קצרצרון

אפרסקה

New member
קצרצרון

אהלן בנות, שוב קופצת לזמן קצרצר להגיד שלום. היום עשית פרופיל הורמונאלי ומקווה שיהיה בסדר. קיבלת היום את התוצאות של הפרוגסטרון ולא היה מי שיפענח לי אותן (הוצאתי בבדיקומט). אשמח אם מישהי תוכל להאיר את עיי. נדמה לי שנאמר פה משהו שערך תקין זה 45? אם כך, אני ממש לא קרובה, לדעתי התוצאות אומרות שלא היה ביוץ אבל אני לא בטוחה (מחזור קיבלתי אתמול כך שהריון לא קיים בכל מקרה). בכל מקרה, התוצאות הן: PROGESTERONE 25.07 NMOL/L ESWTRADIOL (E-2) 648.2 PMOL/L אשמח לעזרה. מקווה שכולן בסדר. מחכה לחזור ל"פעילות" בפורום אחרי פסח! תודה מהאפרסקה. נ.ב. מזל טוב לשגיתי על התוצאות!

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

m i c h a l y

New member
אפרסקוש, גמני לא ממש מבינה

בתוצאות, אבל בדיקה לפרופיל הורמונלי לא אמורה להיות ביום ה25? אם כבר קיבלת מחזור (פויה מכשפה, לא מבינה שלא רוצים אותך כאן?) בכל אופן, אם כבר קיבלת, אז הבדיקות אמורות לייצג ערכים של לפני ביוץ ולא של אחרי.... טוב, כיוון שאני לא ממש מבינה בעניין כדאי שאני אפסיק לבלבל את המוח ואתן למי שמבינה לענות. ולא, אני לא מגיעה למסיבה של תפוז. למה הם דוחפים לי מסרים לפה? מיכל.

28קטנה

New member
הי אפרסקה ומיכלי!

אין לי מושג קלוש בבדיקות דם,אבל בטח הרופא שלך ידע להסביר לך-או אחות במרפאה שמבינה ענין,שווה להתקשר! מיכלי- זו פרסומת,אני בדרך כלל ביום העצמאות עושה על האש

לא ממש הבנתי מתי עשית את הבדיקה

אבל כדי לעשות קצת סדר בתהליך ובתוצאות שסביר שיתקבלו: בחלק הראשון של המחזור, הפרוגסטרון צריך להיות נמוך, והוא נשאר נמוך עד שלב הביוץ. במילה נמוך הכוונה היא לתוצאות שבין 0 ל-5. בזמן הזה, האסטרדיול (e2) עולה. כשהפרוגסטרון מתחיל לעלות וה-e2 מתחיל לרדת, זה אומר שתהליך הביוץ התחיל. פרוגסטרון מעל 5 משמעותו = היה ביוץ. ככל שהפרוגסטרון גבוה יותר - הביוץ היה "טוב" יותר. בדרך כלל, שבוע אחרי הביוץ מצפים לתוצאת פרוגסטרון גבוהה (למעלה מ-20). מתי עשית את הבדיקה?

אפרסקה

New member
תודה לכולכן ותשובות (פרטים נוספים)

את בדיקת הפרוגסטרון עשיתי ביום ה-29 למחזור כשהביוץ המשוער (אם היה) היה אמור להיות בין יום 20-24, משהו כזה. הא כעת ניתן לומר שהיה ביוץ? (בלי קשר לה שלא היה הריון?) את המחזור קיבלתי אתמול (שני) ביום ה-35, ואמרו לי לעשות פרופילהורמונאי ביום השני עד החמשי למחזור, עשיתי היום שזה היה היום השני. כמובן שתוצאות יהיו רק בשבוע הבא. תודה לכולכן על ניסיונות עזרה, אשמח לשמוע הלאה אם יש למשהי רעיון נוסף. חג שמח! מיכלי - איך הזקיקים?את עושה החודשו שהחלטת אמת לשות קצת הפסקה?

צוצקה

New member
תוצאות ביום הבדיקה

אני ביצעתי את הבדיקות ל]רופיל ההורמונלי בבית מרפא ברמת גן דרך קופת החולים שם ניתן לקבל את התוצאות באותו יום בשעה 13:00 (בטלפון) קרן

למעלה