קצרים / מודעות >>

פרסום באלפון כפר אדומים או נופי פרת

שלום לאנשי כפר אדומים. אנחנו מתכוננים להוצאת אלפון הישוב שלכם. המעוניינים לפרסם עצמם באלפון. יפנו בבקשה לעירית במייל [email protected] או לטל 0509092311 רצוי בשעות 9-17 גם באלפון נופי פרת נשאר מעט מקום פנוי. אם מישהו מעוניין לפרסם שם נא להיות בקשר עד יום ראשון - יום הזכרון בברכה עירית, נוף הירדן 0509092311

המכינה בכפר

אהלן חבר'ה אני חדשה כאן, תגידו, רציתי לשאול - אתם מכירים את המכינה בכפר אדומים? מי שמכיר יודע אם ההרשמה נסגרה לשם? אני כמעט בטוחה שכן ובכל מקרה אני הולכת לשנת שירות.. אבל רציתי לנסות לברר, תודה וליל"ט כולם..

taliaco

New member
משפחתון

מחפשת משפחתון לתינוק בן 3 חודשים. אשמח לקבל פרטים על משפחתונים שפועלים בכפר (מספרי טלפון, המלצות וכו'). תודה!

picassa

New member
תיעוד נדיר של הקרב על החרמון

בכתבה מחדשות ערוץ 2 ניתן לצפות בקטעים מהסרט הדוקומנטרי "למות או לכבוש את ההר". סיפור הקרב השני לכיבוש החרמון ע"י חטיבת גולני במלחמת יוה"כ. בסרט נחשפות לראשונה הקלטות הרשת החטיבתית בקרב. כך זה נראה http://www.mako.co.il/news-military...f721004.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=55227376

חאן ענבלים פתח בעונה נוספת

שלום אנשי כפר אדומים היקרים, לפני שבועיים נפתחה עונה נוספת של חאן ענבלים שצפויה להיות, בעזרת השם, תוססת, מהנה ורוויית הופעות. השנה אני מעוניינת לעדכן אתכם תושבי הכפר באופן רציף על הנעשה בחאן ועל הצפוי להיות. יתכן ואכניס את ההודעות גם במידעון, אך מדבר אלי יותר לדעת שלהודעות שאני שולחת אין מחיר סביבתי... למי מכם שלא מכיר את חאן ענבלים מדובר במקום בילוי ייחודי בנווה ארז (קצת לפני מעלה מכמש), אוהל רחב ידיים, מטבח חלבי, נוף מרהיב ואוירה קסומה. עונה בחאן מתחילה מיד אחרי פסח ומסתיימת בסוף סוכות והמקום פתוח מידי יום חמישי. בשאר ימות השבוע (מלבד שבת) המקום מארח קבוצות, אירועים משפחתיים, סדנאות מגוונות וכו'. המקום מתאים לאירועים של עד 150 איש. ביום חמישי הקרוב, 22/4/2010 בשעה 22:30 תתקיים הופעה של אילן קינן (!), אילן הוא חבר ויוצר מוכשר מאוד שצמח גם אצלנו בשנים האחרונות והוא יצא לאחרונה בהופעה מרגשת ומעמיקה עם החומר המקורי שלו ובליווי של 4 נגנים. מחיר כניסה: 30 ש"ח בלבד. מבחינת הסגנון והתוכן של ההופעה היא עולה בקנה אחד ומתאימה במיוחד לעומק והעוצמה של ימי ספירת העומר. להזכירכם, ענבלים נמצאת רבע שעה בלבד של נסיעה מביתכם והביקור אצלנו שווה את זה. להתראות וכל טוב, חג עצמאות שמח, תהילה כהן, ענבלים 050-7451432

