קצרים
תוכנית מספר 3|רמקול

vitamin P

New member
קצרים../images/Emo70.gifתוכנית מספר 3|רמקול../images/Emo44.gif

כמידי שבוע(אז יש יוצאים מן הכלל) מגיעה אלינו התוכנית הכי מצחיקה בטלוויזיה: 30-40 מערכונים,מיטב הקומיקאים...35 דקות הנאה נקייה(כולל פרסומות
) צפייה והמשך גלישה נעימה
תגובות,הערוץ,ציטוטים,בדיחות רעיונות הקשורים לתוכנית מספר 3 של קצרים יש לשרשר להודעה זו(כל השאר בהודעות אחרות) הספירה לאחור החלה 70 דקות לשעה ה'שיגור.
עומר/vitamin P מנהל הפורום

carmit4

New member
../images/Emo93.gifפספסתי ../images/Emo5.gif

רק עכשיו נזכרתי...יש פרסומות... לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

vitamin P

New member
../images/Emo46.gif

במערכון עם השמות ל"ילד" הוא שאלה אותה כל מיני שמות. הוא עבר על "עומר" והיא אמרה: לאאא איכסס

carmit4

New member
זה לא היה שמות לילד

זה היה שמות לזה שבגד איתה... ככה שניצלת מבעלה חחחחח

vitamin P

New member
אני יודע אבל...... כששמעתי את זה

זה נשמע כמו שזה נשמע!!! אבל עדיין: ?!?איכס?!?

mikels1

New member
אתם בטוחים שהתוכנית מגיעה ל30 מערכו

נים? נראה לי זה פחות...טוב בכל מקרה תוכנית גדולה ממש מצחיקה שווה ראות כל שבוע.. אבל אתם חייבים להסכים איתי שהתוכנית הראשונה הייתה הכי טובה והכי מצחיקה!

איתןש1

New member
למה למחזר?

באופן כללי אני בעד מיחזור, אבל דני קרפל מה אתה ממחזר מערכונים מפלטפוס?!? (הקטע עם הבצל). תעריך את העבודה שלך יותר- אנחנו זוכרים הכל!

vitamin P

New member
מה שאני אוהב בסדרה הזאת

מה שאני אוהב בסדרה הזאת שהכל לא מתוחכם מידי ולא צריך לחשוב, זה מצחיק נטו ומעלה חיוך על הפנים הם ממחזרים את מקומות הצילום- אוטובוס ובית קפה
חחח למה קרן מור אוהבת להראות את החזייה שלה היום? " אתה מעוניין לקנות פילטר מים על בסיס פחם או שאני מתאבד?" קטע ענק חחחח כנ" הכבשה המעופפת

shv2004g

New member
תוכנית מצוינת../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

עם מערכונים חדשים, בלתי צפויים וקורעים!
אהבתי בעיקר את המערכון באולפן ההקלטות והכיבשה המעופפת

amitooshacham

New member
לא היה היום "אויויוי" ../images/Emo10.gif

היה פרק קורע. חוץ מכמה קטעים שמחזרו וכמה קטעים שלא הצחיקו, היה קורע. הקטע עם הגיטרה היה ממש לא קצר.. וגם היה לא מצחיק חוץ מהסוף.

vitamin P

New member
היו כמה כאלה מעצבנים

הם היו לא כל כך קצרים אפילו ארוכים משהו כמו 3 דקות

tamar112

New member
היה פחות מצחיק

זה הולך לפי הסדר תוכנית 1-הכי מצחיקה שתיים-פחות שלוש-פחות אבל בכל זאת רוב הדברים ממש ממש ממש ממש ממש ממש מצחיקים!!!!!!!!!!!!!!! קצרים-שולט

למעלה