3 אחיות רעשניות וצחקניות למסעדה ריקה במיוחד, ברור שזכינו להתייחסות אישית
). מאז חזרתי 3-4 פעמים, ובהתחשב בקצב הביקורים שלי במסעדות בשנה האחרונה, זה ממש ממש הרבה. אתמול באתי עם חברה שלא הכירה את המקום. חלקנו כמה מנות:
גבינת עיזים מטוגנת על מצע עגבניות: האמת שהמצע לא היה מצע אלא יותר דומה לרוטב שפוזר בנדיבות מכל הכיוונים עד שבקושי ראינו את הגבינה. אבל הוא היה כל כך טעים (פשוט, מרקם מוצק יחסית) ונזלל בקלות עם לחם הבית, שלא נשמעו שום טענות.
שרימפס עם ליצ'י צרוב - סיקרן אותנו הצירוף. לא יודעת להגדיר מה עשה הליצ'י לשרימפס אבל המנה היתה מצויינת. בלי רוטב, טעם נטו של שני המרכיבים, יופי.
שרימפס עם קרם קוקוס וצ'ילי - המנה הכי טובה בעיני. נהניתי מכל ביס וכמובן גם כאן לחם הבית סייע לחסל את הרוטב עד הסוף (מישהו אמר דיאטה? מה? לא שמעתי!)
מולים ברוטב שנת ורוקפור: זו לא היתה בחירה שלי. האמת שזה לא נשמע לי משהו מלכתחילה הצרוף הזה, אני מעדיפה את המולים ברוטב יותר עדין, לא שמנת ולא רוקפור. אבל החברה בחרה וגם לה מותר. אני יכולה לומר שביחס לציפיות לא היה כל כך רע, אבל לא יכולה להמליץ על זה. מצד שני היא מאד נהנתה, אז מה אני מבינה. שתינו כל אחת כוס יין קברנה שיראז של יקב אבידן (שלא שמעתי עליו מעולם) - חביב למדי. ולסיום ה"שוס" של המקום, הלהיט שאחותי מוכנה לחזור בשבילו גם כל יום לאל בריו (שוב, לא שמעתי, מישהו שאל על דיאטה?
) - גלידת אלפחורס. לא יודעת מה אחרים חושבים על זה, אבל אצלנו במשפחה זה הלהיט. מומלץ בחום. מבחינת מחיר, הכל זול אבל סה"כ די קטן. בקזנקי משלמים על מנת שרימפס 50% יותר ומקבלים פי 2 שרצים. אבל הרי צריך לגוון את מנות השרצים לפעמים, ובשורה התחתונה יצאנו שבעות, מרוצות מאד, עם פחות 163 ש"ח בארנק (לפני טיפ), שזה בכלל לא רע.

מה אמרת על דיאטה?../images/Emo3.gif

אל בריו בהחלט כיפית ונעימה - אפילו ככה סתם על הבר.. אני מאוד נהניתי לשבת שם בשלישי בערב כאשר יש גם רקדני פלמנקו..

Amoureuse

New member
נכון, שכחתי לספר על זה

באמת אחד הביקורים הקודמים שלי היה ביום שלישי, באנו בלי תכנון (לשבת על הבר ולאכול גלידת אלפחורס, וכן זה היה עם אחותי
). ממש הופתעתי כמה עמוס שם, לצערי זה לא המצב הרגיל, והתברר שיש הופעת פלמנקו. מצאו לנו מקום בפינה של הפינה של הבר, אבל היה שווה, הופעה ממש יפה. מומלץ, אבל לא לשכוח להזמין מקום..

cookie13

New member
פשששש..תראו תראו מי כאן!!

ועכשיו הולכת לקרוא את הבקורת....

ננה f

New member
ברוכה השווה -:)))

לא שכחת את התורה... אבל הקבא היה קא"ב קינוח באותו בית

החתולית

New member
את אמרת גלידת אלפחורס ?

איך אני אמורה לעשות דיאטה עם כאלה דברים ? נשמע אחלה מקום למפגש בנות :)

למעלה