קצרים

naamutzi

New member
קצרים

אספתי כמה ארוחות קטנות שאכלתי לאחרונה:
אומה- בית קפה יפני ברחוב ריינס הזמנו 2 ארוחות בוקר- באחת יש מין פנקייק יפני עם ירקות ודגים- היה חסר לו קצת בתיבול- לא משהו שקצת סויה לא הצליח לטפל, וסלט ירוק שבד"כ מגיע מתחת לפנקייק (למה? זה סתם מבשל את העלים..), אז ביקשתי שישימו אותו בצד- ואכן הוא הגיע בקערית משלו, ברוטב טעים. בשנייה מקבלים מנה של אורז באופן שהלקוח בוחר- אנחנו לקחנו ברוטב דאשי עם ירקות- היה מצויין, מרק מיסו שהשותף שלי מאוד אהב, כמה פרוסות לחם עם סלמון מעושן, ירקות מוחמצים וגבינת שמנת (כל אחד בקערית נפרדת, כמובן), ושתייה- לקחנו כוס תה קר שהיה מצויין. המלצר (היחיד) היה לא הכי מאופס- אבל בסה"כ בסדר. מצטערת, אבל לא זוכרת כמה יצא החשבון.
כנאפה- מסעדה בשד' ח"ן, פינת כיכר רבין הזמנתי מתפריט הלילה מנה של קבבוני טלה טובה, וסלט ערבי קטן שהיה מצויין. אין לי כ"כ מה לומר על השירות, כי המלצרית היא חברה טובה. יחד עם וודקה אשכוליות יצא בערך 60 ש"ח.
בלאק בר נ' בורגר בגלילות ישבנו בשבת בצהריים על הבר (לא היה מקום אחר). אכלנו נאצ'וס חביבים להתחלה- מגיע עם גווקמולי וסלסה- לא חריפים מידי, השותף שלי הזמין יוקוזונה (300 גר') עם גבינה, אני הזמנתי שווארצנגר (220 גר') עם חמאת עגבניות. ההמבורגרים מגיעים כבר עם מנה נדיבה מאוד של צ'יפס. חמאת העגבניות הייתה 2 (!) עיגולים די גדולים של חמאה טובה- הרבה יותר ממה שצריך.. השירות לא היה הכי יעיל- מה שדי הפתיע, כי בד"כ על הבר השירות יותר טוב (לפחות מנסיוני). שוב- לא זוכרת כמה יצא החשבון.
טמפל בר בגלילות היום בצהריים, אחרי שמימשנו את זכותנו האזרחית, הלכתי עם ההורים שלי לסינמה סיטי, אבל אף סרט לא התחיל בטווח סביר של זמן- אז ישבנו בטמפל בר. כשהמלצרית ניגשה- היא הביאה 2 צלוחיות- אחת עם גזר פיקנטי טעים והשנייה עם מנצ'יז. ההורים שלי הזמינו כ"א 1/2 ליטר של בירת הדראפט של המקום- בלונדינית חביבה. אני הזמנתי מרפי'ס רד- בירה אדומה בבקבוק- מאוד טעימה, במיוחד לאוהבי טובורג רד שמחפשים לגוון. ליד הזמנו מנה אחת של כנפיים שהגיעו עם צ'יפס. הצ'יפס היה מצויין- פריך במידה, והכנפיים היו טובות- קריספיות במידה וחריפות במידה. השירות היה טוב ונעים. הופתעתי לגלות שם לא מעט ילדים עם ההורים שלהם- אבל אני מניחה שצריך להתחיל בחינוך מגיל צעיר
החשבון יצא 101 ש"ח. זהו, מקווה שהצבעתם..

למעלה