קצר אבל די קולע

Rוית

New member
קצר אבל די קולע

זה מה שיש לי להגיד על התוכנית של MAKING THE VIDEO אבל יכולו יותר להרחיב ולצלם, זה עבר ממש מהר!!! 3 שאלות יש לי מצפיה בזה: 1) מה זו בדיוק היתה ההפגנה הזו, לא הבנתי, הם לא רצו שיצלמו שם כי זה נוגד את כללי האיגוד שאין?! 2) למה היו צריכים את היעל הזו (או שזה היה עז?, מה זה היה? שכחתי?), באיזה סצינה הכניסו אותה? 3) ראו שמאחורי הקלעים צילמו שם מלא, איפה אתם חושבים יראו את התמונות, באתר הרישמי בSEE? טוב, לסיום אומר שאלאניס נראת מהמם כהרגלה ושמתם לב שהיה שם העוזר שלה (שכחתי את שמו-נו זה שהיא גילחה לו את הראש בקליפ של מאחורי הקלעים) ובכלל כל החברים שלה היו שם, אך איזה מלכה!!! בשביל זה שווה להיות חברים שלה (כן, בטח, רק בגלל זה
)

j u n k

New member
טוף אז ככה.

לפי מטב הבנתי...: 1. לא הייתי כל כך מרוכזת בקטע הזה כי אחיי החיזרים הפריעו לי אבל לפי הבנתי המקוטעת פשוט חסמו לעובדים שם את המעבר אז פשוט הפגינו שם... 2. זה לא עז זה צבי חחחחחחח....ואת יכולה לראות אותו בקליפ בחלק של האשלייה 3. לא הבנתי את השאלה אז סלחי לי...

Rוית

New member
אהה ווואלה צבי...

חחחח, שכחתי... תיארתי לעצמי שזה בחלק של האשליה, אבל לא שמתי לב... ומה ששאלתי היה שראו שמאחורי הקלעים צילמו הרבה תמונות של אלאניס מחופשת ועם חברים, אז שאלתי אם זה יהיה באיזה אתר? (אולי בראשי איפה ששמה יש את התמונות וזה נקרא SEE) תודה בכל מקרה

תשובה לשאלה השלישית

בטוח התמונות יהיו בהאתר הרשמי אבל קודם שיחדשו אותו! אבל יש גם אפשרות שהתמונות יהיו באתר של הדיסק( נו האתר שמופיע אם מכניסים את הדיסק URS למחשב)

Tabasco

New member
making of the video ../images/Emo108.gif

היה ממש חמוד. סוף סוף זכיתי לראות את הקליפ- הוא ממש יפה, ואלאניס גם ממש יפה... הקטע של האשליה שהוא כזה מטושטש לא היה משו משו בעיניי, וזה די מבלבל לנסות לראות בשני מסכים, אבל נו טוב- הכל בשביל אלאניס. הרעיון לקליפ חמוד חמוד חמוד, וכמו שהרבה ממכם אמרו- הוא כל כך לא אלאניסי שכזה
שזה לאו דווקא משהו רע. נורא אהבתי איך שבסוף שני החלקים מתאחדים חזרה לפרצוף של אלאניס, וזה כל כך נכון... בסופו של דבר בתוך כולנו יש את שני החלקים האלה, של המציאות ושל מה שהיינו רוצים שהמציאות תהיה אבל היא אף פעם לא. בקטעים מאחורי הקלעים כשנתנו לה לדבר- שמתם לב איזה צחוק דודתי יש לה?
חמודה! ותגידו, הפקצות האלה הן חברות שלה? נו טוב, יכול להיות שהמשפט "אמור לי מי חברייך, ואומר לך מי אתה" לא תמיד תופס, הא?
הדוגמנון הזה חמוד למדי, אבל אלאניס כבר הצהירה שזה לא זה, הוא צעיר מדי בשבילה (אני ממש לא מבינה אותה, הבחורה נראית ממש כמו בת 20, על מי היא שמה?) ולסיום רק מחשבה אחת שדי עצבנה אותי בסוף- תגידו, אתם לא שונאים איך שלוקחים שיר יפה, מלבישים לו קליפ יפה, ואז אחרי חודשיים שמשדרים אותו נונסטופ באמ.טי.וי כבר נמאס לכם ממנו? אני פשוט מקווה שזה לא יקרה לי עם השיר הזה...

למעלה