קצרצר לצהריים

tofit

New member
קצרצר לצהריים

וכן אלאדין, זה נחמד קצרצר גם בצהריים (אבל תמיד יותר עדיף ארוך מאשר קצרצר) "יכולתי לטעום את נשיקותייך המתוקות, זרועותיך הפתחות לרווחה..."

alpha80

New member
אוי זה קל

אבל אני שותק ולו בשל העובדה שהביצוע החדש של הזמרת ההיא עם הקארה לא מוסיף לביצוע המקורי המעולה, וגם לא לחידוש המצויין של הזמרת המופרעת עם השיער האדום.

alpha80

New member
לא חילקתי!!!!!

לא אמרתי באיזה אוטו היא נוסעת!!!! וגם לא מתי!!!!! למה את סתם מעלילה עלי עלילות?

tofit

New member
חכה חכה

זהו יותר אני לא עושה לכם חידונים ואתה תשמע לא רק מעורך הדין שלי, אלא גם מהסוללה של דיג'י. דיג'יי, דבר איתי, נתאם עמדות

ועדיין איו לי מושג מהו השיר

יכול להיות שזה כי בדר"כ מחלקים עם השיר הזה שקיות הקאה?

dj80s

New member
בד"כ כן, אבל עכשיו אני מחובר לחשמל

שאותו אני מקבל בגן החשמל של ערן33. וגם לי אין מושג על איזה שיר טופית מדברת, אבל יש לי הרגשה עמומה שלא כדאי לי לדעת

tofit

New member
אוי תפסיק כבר

זה שיר גדול, ובכלל לא קיטשי ואיך אתה לא מזהה אותו??

alpha80

New member
זה באמת שיר גדול.

לפחות בביצוע המקורי. אם אני לא טועה הפיק אותו ג'ף לין, מה שעושה אותו עוד יותר גדול. אבל הבטחתי לא לתת רמזים. אז אני לא.

dj80s

New member
טוב, נו

בואי ננסה לפתור לפי הרמזים שאלפא *לא* נתן: הזמרת המופרעת על השיער האדום? = סינדי לאופר? פרידה? קייט בוש? לה טויה ג'קסון? דיוויין? הזמרת עם הקארה? = נתנאלה? הקיצר, אין לי מושג.

alpha80

New member
לא מאמין לך.

אתה משקר...... - אני חותם על זה שאתה יודע.....

dj80s

New member
תודה לאלוהים על גוגל

נשבע לך שלא ידעתי. לא יודע, יש כנראה משהו בטופית שגורם לי להתבלבל. אבל חיפשתי בגוגל וגיליתי. נו, לפחות אחד מהניחושים שלי לגבי הזמרת היה מדוייק. מה, אמרו שאסור להשתמש במנועי חיפוש?

tofit

New member
אבל רק אתמול

אמרתי לי שאני לא יכולה להכנס למועדון תותחי העל כי השתמשתי ברמז. אז עכשיו אתה בא לכאן, משתמש בגוגל, ירחם השם, ועדיין נושא בתואר תותח על? אני מציעה לקרוא לכולם לישיבת חירום וד"א, נכון שזה אחלה שיר?

dj80s

New member
מותק

מה שמותר לי עוד לא מותר לך. ככה זה, טאף לאק. וזה שיר בסדר, אהבתי יותר את הביצוע של רוי אורביסון זצ"ל, עם הקליפ בהשתתפות ברנדון ההורס מבוורלי. ואני בכלל לא מרווין.

dj80s

New member
אוי סליחה

שכחו את אלדין בבית. "נהגתי כל הלילה" בביצוע המעולה של רוי אורביסון, הלא רע בכלל של סינדי ולאופר והרדוד להפליא של הזמרת עם הקארה.

מסכים עם כל מילה

(פרט למילים במקומות ראשוניים) בכלל, לרוי אורביסון יש קול שגורם כמעט לכל שיר להישמע טוב (אם כי הוא לא הספיק להתמודד לפני מותו עם קלאסיקות כמו Brother Louie. זה בטח כי הוא היה אנטי-נאצי).

למעלה