עדכון קצר בנושא ההקפאה מטעם הפורום המשפטי למע

שלום לכולם, על אף שאין התקדמות ממשית במו"מ מצאנו לנכון לעדכנכם במצב כעת: ועדת התובענות קיימת ופועלת. טפסים והסברים ניתן למצוא באתר משרד הביטחון בקישור הזה: http://www.mod.gov.il/pages/general/vaadattovanot.asp טלפון: 03-6975540/7633 המו"מ מול משרד האוצר מתנהל אולם בינתיים ללא תוצאות. הערותינו עברו לפקידי האוצר, ואנו ממתינים לתגובתם. אנו פונים לתושבי יו"ש שנתקלו בבעיות באישורי משכנתא לפנות אלינו. מספר פניות התקבלו אצלנו בנוגע לסירובם של חלק מהבנקים לאשר משכנתא בשל העובדה שהבית נבנה ביו"ש. אנו מנסים לאסוף כמה שיותר דוגמאות לכך (כולל אנשים שיסכימו להתראיין בתקשורת). ניתן לפנות לפורום במייל חוזר או בטלפון 02-5022202. אנו חוזרים ומדגישים את חשיבות העלאת המודעות של הציבור לנזקי ההקפאה. אם יש לכם סיפור מקומם במיוחד שהעוול שנעשה הוא ברור לעין, ואתם מוכנים להתראיין על כך - נא צרו עמנו קשר. בשורות טובות, נחי אייל מנכ"ל הפורום המשפטי עינת קורמן רכזת פעילות הפורום המשפטי למען א"י =============== טלפון: 02-5022202 פקס: 02-5605824

מבשלים עם יין ב-../images/Emo43.gif אנשים

מה אתם רוצים לדעת על יין ובישול? השף ארז קומרובסקי וארנון הראל, מנהל השיווק של יקבי רמת הגולן, יגיעו לפורום מתכונים הערב בין השעות 18:00-20:00, יענו לכם על שאלות בנושא יין ובישולים ויספרו לכם על ירדן וינטאג 2010 – הפסטיבל הבינלאומי ליין וגורמה של יקבי רמה"ג. אתם מוזמנים לשרשר שאלות בנושא בחירת יין, התאמתו למנה, יינות בבישולים ועוד: http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=3712
ISRAMUN הוא כנס אקדמי בינלאומי המדמה את האו"ם אשר נועד לחנך את המשתתפים על אזרחות, תקשורת אפקטיבית, גלובליזציה ודיפלומטיה ולוקחים בו חלק סטודנטים מרחבי העולם. אחת ממשתתפות ומארגנות הכנס תשיב על שאלות בנוגע לפרויקט הייחודי בפורום האוניברסיטה הפתוחה, הערב החל מהשעה 20:00. בואו להוסיף את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=654&MessageId=140757847
לא עוד פתק בנאלי ליום ההולדת של אמא! בשעה 21:00 יארח פורום ימי הולדת ומתנות את קרן ("קרנושי"), יוצרת בתחום הסקראפ שתעביר סדנת יצירה להכנת כרטיסי ברכה תלת מימדיים. אסור לפספס: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=588&MessageId=140799288

איפה תגשי

אני מהצפון... ואין לי מושג איך מגיעים לשם, אף פעם לא הייתי בישוב שלכם ונראה לי צריך ליצור קשר לפני... את יודעת על זה משהו?

shanik02

New member
מתעניין

אנחנו מעוניינים להיכנס ביולי כמה חדרים? במה מדובר? שני

ספי29

New member
מחפשים דירה להשכרה לקיץ

שלום, אנו זוג צעיר מחפשים דירה/יחידת דיור. מעוניינים להיכנס בקיץ לתקופה ארוכה. נשמח לשמוע הצעות. ריקי וספי - 9578167411

יהושע8

New member
הברית של הבן החדש שלנו

שלום לכולם: הברית של בננו שנולד לנו בליל יום העצמאות תתקיים בעזרת ה' ביום שלישי בשעה שמונה בבוקר, אחרי המניין של שבע וחצי, בבית הכנסת שבכפר. זאת אם הברית לא תידחה עקב טעמים רפואיים, כפי שקורה לפעמים. נשמח אם תודיעו לכולם בכפר. יהושע ויעל גרינברג.

שניאור 1

New member
משפחה מעוניינת לשכור בית בכפר אדומים,

משפחה מעוניינת לשכור בית בכפר אדומים, אפשרות החלפה בבית בגבעה הצרפתית בירושלים טלפון 050-5502323

למעלה